Kampi/Hrvaška
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Vrsar Koversada! ful urejen kemp, okej nudističen sicer samo mene ful ni motlo, čeprav sem bla malo šokirana ko sta se njegova starša na 1,2,3 slekla do golega sem verjetno kar malo barve v obraz dobla! V bistvu je pa še nasproti Koversade (preko Limskega kanala) Valalta, ki je tud nudistična pa se vsako večer ful vrei muzika čuje do koversade
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
- la rožica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2005
- Kraj: wonderland
bad_girl napisal/-a:Smo se pa zdej preselil v majhen kampič pri naselju Pineta (mal pred Novigradom), kjer so letos na frišno uredili wc-je in okolico, je ugodno, fajn plaža...mladine je tut kar nekaj...zraven kampa so še hiške pa en dom...tko da je kr pestro, še vseeno pa (vsaj do zdej) ni blo kakega hujšega divjanja...
tukej sm bla jst ravno ta vikend.. Kastanja je ime kampa. je majhen ampak kjut in poceni..vse maš ful blizu, edino do diskoteke je malo več za hodit ker je v sosednjem kampu. vrjetno gremo ta vikend kr nazaj tja
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
- Ki||erka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2006
S fantom se ta vikend odpravljava na Hrvaško v Istro. Izbirava med kampi Pineta, Sirena, Finida in Mareda. Na internetu sva osnovne podatke že pogledala, rada pa bi še podrobnejše informacije iz prve roke. Pomembno nama je, da je v kampu trgovina in restavracija, ker sva brez avtomobila ter da do teh dveh in do bližnjega mesta ni daleč.
Katerega nama svetujete? Lahko navedete tudi dobre in slabe strani.
Katerega nama svetujete? Lahko navedete tudi dobre in slabe strani.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
~NIA~ napisal/-a:umag: stella maris rulzz!!
A res, a si bla?
Jest grem tale vikend s puncam dol se odklopt. A za žurat je kej? Sem slišala, da majo en hud lokalček na plaži k je skor celo noč odprt
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
^^ Lahko sam potrdim tvoje besede. Jest sem bla tale vikend s puncam dol in je res ful urejeno, dogaja na polno, lepa lokacija itd. V lajfu si nebi misnla, da je v Umagu lahko kul
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mareda in Kanegra sta med kull
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Meni je zelo fajn kemp Solaris v Šibeniku. Plaža je (vsaj tako sem slišala) ena od najlepših plaž na Hrvaškem, predvsem v tistem delu, ki so hoteli. Kemp je pa drugače super zrihtan, voda za tuširat je vedno topla, wc-ji so vedno čisti, sence je dost, pa tut luškane potke maš za večerne sprehode, cene pa tut niso vrtoglavo visoke. Klik.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov