Kanarski otoki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
^^To bi pa mene že skrbel it
Lejla, a pa je lepo na Kanarskih drugač? Ker jst sm si zmer predstavljala ene bajne plaže z belo mivko in turkiznim morjem, pol sm vidla pa neki slik in sm bla kr razočarana Kaj pa Dominikanska? Sicer je to zdej tle mal OT, sam me tud zanima, če je lepo tam
Lejla, a pa je lepo na Kanarskih drugač? Ker jst sm si zmer predstavljala ene bajne plaže z belo mivko in turkiznim morjem, pol sm vidla pa neki slik in sm bla kr razočarana Kaj pa Dominikanska? Sicer je to zdej tle mal OT, sam me tud zanima, če je lepo tam
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ja Kanarske usi zamešajo s Karibskimi. Kanarski so pač tle pod Španijo v oceanu, zato tut voda verjetno ni turkizna...Se pa najdejo zlo lepi kraji baje
Dominikanska je pa drugač, to so pa Karibski in je zlo zlo lepo. Večina Špancev hodi tja na počitnce.
Mislm baje, sm vidla na slikah
Dominikanska je pa drugač, to so pa Karibski in je zlo zlo lepo. Večina Špancev hodi tja na počitnce.
Mislm baje, sm vidla na slikah
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Yazmeen napisal/-a:^^To bi pa mene že skrbel it
Kar se tiče Kanarskih otokov, je blo men ful všeč, ker je maksimalno 30 stopinj C...ni pa peščenih plaž, razen ene na vzhodnem delu Teneriffov, k je umetno nasuta...sicer je pa lepa. Pa tud morje ni tok toplo, okrog 20 stopinj ma. Narava je ful lepa, otok je vulkanski, tko da je okrog El Teide (najvišji vrh) ful odbita pokrajina...drgač je pa kul tud to, k je otok tok mejhn, da ga v treh dneh z avtom ceuga obdelaš...men je blo res kul no...
Dominikanska ma pa tipične peščene plaže s palmami pa turkiznim morjem...midva kej dost okrog nisva hodila, ker sva se hotla it izležavat, drgač je pa izven turističnih naselij ful revščina. Men je šlo kr na jok v določenih krajih...
Drgač mam pa oba albuma na fejsbuku, če ti kej pomaga, pa me dodej pa jih boš vidla .
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Veš kaj je mene en vprašu, ko še nisem bla na fejbuku? "A sploh obstajaš??" ... No in potem sem se vsen prjavla .
Še neki glede Kanarskih...Masca, ki je bla najlepša vas na celem otoku Teneriffe je bla lani poleti požgana...tko da ne vem, kolk je kej ostal...ampak je res lepo tam...pa na severo vzhodnem delu tud...
Še neki glede Kanarskih...Masca, ki je bla najlepša vas na celem otoku Teneriffe je bla lani poleti požgana...tko da ne vem, kolk je kej ostal...ampak je res lepo tam...pa na severo vzhodnem delu tud...
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
any_any napisal/-a:V katerem hotelu sta bila pa vidva? Polpenzion, polni?
če si to mene vprašala, sva bla na Tenerifih v kraju in hotelu El Medano, vzela sva pa kot vedno polpenzion, pa še to je zame preveč...men bi bla nočitev z zajtrkom čist dost, ker ne pojem velik, sploh na morju ne
glede lepote Tenerifov: to je vulkanski otok, zato mivka ni tipične svetle barve, ampak je črna in zato mogoče mal odbija na prvi pogled...sva šla pa en dan z avtom v hribe pa mim plaže Las Teresitas, ki je umetno nasuta s svetlo mivko.. men je blo v El Medanu zakon, zdej pa odvisno kaj ti nameravaš počet na Kanarcih in kaj pričakuješ: ta kraj je dejansko sam za srfarje in kajtarje, ker je konstanten veter, tud ne vidiš družin z otroki (aleluja), ampak ponavad same tipe al pa pare, povečini so Nemci pa Angleži, ki majo tm tud svoje "tematske" lokale angleščino kokrtolk zastopjo, bl nemščino, sm pa fajn pršla skoz z mojim telenovelskim znanjem španščine
aja dol sva pa letela tud iz Graza, z Lauda Air in prva stvar, ki mi je bla ful ušeč je bla ta, da smo kmal po vzletu dobil šampanc
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
celi Kanarci so vulkanskega izvora...na Gran Canarii sicer še nism bla, sm pa ravn prej gledala od enga slike in ja, mivka je črna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov