Kanarski otoki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- srša
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 4. 2008
- Kraj: maribor
O hvala ti za informacijo.
Zanima me, če poznaš hotel - Fiesta_Oasis_Paraiso_Hotel-leži na JZ otoka.
na forumu sem že dobila odgovor glede vremena, ampak ti si tam-odgovor iz prve roke-kaj vzet za oblečt, se sploh da v tem letnem času kopat.
uživaj
Zanima me, če poznaš hotel - Fiesta_Oasis_Paraiso_Hotel-leži na JZ otoka.
na forumu sem že dobila odgovor glede vremena, ampak ti si tam-odgovor iz prve roke-kaj vzet za oblečt, se sploh da v tem letnem času kopat.
uživaj
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
Sploh ne, je ful majhen hotel, ma okrog 20 sob, zato tud tko rangiran. Nekega luksuza res ni, je pa hotel čist soliden, je čisto (kar je meni osebno najpomembnejše), vsak dan tud čistilka okol hodi, edino zajtrk je bolj "reven"... Drugače je pa fajn to, ker je ful mir okrog, da se do obale spustiš je pa en 10 min sprehod.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
No sej teh 10min tud ni tko mal...ker je fajn, če ma hotel svojo plažo, da lahko kadar koli skočiš v sobo po karkoli...ne vem no, ampak če se v mojem primeru, če se grem luksuz, se grem za res...če ne grem pa raj na ruzak...no sam to je sam moj mnenje pa mau OT...če se pa kera odloči, nej se pa lepo ma .
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Odvisno, od kje štartata!
Iz Graza približno 5 ur.
Iz Graza približno 5 ur.
-
Lejla86 - Kofetarica
^^Na katerem otoku?
Edit: Nisem vidla tvojega prejšnega posta...za Gran Canario gre, a ne? Ker midva z dragim sva bla na Teneriffe, tko da ti iz lastnih izkušenj ne morem povedat. Sta bila pa mami & oči na Gran Canarii v Grandhotelu Lopesan na Costa Meloneras in sta bla ful zadovoljna.
Edit: Nisem vidla tvojega prejšnega posta...za Gran Canario gre, a ne? Ker midva z dragim sva bla na Teneriffe, tko da ti iz lastnih izkušenj ne morem povedat. Sta bila pa mami & oči na Gran Canarii v Grandhotelu Lopesan na Costa Meloneras in sta bla ful zadovoljna.
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Kaj pa letala do Tenerif? Gledam malo po internetu in vidim da ni nobene direktne linije, vsaj iz Italije ne. Iscem pa bolj nizkocenovce. Kako ste vi potovale do tja?
Kakšne so pa kaj cene? Koliko ste porabile za hotel, letalo pa vse te nujne zadeve?
Ste si vse same zrihtale ali preko agencije?
Lejla86 hvala za odgovor!!
Kakšne so pa kaj cene? Koliko ste porabile za hotel, letalo pa vse te nujne zadeve?
Ste si vse same zrihtale ali preko agencije?
Lejla86 hvala za odgovor!!
-
Lejla86 - Kofetarica
Midva sva šla z nemško agnecijo Tui, let sva mela pa iz Graza. Itak je tko, da se avion najprej ustav na Grand Canarii, potem pa leti naprej na Teneriffe. Tud za nazaj grede najprej pobere Na Teneriffi pa potem na Gran Canarii. Ne vem, če si mela to v mislih kot nedirekten let. Drgač sva dala pa za cel aranžma okrog 1200 € pa tam sva za tri dni avto najela, da sva šla mal okrog, kar naju je pršlo še dodatnih 100 €. Hotel je bil all inslucive... Aja, pa strošek prevoza do Graza pa garaža za 14 dni.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
za oba skupej (vsaj midva sva tolk dala predlani za 14 dni), sva bla pa v El Medanu, ki je srferski plac, nobenih slovencev (aleluja) in nobenga hajsosajti turizma kokr je npr. v krajih, ki jih ma v katalogu Kompas (sva šla z Guletom)...isto sva za 3 dni vzela rentacar, hotel je bil super, hrana tud, pa dobra sangria je bla pa bananin liker :p letos al pa drug let greva spet, tokrat mislm da za 3 tedne...komej čakam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov