kateri konec Slovenije vam najbolj ugaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sofia83 napisal/-a:Mi je pa še prekrasna Bela Krajina, res narava je ful lepa tam ob Kolpi, ljudje so ekstra prjazni in preprosti, pa Metliška črnina kraljica je vina pa to
Jaa, Bela Krajina Pa vinogradi, vedno k se tja vozmo, mi je tok lep pogled na vse te vinograde. (uni ovinkeci med njimi so kdaj pa kdaj mal ubijalski, sam okej, preživiš)
Pa ljudje so tam res fuuul prijazni.. Na Belo Krajino mam res ful lepe spomine, ker sem večino poletij preživela al tam al pa na morju. In one tetke tam, so mele vedno kšno lušno zgodbico za povedat, pa potičko al pa kej sladkega Kolpa je pa itak !
Drgač pa drugi lep del Slovenije pa Obala, ker sm nora na morje, morski zrak, vse
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
sofia83 napisal/-a:MiSs AnGeL napisal/-a:No ja sej je še kr sam bl greš proti Novem mestu,lepš je
Aha Men je tista Dolenjska od Trebnjega naprej kr neki in sploh ni več Dolenjska v pravem smislu, tko da Novu mestu pa vse tiste vasice okol so zakon Mi je pa še prekrasna Bela Krajina, res narava je ful lepa tam ob Kolpi, ljudje so ekstra prjazni in preprosti, pa Metliška črnina kraljica je vina pa to
Ja se čist strinjam!Ja Belo krajino sm pa tud jst vzljubila k sm mogla bit skos tm.Lih zanč sm bla ob Kolpi pa je res supr Drugač mam pa tipa iz tm (bela krajina) in že vem kje bom preživela polovico poletja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov