kateri konec Slovenije vam najbolj ugaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
malecka07 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2005
Sem stajerka (zivim nekaj km iz maribora v zelo lepem manjsem kraju..) in bom tukaj tudi ostala saj mislim, da je nekaj posebnega vsako leto ko grem na morje, ce bi pa bi vsak dan zivela ob morju pa vec nebi blo tistega posebnega filinga...
...vsak dan je nekaj posebnega...
-
KranCk - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 20. 1. 2005
metron napisal/-a:Ange|ina napisal/-a:v Ljubljani ni kmetavzarjev, so pa kmetje..
pa mislte kar hočte
Angie
Provzaprou je ravno obratno. Kmetov je zlo mal, sam kmetavzarjev se pa najde po dolgem in počez
jaja hehe...
drgac pa-mam gor se tetke 2 pa strica 2 pa so vsi taki mal cudno govoreci (slovenj gradec,ptujska gora) pa so vsi "mestni" ldje
manck + kranck
- sonček=)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
- Kraj: pekel, ker je dobro ogrevanje, v nebesih bi zmrznla...
moja postlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! drgač pa z veseljem zavijem na morje, ampak sam polet, k pozim pa v drugih letnih časih je tam mrtvilo. pa smučam!!! ja pozim pa rada grem na kako smučišče
nekdo mi je rekel da sonček nadomesti vse kletvice, zato sem jaz sonček
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Hehe usi mate tok radi kraj kjer živite,jst pa sploh ne,niti najmanj.Men je najlepš u beli krajini (Črnomelj še posebi) ker sm cele vikende tm in je res supr.Drugač pa če bi izbirala mesto kjer bi živela čez neki let bi pa verjetno izbrala Novo mesto
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Bela krajina ...okay tuki je full lepo, sam pa neb tukej hotla za zmerm živet. Drgač mi je pa full lepo na Primorskem, je biu biuši od tam...se mi je full dopadlo
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Nazadnje sem bila čist očarana nad Dolenjsko, ko sem se jeseni peljala proti Trebnjemu..Res lepo, sonček, pa hribčki..
Drugače pa moja Primorska, sevede,
ampak to mislim bolj goriško - kraški konec, obala meni niti ni nevemkaj..
Drugače pa moja Primorska, sevede,
ampak to mislim bolj goriško - kraški konec, obala meni niti ni nevemkaj..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov