Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
@ napisal/-a:bubyka napisal/-a:@ napisal/-a:Hvala, hvala... Ko bo izvedel, da sem dala fotke gor na forum bo joj... Ne, sej vem, da ne bo hud... Ja, res sva se imela super!
@, kje imas pa zarocni prstan? js use opazim:)
drugac pa lepe fotke in oba sta full lustna!
Vedno, ko ga greva tako bluzit, snamem ves nakit, ker nočem, da se karkoli poškoduje ali izgubi... Ves nakit je bil varno spravljen v škatlici za nakit v toaletni torbici....
Sicer, pa še dobrih 14 dni in zaročnega bo nadomestil poročni...Ravno sva prišla iz NM, kamor sva dala delati prstane in res so prečudoviti!!!
ja sej..js pa ko sem vidla da so slikce gor, sem pa takoj prstancek iskala...firbec babji ane
ja sej pametno da pazis nanj...
a sam se 14 dni...a bos dala fotke iz poroke tud gor?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
@ napisal/-a:Ja seveda...Tudi fotke s poroke pridejo gor....Na tistih se bo pa zagotovo svetil prstanček, haha...
Wauuu, wauuu, wauuu je vse kar lahko rečem ... res wauuuu ...
Hmm moji prvomajski prazniki oz. 1. maj so pa zgledal tko, da sm bla najprej z lubijem cel dan na morju in v Italiji oz. v Miramaru, sva se mal šetkala pa ... , pol sva šla pa še na Nanos mal ležat v travico pa se crkljat ... pol zvečer sm bla pa še mal na Rožniku ... drugač sm pa cele počitnice mal bluzila naokoli ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Midva pa greva v Koper-27.4. pa do 1.maja. Sicer meni ni do morja, samo baje se da tam fajn žurati+računava na to da bo v KMCju kakšen dober koncert.
Me zanima če kdo ve za kakšne dobre picerije tam,pa bare za žurati itd.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Najprej se mislila, da bomo sli v Bosno za prvi maj..pol druga varjanta je bla da gremo k kolegici na morje v prikolico..ampak mislm, da bom nazadnje kr doma..ni ne keša, ne časa..oziroma mam velik dela za diplomo pa to..tko da najbrz bom res kr preskocila te praznike.
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Jaz grem pa letos spet v Španijo... Komaj čakam
Če ne bi sošolka iskala sopotnice, potem bi pa tudi jaz verjetno ostala doma...
Če ne bi sošolka iskala sopotnice, potem bi pa tudi jaz verjetno ostala doma...
HASTA LUEGO
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Bulma napisal/-a:Midva pa greva v Koper-27.4. pa do 1.maja. Sicer meni ni do morja, samo baje se da tam fajn žurati+računava na to da bo v KMCju kakšen dober koncert.
Kam pa gresta v Koper, če lahko vprašam? Huh, tudi jaz premišljujem o eni takšni varianti ... vsaj za kakšen dan morja.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Midva greva pa od 1 maj na morje (bližina zadra) za kok dni bomo pa še vidl (mamo u mislih en tedn - upam da se bo dalo realizirat )
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
laram napisal/-a:Bulma napisal/-a:Midva pa greva v Koper-27.4. pa do 1.maja. Sicer meni ni do morja, samo baje se da tam fajn žurati+računava na to da bo v KMCju kakšen dober koncert.
Kam pa gresta v Koper, če lahko vprašam? Huh, tudi jaz premišljujem o eni takšni varianti ... vsaj za kakšen dan morja.
Moj pozna nekega moškega pri katerem so enkrat stanovali ko so delali v Kopru. In daje sobe ven. Pa bova šla tja. Če pa ne bo imel prosto pa greva v hotel-}http://www.terme-catez.si/si/rezerviraj/hoteli/zusterna/ Jaz sem že čist paf Sicer mi ni do morja, samo se vsaj tam kaj dogaja. Kam pa vidva gresta?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst bom pa šla s svojim dragim pa njegovo družino. ampk še ne vemo kam. plan je bla skandinavija pa nekak sploh ni aranžmajev za to. zdj je pa nekak london prišel v poštev. se bomo pa mogl kr kmal odločt
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst bom pa najbrž kr lpo duma... knjige, pa učenje (kema ), kšn dan se bomo zapelal kj v cele al pa lj (šoping&kino), kšn dan mal s frendi vn, mejbi gardalan, sam dvomm, z morjam p tud najbrž n bo nč no pa sj, mi še "tglavne" pučitnce ustanejo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov