Kam za 1.maj...

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 18. Apr. 2007 13:36

Bulma napisal/-a:
laram napisal/-a:
Bulma napisal/-a:Midva pa greva v Koper-27.4. pa do 1.maja. Sicer meni ni do morja, samo baje se da tam fajn žurati+računava na to da bo v KMCju kakšen dober koncert.

Me zanima če kdo ve za kakšne dobre picerije tam,pa bare za žurati itd.

Kam pa gresta v Koper, če lahko vprašam? :wink: Huh, tudi jaz premišljujem o eni takšni varianti ... vsaj za kakšen dan morja. :)

Moj pozna nekega moškega pri katerem so enkrat stanovali ko so delali v Kopru. In daje sobe ven. Pa bova šla tja. Če pa ne bo imel prosto pa greva v hotel-}http://www.terme-catez.si/si/rezerviraj/hoteli/zusterna/ Jaz sem že čist paf :D Sicer mi ni do morja, samo se vsaj tam kaj dogaja. Kam pa vidva gresta?

Waaaw, a res? I :hearts: Žusternaaaaa! Tam se bosta imela super! Ziher! :)
Jaz sem tudi imela v mislih to varianto, ker sem tam bila že zelo veliko krat ... ampak ker sva se pred enim tednom vrnila iz Pariza, se nama najverjetneje finančno ne bo izšlo ... saj veš :wink:. Če pa nama po kakšnem čudežu uspe, pa se tam vidimo. :D

Sicer pa je bolj verjetno (oz. skoraj 100%), da bova šla čez mejo v toplice. Pa bo tudi čist fajn. :cool:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 19. Apr. 2007 6:53

Uf, iz pariza? :D Opa! Svaka ti čast če ti bo zneslo da bi še šla na morje. Ja...žusterna pride v poštev. Samo valda bova tam privat, ker se pač bolj splača. Komaj že čakam! Upam samo da bo lepo vreme.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 19. Apr. 2007 14:41

Ja, v Parizu sva bila ... 8 dni; ampak to je že druga tema. :)
No, midva sva se že skoraj dokončno odločila za toplice čez mejo. Samo, da bova skupaj, da se malo odklopiva ... pa bo čisto ok. :gut:
Morje pa 1x julija & septembra. :megacool:
bejba
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bejba » 20. Apr. 2007 12:10

Mi pa gremo na morje od 27.4. pa do 2.5. ... komaj čakam, pa upam , da bo vreme lepo. :razz:
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 20. Apr. 2007 18:20

V nedeljo šibam za 14 dni v Dominikansko. Komaj čakammmm :)
me_myself_and_I
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a me_myself_and_I » 22. Apr. 2007 12:33

js po vsej verjetnosti ne grem nikamor :cry: ...pa bi ful rada šla............. i hate it...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 22. Apr. 2007 12:35

mi gremo pa na velko planino za tri dni...golaž, ogromn alkota, velik folka žurka uglavnm
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Apr. 2007 13:01

a 1. maja v portorožu kej dogaja? ker smo bli prejšn vikend in je blo bl tko :? neki v pergoli..tm je dost folka pa muska..sma drugo kot ej heiniken pa to..pa bl slabo.. a pol med počitncma se to bl nafila, gdo ve?

no mi gremo pa od 28. pa do 30. aprila v portorož v en apartmajčič..pit žurat se sončt :D
-rožca-
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a -rožca- » 22. Apr. 2007 17:00

jz sm pa sama doma.... :twisted: in že vem d bo noro divje supr fino fajn... :D use štiri od sebe, mal učenja-ja ja tud tu me čaka :? ,pa fešta itak.... iha!!! :lol:
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a IZABELA » 22. Apr. 2007 21:57

A je sploh kakšna živa duša, ki bo za prvomajske v Ljubljani, recimo zaradi službenih obveznosti, smrk, smrk ???? Lahko bi skupaj preganjali dolgčas...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Apr. 2007 23:24

oja, po službeni dolžnosti bom kr lepo v naši prekrasni Ljubljani in po vsej verjetnosti na našem prekrasnem Rožniku v kakšnem prekrasnem blatu, tako kot lani :roll: :twisted:
načeloma tud prve maje odkar sem s fantom, preživljam v Ljubljani, ker ali zarad službe (moje in njegove9 ali pa zarad tega ker imava 5 maja registracijo in si nekak ne morva prvošt da lih mal prej odpotujeva kam....
mi gre pa ves pomp s temi kresi precej na živce, sploh zato ker kamorkoli greš sploh na Rožnik, je tok enih prepotentnih čefurjev (se opravičujem, ampak ne najdem druzga izraza) ki ti morijo na vsakem vogalu... :roll:

a kakšen ve ktere skupine bodo sploh na rožniku letos?jst nikjer nč ne najdem :?
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 23. Apr. 2007 8:51

duma za knjigam bom :cry:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 23. Apr. 2007 9:14

pri babici v Tuzli... dolgčas na kubik :(
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 23. Apr. 2007 9:31

pride kdo na obalo, da ga stunkamo :) Zdej je tak lep sonček :P
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 23. Apr. 2007 9:44

Ok, razumem dopust poleti, ampak, da je tako 'in' odditi na ne le mini izlet ali oddih, ampak na prave pocitnice sredi leta, pa nisem vedela :roll: Ne vem, kako vam znese financno in casovno veckrat na leto dalec stran, ampak ok...

Teh prvomajskih praznikov ne dojemam kot nic posebnega, prosti dnevi pac, da se spocijem, naredim veliko obveznosti za faks in to je to... Da bi kam sla mi na kraj pameti ne pade, ker mi nikakor ne znese.

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov