kateri konec Slovenije vam najbolj ugaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
metuljčica napisal/-a:Živim na severnem primorskem in mi je tam zelo všeč. Imamo smaragdno Sočo, poleti veliko turistov, gore... in veliko zanimivega za videti. Čez poletje delam v kampu, kjer so sami tujci in vsi tako zelo hvalijo naše kraje. Nekateri se v ta kamp vračajo že 10 let ali več. To pove vse in tudi meni je res zelo všeč.
Študiram pa v Ljubljani, kjer mi je tudi lepo, ne bi pa nikoli tukaj živela.
Moja prihodnost bo nekje ob reki Soči, zagotovo.
metuljčica jst sm tud delno iz severne primorske..no iz bovca....tm mam babico........iz kje si pa ti..
mi je pa nasplošno bovec res krasen kotiček.....vse imaš........marsikej lahko delaš, vidiš, užijš.......vedno se rada vračam tja.......
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
*purple bitch* napisal/-a:metuljčica jst sm tud delno iz severne primorske..no iz bovca....tm mam babico........iz kje si pa ti..
mi je pa nasplošno bovec res krasen kotiček.....vse imaš........marsikej lahko delaš, vidiš, užijš.......vedno se rada vračam tja.......
Ah jej, jest imam tudi na Bovec tako lepe spomine...tam sem spoznala svojga bivšega, v Elvisu..a to še laufa?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mimi_M napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:metuljčica jst sm tud delno iz severne primorske..no iz bovca....tm mam babico........iz kje si pa ti..
Ah jej, jest imam tudi na Bovec tako lepe spomine...tam sem spoznala svojga bivšega, v Elvisu..a to še laufa?
ne ne elvis ne laufa več..že kšn let ne.......pač se ni obnesl k lastnik ni znal delat z ljudmi in z lokalom, pa noben ni hotu več notr....
ker bivši pa če smem prašat.....a je iz gor??
no jest mam na bovc tud lepe spomine, večina mojih bivšij je iz gor....hehe....
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ne, ne, noben od naju ni iz tistega konca..
slučajno sva se tam našla, oba na poletnem luftanju, hehe, ja, deset let bo tega v juliju!
potem sem bila pa samo še parkrat tam, nazadnje pred enim letom, pomoje, v enem apartmaju v Kaninski.
slučajno sva se tam našla, oba na poletnem luftanju, hehe, ja, deset let bo tega v juliju!
potem sem bila pa samo še parkrat tam, nazadnje pred enim letom, pomoje, v enem apartmaju v Kaninski.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov