Kampi/Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- anča92
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 5. 2009
- Kraj: Ljubljana
Tnx,sej to sm že, sej jih mam use naštudirane gor in dol, sam sej veš, z unih slikc pa opisov res ne morm zaupat, sej za usazga piše da je dobr. Pa ful bl une z več zvezdicami vn meče, js bi pa kej bl socjalnga.. Če bi pa kdo se oglasu s kšno izkušnjo, bi pa bl vedla..
Sory, k težim
Sory, k težim
In a story you only have to wish, you only have to write it down and you could have the world.
-
xurshax - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2008
- Kraj: Primorska
Prvo kamiranje tko, da bom mogoče zvenela neumno z nekaterimi vprašanji ampak:
* Ku se šteje parcela? Mislim kot 1 šotor al kot več šotorov?
* http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=16 -> Stella Maris...Kaj več mnenj? Pa koliko je cena za 5 dni, če gremo v 8ih osebah (kot avto bi bil samo eden)
Vrjetno izpade malo neumno ampak nimam pojma o tem in glede na to, da vas je tu dosti takih, ki ste že kamirali bi mi pomagalo če bi mi kdo razložil zadevo
Hvala
* http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=16 -> Stella Maris...Kaj več mnenj? Pa koliko je cena za 5 dni, če gremo v 8ih osebah (kot avto bi bil samo eden)
Vrjetno izpade malo neumno ampak nimam pojma o tem in glede na to, da vas je tu dosti takih, ki ste že kamirali bi mi pomagalo če bi mi kdo razložil zadevo
Hvala
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa če prideš kar en X dan v kamp, a je možnost, da je slučajno vse zasedeno?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
v kampu se plača po osebi, cene so različne, nekje od 6€/dan dalje, odvisno kje si, kok urejen je kamp. če hočš met avto v kampu te pride okol 4€/dan, dodatno se lahko plača še elektrika, šotor, če nimaš svojega...
možno je, da je kamp čist zaseden, ampak zelo redko, vedno se najde kje kakšen plac, eni so boljši, drugi slabši, ampak se najde.. če pa hočeš rezervirat plac pa mislim, da kar nekaj stane to...
stella maris... nisem bla, baje je kamp ok, morje pa ni kaj prida... samo za dobro morje moraš itak it pošteno na jug, tko da za low budget jekr kul varianta veretn
možno je, da je kamp čist zaseden, ampak zelo redko, vedno se najde kje kakšen plac, eni so boljši, drugi slabši, ampak se najde.. če pa hočeš rezervirat plac pa mislim, da kar nekaj stane to...
stella maris... nisem bla, baje je kamp ok, morje pa ni kaj prida... samo za dobro morje moraš itak it pošteno na jug, tko da za low budget jekr kul varianta veretn
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
xurshax napisal/-a:Prvo kamiranje tko, da bom mogoče zvenela neumno z nekaterimi vprašanji ampak:
Hvala
parcele se štejejo od kempa do kempa,različno.Nekateri kempi imajo manjše parcelce recimo za kakšne iglu šotore, medtem ko ti večji šotor v kakšnem oderuškem kempu lahko prec vzame dve parcele in seveda dvojno ceno parcele.Pousod se plača na dan po osebi,povečini pa se plačujejo tudi šotori oziroma parcele+šotori (ja vem oderuško ).Potem maš pa še za plačat avto/dan če ga pelješ v kemp,elektriko/dan če jo želiš uporabljat, pa internet,itn...nekateri kempi imajo clo toplo vodo na žetone,kar pomeni da morš sprot kupovat žetone.
čist odvisno od usazga kempa posebej...
cene so pa različne.Tam nekje od tri evre/oseba/dan, tudi do 7-8evrou,plus šotori,parcele in kar pač še ostalega vzameš.
Če vas je 8,predvidevam da greste s kombijom...No, v nekaterih kempih se kombiji tud po več računajo,kot osebni avtomobili.
- MsN
Novo vprašanje:
Iščem soliden (topla voda, urejene sanitarije) kamp nekje v Istri. Kakšni predlogi, pozitivne izkušnje? Cena naj bo zmerna.
Trenutno ogledujem kamp Stupice - izkušnje?
Iščem soliden (topla voda, urejene sanitarije) kamp nekje v Istri. Kakšni predlogi, pozitivne izkušnje? Cena naj bo zmerna.
Trenutno ogledujem kamp Stupice - izkušnje?
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
Mi pa smo se zdaj odločli, da res gremo na Korčulo. Na izbiro pa mamo dva campa, in sicer camp Kalac (v katerem smo že bli pred leti) in camp Jurjević - Laguna. Zdaj pa me zanima, če je ktera že bla v tem drugem campu? Vem samo, da je 1km do centra Lumbarde.
Malo se raspišite
Malo se raspišite
- ennin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2009
@ theNinna: Korčula je super, fino je, ker je trajekt poceni . Drugače pa je o kampu neki več povedano klele http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=142... vsaj kontakti so pa lahko pri njih mogoče preverite kolk so polni pa tko.
@MsN: V Istri sem slišala precej lepih besed o Kastaniji...pa precej blizu je ..nisi sicer najcenejši, ampak deluje ful prijetno...al pa Kranjski kamp, kjer je precej Slovencev...na http://www.avtokampi.si/search.asp?drzava=2 lahko pogledaš vse kampe v Istri (sigurno ti je kakšno mesto posebej pri srcu (pa še vremenska napoved je zraven
@MsN: V Istri sem slišala precej lepih besed o Kastaniji...pa precej blizu je ..nisi sicer najcenejši, ampak deluje ful prijetno...al pa Kranjski kamp, kjer je precej Slovencev...na http://www.avtokampi.si/search.asp?drzava=2 lahko pogledaš vse kampe v Istri (sigurno ti je kakšno mesto posebej pri srcu (pa še vremenska napoved je zraven
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
theNinna napisal/-a:Mi pa smo se zdaj odločli, da res gremo na Korčulo. Na izbiro pa mamo dva campa, in sicer camp Kalac (v katerem smo že bli pred leti) in camp Jurjević - Laguna. Zdaj pa me zanima, če je ktera že bla v tem drugem campu? Vem samo, da je 1km do centra Lumbarde.
Malo se raspišite
jst sicer še nism bla, grem pa letos enako na Korčulo in enako v kemp. Nekak sva se odločila za kemp Kalac, ker je hotelski,se mi zdi tudi da največji, ima notr trgovino in naj bi imel tudi sence dost in plažo lepo.
brala sem sicer neke vtise nekih avtodomarjev, ki pa glede kalaca niso nč rekl, razen tega da so mel posvinjane sekrete no to to al tko pričakujem pousod, kjer je veliko smrdečga folka
nevem, zdej če greš za mano (jst grem od 25.7 do nekje 9-10.8), ti lahko kšno slikco nardim in sporočim.
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Picaboo napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:www.avtokampi.si pa v iskalnik vpiš ISTRA
Na tej strani so vse cene na Hrvaškem v evrih, a tud v kampih lahko v evrih plačaš al težijo s kunami?
Jaz hodim v samo en kamp in tam lahko plačaš v evrih. Drugače ima pa itak vsaka recepcija menjalnico. Ampak mislim, da povsod vzamejo evre.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov