Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Bulma napisal/-a:laram napisal/-a:Bulma napisal/-a:Midva pa greva v Koper-27.4. pa do 1.maja. Sicer meni ni do morja, samo baje se da tam fajn žurati+računava na to da bo v KMCju kakšen dober koncert.
Me zanima če kdo ve za kakšne dobre picerije tam,pa bare za žurati itd.
Kam pa gresta v Koper, če lahko vprašam? Huh, tudi jaz premišljujem o eni takšni varianti ... vsaj za kakšen dan morja.
Moj pozna nekega moškega pri katerem so enkrat stanovali ko so delali v Kopru. In daje sobe ven. Pa bova šla tja. Če pa ne bo imel prosto pa greva v hotel-}http://www.terme-catez.si/si/rezerviraj/hoteli/zusterna/ Jaz sem že čist paf Sicer mi ni do morja, samo se vsaj tam kaj dogaja. Kam pa vidva gresta?
Waaaw, a res? I Žusternaaaaa! Tam se bosta imela super! Ziher!
Jaz sem tudi imela v mislih to varianto, ker sem tam bila že zelo veliko krat ... ampak ker sva se pred enim tednom vrnila iz Pariza, se nama najverjetneje finančno ne bo izšlo ... saj veš . Če pa nama po kakšnem čudežu uspe, pa se tam vidimo.
Sicer pa je bolj verjetno (oz. skoraj 100%), da bova šla čez mejo v toplice. Pa bo tudi čist fajn.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Uf, iz pariza? Opa! Svaka ti čast če ti bo zneslo da bi še šla na morje. Ja...žusterna pride v poštev. Samo valda bova tam privat, ker se pač bolj splača. Komaj že čakam! Upam samo da bo lepo vreme.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js po vsej verjetnosti ne grem nikamor ...pa bi ful rada šla............. i hate it...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
a 1. maja v portorožu kej dogaja? ker smo bli prejšn vikend in je blo bl tko neki v pergoli..tm je dost folka pa muska..sma drugo kot ej heiniken pa to..pa bl slabo.. a pol med počitncma se to bl nafila, gdo ve?
no mi gremo pa od 28. pa do 30. aprila v portorož v en apartmajčič..pit žurat se sončt
no mi gremo pa od 28. pa do 30. aprila v portorož v en apartmajčič..pit žurat se sončt
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
oja, po službeni dolžnosti bom kr lepo v naši prekrasni Ljubljani in po vsej verjetnosti na našem prekrasnem Rožniku v kakšnem prekrasnem blatu, tako kot lani
načeloma tud prve maje odkar sem s fantom, preživljam v Ljubljani, ker ali zarad službe (moje in njegove9 ali pa zarad tega ker imava 5 maja registracijo in si nekak ne morva prvošt da lih mal prej odpotujeva kam....
mi gre pa ves pomp s temi kresi precej na živce, sploh zato ker kamorkoli greš sploh na Rožnik, je tok enih prepotentnih čefurjev (se opravičujem, ampak ne najdem druzga izraza) ki ti morijo na vsakem vogalu...
a kakšen ve ktere skupine bodo sploh na rožniku letos?jst nikjer nč ne najdem
načeloma tud prve maje odkar sem s fantom, preživljam v Ljubljani, ker ali zarad službe (moje in njegove9 ali pa zarad tega ker imava 5 maja registracijo in si nekak ne morva prvošt da lih mal prej odpotujeva kam....
mi gre pa ves pomp s temi kresi precej na živce, sploh zato ker kamorkoli greš sploh na Rožnik, je tok enih prepotentnih čefurjev (se opravičujem, ampak ne najdem druzga izraza) ki ti morijo na vsakem vogalu...
a kakšen ve ktere skupine bodo sploh na rožniku letos?jst nikjer nč ne najdem
- Gost
Ok, razumem dopust poleti, ampak, da je tako 'in' odditi na ne le mini izlet ali oddih, ampak na prave pocitnice sredi leta, pa nisem vedela Ne vem, kako vam znese financno in casovno veckrat na leto dalec stran, ampak ok...
Teh prvomajskih praznikov ne dojemam kot nic posebnega, prosti dnevi pac, da se spocijem, naredim veliko obveznosti za faks in to je to... Da bi kam sla mi na kraj pameti ne pade, ker mi nikakor ne znese.
Teh prvomajskih praznikov ne dojemam kot nic posebnega, prosti dnevi pac, da se spocijem, naredim veliko obveznosti za faks in to je to... Da bi kam sla mi na kraj pameti ne pade, ker mi nikakor ne znese.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov