kateri konec Slovenije vam najbolj ugaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
baby girl napisal/-a:sAdie napisal/-a:baby girl napisal/-a:lublana pa prekmurje....zato k je sama zurka kle pa se kle vidim d ste tam sami fajni ljudje pa d res razturate
rada vs mam :bussi:
khm, khm a stajerce pa pozabala?
oplost oplost :bussi:
stajerci ste zakon itq sj sm js skor stajrka res ne vem kwa mi je blo d sm vs (nas) pozabla
evo za kazen bo obiskala svojo (tecno) tetko na stajerskem prov?
vrei ah, tecna je? seveda, ce pa je ne prides nic obiskat!
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
mucyka napisal/-a:Celotna Štajerska mi je super!
Jap na štajerskem je super
Drugače pa mi ni kraja pri nas, da mi nebi bil všeč. Za prekmurje vem, da so dobre fešte
Aja Sadie, kaj te pa te na Ptuju moti? (Zgolj radovednost)
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
primorska drugač mi je pa blazno všeč tud stara lj
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
zamišljena - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2005
- Kraj: dežela nenavadnih ljudi
Ljubo doma kdor ga ima! Obala, ker sem od tam.
Študiram pa v LJ, in mi ni bad. Bi pa vseeno raje otroke enkrat vzgojila v primorski klimi - da ne bojo zateženi zaradi tega zraka he he.
No ofense guys.
Študiram pa v LJ, in mi ni bad. Bi pa vseeno raje otroke enkrat vzgojila v primorski klimi - da ne bojo zateženi zaradi tega zraka he he.
No ofense guys.
If you make people think they're thinking, they'll love you. But, if you really make them think, they'll hate you.
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
khm, men se pa zdi, da je najbolši del Slovenije Lj & Gorenjska.. pa Primorska.. vse ostalo je dokaj čudn..
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
KranCk - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 20. 1. 2005
najlepsa je gorenjska! -meni osebno..zivel bi pa...nekje 5min od vsake hiske, zraven potocka na jasi z ene strani obdani z gozdickom in z lepo novo asfaltno cesto v 120m2 hiski s pritlicjem in 1nadstropjem z zaobljeniimi okni (a ne miska) in lepo fasado pa streeho
manck + kranck
-
manck - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow
KranCk napisal/-a:najlepsa je gorenjska! -meni osebno..zivel bi pa...nekje 5min od vsake hiske, zraven potocka na jasi z ene strani obdani z gozdickom in z lepo novo asfaltno cesto v 120m2 hiski s pritlicjem in 1nadstropjem z zaobljeniimi okni (a ne miska) in lepo fasado pa streeho
ja ja z zaobljenimi 100%
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov