ekola..js sm se vrnla iz morja..bla sm pa v
Solarisu (Šibenik)

bom kar po alinejah:
* huda lokacija & ful dobr uštiman
* svinjarije ni blo vidt ne na plaž kot ne po kampu (so čistilke vsak dan nardile obhod, da so pobrale smeti)
* trgovinca tm: prostorna je, samo založena pa ni najbolje...pa ni mi najbolj jasn zakaj imajo na sredini trgovince šotor ipd. postavleno
* prodajalke: zmerej živčne..ena se je snkrat name zadrla zakaj nimam 20 lip
* kamp je precej zaseden...smo imeli srečo ker smo se s sosedi zaštekal (nemci&nizozemci)..samo proti koncu smo dobil francoze zravn k so bli pa obup (ubistvu ko smo odhajal-že vse pospravl je pršu do ns pa začel: Did you go now?

pa It's better for your car..zto ker je hotel svojo prikolico premaknt na našo lokacijo)
* sanitarije so bile dokaj ok (wc papir skor skoz prisoten)...prostorne so ble itak
* prostor za čiščenje posode je bil tud čisto vredu..edin mal mn prostoren
* plaža: kamenčki itak..mi smo bli zmerm na tisti pr kampu..tako da samo eno opozorilo: Pazi ježke!

ni jih sicer veliko samo nekaj jih pa je
* marina je ful lepo uštimana..v zalivu..
* po kampu hodita 2 za Kornate..nista vsiljiva..rada poklepetata

še posebi ženska..tist tip se pa samo zadi drži pa kadi
* aia..pa dva reveža hodita naokoli pa zbirata povratno embalažo (0,50 kune)..ubistvu nimam nič prot njima...mi smo jim kar na stran že dajal, ker raje vidim da človek vsaj nekaj naredi za svoje preživetje ne pa da pred trgovino prosjač za denar
* zvečer: v hotelskmu naselju zmeraj dogaja dost..tako da ni panike..pa za pod zob & spominke tud v izi dobiš
* tople vode za tuširat zvečer nismo imel..če greš pa čez dan je pa bila
ok, upam da sm dost povedala..drugače pa vprašajte še