Kampi/Hrvaška

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kimica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kimica » 12. Feb. 2009 7:03

No, potem je res bolje, da se prej rezervira, čeprav so mi z nekega kampa odpisali, da se dobi celo popust, če NE rezerviraš..Ne vem zakaj.. :cool:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Apr. 2009 23:18

NOVO

a mamo kšno izkušnjo s kšnim kampom na Korčuli?
ennin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ennin » 09. Maj. 2009 19:54

živjo,

na Korčuli je kar neki kampov, čeprav so bolj majhni...na http://www.avtokampi.si mogoče najdeš primernega pa mogoče je kakšen komentar tud gor :)

lp
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Maj. 2009 20:40

Hm, js pa rabim kak nasvet in informacijo. Neverjetno, ampak letos bom fanta za par dni (še zmeri komaj verjamem, da je privolil).
Mika me kak Krk, ker je blizu. Kater kraj priporočate? Pa kakšen določen kamp, da je v senci, pa pri morju? (se spomnim, da smo, ko bila manjša bili nekje na jugu otoka in čisto pri morju in v senčki).

Kakšne pa so sploh povprečne cene kampov na noč za šotor, avto + 2 osebi?
Nisem kampirala že kar nekaj let, pa še takrat nisem plačevala :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Maj. 2009 21:50

qp.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Maj. 2009 22:08

~NIA~ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:NOVO

a mamo kšno izkušnjo s kšnim kampom na Korčuli?

na korčuli se ti splača jit v hotel Borik, je zlo pocen ampak zlo lepo urejen. pomojm za isti dnar kot v kamp. razn če ni prou tvoj cilj jit v kamp.

načrtno je kampiranje, ker hotelou ne maram.
in mislm da za isti dnar kot camp, lih ne bo hotel.ampak itak sploh ni bistven strošek tukej, ampak to, da želiva bit popolnoma neodvisna in kampirat.

ennin....hvala za tale linkec, bom mal prečikirala,čeporu vidm da skorej noben kamp nima spletne strani :/..Če ne me pa ne moti da so kempi manjši, pomembno je le to da je plaža ok, da so wcji kukrtolk urejeni in da je senca.

*mala*...Imaš kamp Škrila na koncu otroka pri stari Baški. Tam je voda desetkrat bolj čista kot drugje, ker meji direkt na odprto morje.je pa tud za odtenek mogoče bolj hladna kukr drugje.Kamp ma senco, ma normalne sanitarije, gostilno, štcuno, sadjarja in je na mirni lokaciji.do civilizacije maš pa enih deset minut z avtom-Punat.Je pa usekakor to najlepši kamp na krku.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Maj. 2009 22:31

63
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 17:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Maj. 2009 22:38

Nia, sej ful hvala za pomoč, ampak greva na Korčulo :lach: :D
mava rada otoke, ne marava celine, usak let greva na en otoček južneje in to nama je najboljš.Tist kamp je pa kurk vidm po plaži kul, ampak preeeveč folka.Sva bolj penzijonistična in mava rada na dopustu mir, tko da me tuga za vas, ubistvu veseli, ker je to super zame :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 15. Maj. 2009 22:40

Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Nov. 2010 7:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Maj. 2009 22:45

:lach: LOL

Ne sej bova šla tapru dan predn postavva šotor mal po otroku pogledat po kempih pa tko...Pol bova pa vidla.valda bova gledala tko, da bova v bližini neke civilizacije (benza, večja štcuna, itn..),razen pač če nama ne bo v kšni necivilizaciji še bolj ušeč :D ma ful sva penzionista glede tega no, sam da je morje, sonce, senca, pivo, štcuna...ostalga ne rabva :D Za đinđeminđe se pa itak v splitu prej pa pol ustaviva, tko da nakupva kar pač mislva :D
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 16. Maj. 2009 16:06

*mala*, jst ti na Krku priporočam kamp Škrila (v Stari Baški), al pa kamp Zablaće (Baška).

Oboje FUL lepo urejeno, plaža je blizu in lepa. Je pa Stara Baška oz. kamp Škrila res čist zabačen, maš pač kamp in plažo (in to je vse). Zablaće (se pravi Baška) so pa mal bolj v "utripu", kamp je miren maš pa ful blizu vse kar se dogaja. Midva sva bla v Škrili predlani, v Zablaćah pa lani in je res fino, ker sva mela mir - obenem pa plažo in fešto ob obali sam ene par minutk peš. Aja, ko se prijaviš v Zablaće dobiš še zapestnico (al nevem kaj sva že midva dobla?), uglavnem dostop maš do hotelskih bazenov, ki so takoj poleg kampa. Midva sicer tega niti u 15ih dneh nisva mela časa izkoristit, ampak sam tok u vednost. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Maj. 2009 16:18

ww
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Nov. 2010 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
anča92
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anča92 » 16. Maj. 2009 18:40

Čau, mene pa zanima, če mi kdo zna povedat za kašn kamp na hrvaškem, a v bližini meje, tm kje, poreč, savudrija, in ostali obmorski kraji na obali.
Namreč smo družba 7 punc in fantov, k ne morm rečt da smo sicer mirni, nismo pa ravn drogeraši al pa neki strašni pjanci, sam ne bi pa, da bi nas vn vrgli, če bi bli ob 10 še pokonc in bi ns družine zgroženo gledale če bi si pivo odprli. Pa da ni ravno ful izven mesta, ampak da se da peš še pridt pač u centr in to. Ni nujno, da je strašna urejenost, npr, te parcelce ločene z živo mejo so prou scary, ampak če bi blo že treba..bi bl res zelo hvaležna, če lahko kdo pomaga s kšnim predlogom ali izkušnjo..
Hvala že v naprej!
In a story you only have to wish, you only have to write it down and you could have the world.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Maj. 2009 18:49

w:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Nov. 2010 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
anča92
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anča92 » 16. Maj. 2009 18:53

anča92 napisal/-a:Čau, mene pa zanima, če mi kdo zna povedat za kašn kamp na hrvaškem, a v bližini meje, tm kje, poreč, savudrija, in ostali obmorski kraji na obali.
Namreč smo družba 7 punc in fantov, k ne morm rečt da smo sicer mirni, nismo pa ravn drogeraši al pa neki strašni pjanci, sam ne bi pa, da bi nas vn vrgli, če bi bli ob 10 še pokonc in bi ns družine zgroženo gledale če bi si pivo odprli. Pa da ni ravno ful izven mesta, ampak da se da peš še pridt pač u centr in to. Ni nujno, da je strašna urejenost, npr, te parcelce ločene z živo mejo so prou scary, ampak če bi blo že treba..bi bl res zelo hvaležna, če lahko kdo pomaga s kšnim predlogom ali izkušnjo..
Hvala že v naprej!

ko se vm bo dal..?
tnx
In a story you only have to wish, you only have to write it down and you could have the world.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov