lesnik napisal/-a:Zdravo!Iščeva kamp,ki ima senco,je ok,ne predrag ... na krku-malinska? Hvala
V bližini Malinske jaz iz izkušenj poznam samo
kamp Glavotok in je za moje pojme kar dober, res pa je, da nisem ravno zahtevna. Meni je najbolj pomembno, da je senca. Tko da, tukej senca je. Pa tud urejen je v redu, stranišča, tuši so čisti. Glede cene pa... odvisno od posameznika. Na splošno niti ni drag, samo če bi jaz izbirala bi za to isto ceno definitvno izbrala en drug kamp, ki pa sicer ni v Malinski, je pa totalno dobro zrihtan in edini kamp, kamor bi me mogoče še spravili kampirat.
Tko da, jaz bi se ziher odločila za
kamp Pila v Punatu (sej Krk ni tko zlo velik in je vseen, če se tistih 15, 20 minutk zapelješ mal naprej v Punat

). Zagotovo je eden izmed najlepše urejenih kampov, kjer sem bila. Res je vau, sem bila čisto presenečena, ko sem videla stranišča pa tuše. Resno, tko zrihtano še v marsikatermu hotelu ni
res pa je, da je blo tko nekaj let nazaj (2-3 leta), zdej se je mogoče že kaj spremenilo
Aja, pa v Malinski je še en kamp (Draga al pa nekaj podobnega), ampak o tem pa ne morem nič povedat iz prve roke, ker še nisem bla tam.
Briga me za dober vtis, od zdej naprej sem EGO!ST.