kateri konec Slovenije vam najbolj ugaja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
meni ugajata MB in obalala
V mbju je vse na dosegu roke, tudi košček zelene oaze najdeš, počutim se tam domače in mi je ušeč
Obala pa je itak obale, morje in sonce, sproščenost, energija, lepo je tam
V mbju je vse na dosegu roke, tudi košček zelene oaze najdeš, počutim se tam domače in mi je ušeč
Obala pa je itak obale, morje in sonce, sproščenost, energija, lepo je tam
Always look on the bright side of your life.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Primorska, Notranjska, Gorenjska
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz bi si najraje postavila hiško na gorenjskem... Ne vem zakaj, ampak že od nekdaj me privlači 

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 16:28, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
Hanah - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
°PeeKaBoo° napisal/-a:čeprou vidm, da drugi niste glih navdušeni nad LJ
Ah, to so tisti farmarji, ki uživajo v tem, da prebivajo v nekih rovtah, kot da bi živeli v mestu.
Jaz osebno si ne bi mogla predstavljat življenja izven glavnega mesta, ker že v Ljubljani včasih začutim dolgočasje, kaj bi bilo šele na nekem podeželju. Manjša mesta me motijo tudi zato, ker vsak vsakega pozna in je tako rekoč težko, da se nekaj zgodi, brez da bi o tem vedla cela okolica.
Obenem pa me moti večina slovenskih dialektov, ki jih je možno slišati takoj ko se malce oddaljiš od Ljubljane.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Hanah napisal/-a:Obenem pa me moti večina slovenskih dialektov, ki jih je možno slišati takoj ko se malce oddaljiš od Ljubljane.
Brez skrbi, "veliko farmarjev" pa zelo moti t.i. ljubljanski dialekt.

Sicer pa jaz navijam za Primorsko - predvsem severno. Morje je že kul, ampak tista gužva mi pa ne diši najbolj.
V Ljubljani bi imela stanovanje (če zadenem na loteriji, seveda) za občasno uporabo; živela pa ne bi nikoli tam za stalno.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Dolenjska je zakoon!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov