Kampi/Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Dubrovnik kokr vem ima kar precej nabite cene.
Js se spomnim, da smo šli eno leto v kamp Solaris (no, ubistvu nismo šli samo 1x, ampak samo za 1x se spomnim kok smo plačali) in smo plačali za 12 nočitev, avto, elektriko mislim da manj kot 400 €, s turistično takso za 4 osebe.
Js se spomnim, da smo šli eno leto v kamp Solaris (no, ubistvu nismo šli samo 1x, ampak samo za 1x se spomnim kok smo plačali) in smo plačali za 12 nočitev, avto, elektriko mislim da manj kot 400 €, s turistično takso za 4 osebe.
- kimica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Ojoj..Se opravičujem..
Sem mislila napisat, sem mislila, da bosta Bol na Braču in Dubrovnik precej DRAŽJA od Šibenika npr. Sorry..
No, sem vidla, da kamp Solaris ima dokaj v redu cene- pa še lep je.
Ker vidim, da cenika za posebej vsak avto, vsak motor in vsak šotor nimajo.
Imajo le pač ceno za parcelo od 8-12 € na dan.
No, plus taksa in to kar je posebej.
Sem mislila napisat, sem mislila, da bosta Bol na Braču in Dubrovnik precej DRAŽJA od Šibenika npr. Sorry..
No, sem vidla, da kamp Solaris ima dokaj v redu cene- pa še lep je.
Ker vidim, da cenika za posebej vsak avto, vsak motor in vsak šotor nimajo.
Imajo le pač ceno za parcelo od 8-12 € na dan.
No, plus taksa in to kar je posebej.
- kimica
- Sramežljivka
Ja, sem opazila, da je Istra draga varijanta.
Ma ja, ma kmalu bojo kampi imeli enake cene kot apartmaji.
Računaj, da kamp Šimuni ima na dan na osebo 8,20€/dan..
Halooo..če nas gre pa 6 v apartma pride 15-20€/dan..
V Dubrovniku je pa v kampu na osebo 3-4€/dan.
Ja velika razlika
No, zdaj sem vse najdla. Če bom pa še kaj rabla, bom prišla vprašat
Hvala za pomoč hox
Ma ja, ma kmalu bojo kampi imeli enake cene kot apartmaji.
Računaj, da kamp Šimuni ima na dan na osebo 8,20€/dan..
Halooo..če nas gre pa 6 v apartma pride 15-20€/dan..
V Dubrovniku je pa v kampu na osebo 3-4€/dan.
Ja velika razlika
No, zdaj sem vse najdla. Če bom pa še kaj rabla, bom prišla vprašat
Hvala za pomoč hox
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
si pa tud planiraš v detajle za pol leta naprej
v kamp lahko prideš čist nenapovedano, greš en điro in si najdeš parcelco - ja, lahko se zgodi da bo čist vse zasedeno, ampak možnosti za to je reees reees malo... sploh če greste samo za dva dni, pa si ne bote naredl lih celega gradu tam med šotori
v kamp lahko prideš čist nenapovedano, greš en điro in si najdeš parcelco - ja, lahko se zgodi da bo čist vse zasedeno, ampak možnosti za to je reees reees malo... sploh če greste samo za dva dni, pa si ne bote naredl lih celega gradu tam med šotori
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
Mi pa hodimo zej že 4 leta v en pa isti kamp v Vodicah (Blata). Kamp soliden... tuši/wcji/umivalniki vedno vse čisto... edino sence glih neke ni. Tak da dopodne se malo kuhamo v šotoru, popoldne pa je že kul. Pa itak smo v kampu samo zvečer... čez dan pa vedno na plaži al pa kje v bližini. Do plaže je 5min, do mesta je 10min, če pa greš vse okrog po plaži pa dobrih 20min hoje.
Vodice so res vlko in prečudovito mesto - edino gužva zvečer je nepopisna (no, pa na plaži si moreš res zgodaj "rezervirati oz. odložiti brisačo"... sam se da preživeti.
Am, trenutno se ne spomnim ime campa, bom pa prilepla cenik pa kak se da priti do njega
Cenik
Karta
z rdečo sem ("profesionalno ) označla kamp z črno je pa plaža.
Tak da, če še ktero kaj zanima o Vodicah... rada pomagam oz. svetujem
Vodice so res vlko in prečudovito mesto - edino gužva zvečer je nepopisna (no, pa na plaži si moreš res zgodaj "rezervirati oz. odložiti brisačo"... sam se da preživeti.
Am, trenutno se ne spomnim ime campa, bom pa prilepla cenik pa kak se da priti do njega
Cenik
Karta
z rdečo sem ("profesionalno ) označla kamp z črno je pa plaža.
Tak da, če še ktero kaj zanima o Vodicah... rada pomagam oz. svetujem
- kimica
- Sramežljivka
Ja, do začetka marca moram imet vse poštimano, ker lani smo delali maja al celo junija, ma smo šli v apartmaje in je blo skoraj vse zasedeno..Smo dobili en apartma lih za silo..
Ja, ma jaz nočem dobit lih kašno parcelo zraven kontejnerjev in 200m od obale..Zato sprašujem, če prej rezerviram..
Aja..pa kje so točno te Vodice?? Na katerem otoku??
Ja, ma jaz nočem dobit lih kašno parcelo zraven kontejnerjev in 200m od obale..Zato sprašujem, če prej rezerviram..
Aja..pa kje so točno te Vodice?? Na katerem otoku??
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
keepsake napisal/-a:ja, lahko se zgodi da bo čist vse zasedeno, ampak možnosti za to je reees reees malo...
Ne morm se strinjat. Mi smo ene 2x prišli v čist zaseden kamp in smo mogli it v druzga (seveda bolj umazanega, brezveznega, blablabla) in to glih v temu Solarisu v Šibeniku. Po 5ih dnevih iskanja smo končno najdli prostor in se preselili, tko da če se res ne gre samo prespat, se ful splača rezervirat, še posebej v sezoni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov