Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Wuuuu kok lušno ... kok si ti luškana ej ...
A bodočega možka nam boš pa samo od uzadi pokazala ...
Drgač pa vrjamem da sta se mela res lepo, ker je blo tut vreme tko lepo ... Bohinj je pa vedno tko romantičen ...
A bodočega možka nam boš pa samo od uzadi pokazala ...
Drgač pa vrjamem da sta se mela res lepo, ker je blo tut vreme tko lepo ... Bohinj je pa vedno tko romantičen ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
bbbbbrrrrrrrrrr @ a ni nč mrzla voda ????
mmmm kak lep mesec sta si izbrala za poroko..... aja, kdaj pa bo ta lepi dan????? p.s. bomo čakale še na tiste slikice .........
sorry za tale offtopic....
jest sem bla pa letos na enem kresovanju nekje na vasi pa je blo ful fajn, k so mel še ene igre in glasbene točke otrok ...... prav lepo je blo za videt .......
mmmm kak lep mesec sta si izbrala za poroko..... aja, kdaj pa bo ta lepi dan????? p.s. bomo čakale še na tiste slikice .........
sorry za tale offtopic....
jest sem bla pa letos na enem kresovanju nekje na vasi pa je blo ful fajn, k so mel še ene igre in glasbene točke otrok ...... prav lepo je blo za videt .......
- saabi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2004
iiii...tudi mi2 z lubijem sva bila na Bohinju...
To je zame bil najlepši romantični dan v mojem življenju
čeprav sva se vozila 200km do cilja, je bilo vredno pogleda na Bled, sprehod okrog njega, peljanje z ladjo na blejski otok, držanje za rokce, poljubljanje, kokr bi bila sveže zaljubljena; posedanje po klopcah in rajcanje saj naju ni nihče poznal:) .
..po poti domov, pa sva skrenila s poti v gozdiček, kjer sva bila čist sama in...
romantično kosilo....potem pa še Bohinj, namakanje nog v hladni vodi ob sončnem zahodu, v zalivčku kjer sva bila sama, le sonce se je lesketalo v sinje modri barvi vode in hribi okrog naju, objem in poljubljanje, kakr v kakem pocukranem romantičnem filmu....
znova sem se zaljubila v mojega lubija...še zdaj sem v nebesih
zame nepozabni prvomajski prazniki
To je zame bil najlepši romantični dan v mojem življenju
čeprav sva se vozila 200km do cilja, je bilo vredno pogleda na Bled, sprehod okrog njega, peljanje z ladjo na blejski otok, držanje za rokce, poljubljanje, kokr bi bila sveže zaljubljena; posedanje po klopcah in rajcanje saj naju ni nihče poznal:) .
..po poti domov, pa sva skrenila s poti v gozdiček, kjer sva bila čist sama in...
romantično kosilo....potem pa še Bohinj, namakanje nog v hladni vodi ob sončnem zahodu, v zalivčku kjer sva bila sama, le sonce se je lesketalo v sinje modri barvi vode in hribi okrog naju, objem in poljubljanje, kakr v kakem pocukranem romantičnem filmu....
znova sem se zaljubila v mojega lubija...še zdaj sem v nebesih
zame nepozabni prvomajski prazniki
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
No, da še jaz napišem kako sva preživela prvomajske praznike... Skratka, v soboto dopoldne sva se odpeljala proti Bohinju. Zakaj Bohinj? Zato, ker sva tu preživela najin prvi skupni vikend, ker sva oba tu preživljala počitnice v otroštvu in ker je Bohinj enostavno pravljičen kraj. Najela sva si apartmajček s pogledom na jezero. Soboto sva malo kolesarila, se sprehajala in se ga jasno malo tudi napila. Nedeljsko dopoldne sva preživela pred najinim apartmajem, kjer sva spoznala še eno klapo Štajercev -skratka začeli smo z zajtrkom in kavicami, končali s slivovko... Popoldne sva šla v kamp in poiskala najin standardni kotiček. Jaz sem poležavala na sončku in brala, moj lubi pa se je igral z ribiško palico (beri:lovil ribe). Zvečer pa spet mala pijanka in namakanje v banji - njami...
Včeraj sva šla takoj po zajtrku spet v kamp in lovila ribe. Pa pride kontrola (čuvaj) in naju vpraša za ribiško karto...Khm, khm...Ja nimava, sva hotla najprej vidt, če kej prijemajo in it pol po karto, sem začela nakladati. Čuvaj je začel takoj preračunavati kakšna kazen naju čaka... No, in ker jaz nikoli ne obupam, sem ga začela prepričevat, da se lahko vseen nardimo, da ni noben nč vidu itd. Pa spet začne, da naju je prjavu predsednik ribiške družine, ki naju je vidu s čolna... No, vglavnem, nazadnje, smo se zmenili, da gre moj lubi po karto in da bo on sporoču predsedniku, da sva čist legalna in tko sva se rešila kazni... Ful je bil faca ta čuvaj, nazadnje smo še eno pivo skupaj spili in to je blo to...Potem sva pa cel dan lovila ribe ko nora in ulovila ful velik manjših rib (ki sem jih jaz seveda veselo spuščala nazaj v jezero), postrv pa sva odnesla domov in bo danes za kosilo...
Evo, tuki je ulovljena postrv...
Tukaj pa midva veselo nazdravljala....
Včeraj sva šla takoj po zajtrku spet v kamp in lovila ribe. Pa pride kontrola (čuvaj) in naju vpraša za ribiško karto...Khm, khm...Ja nimava, sva hotla najprej vidt, če kej prijemajo in it pol po karto, sem začela nakladati. Čuvaj je začel takoj preračunavati kakšna kazen naju čaka... No, in ker jaz nikoli ne obupam, sem ga začela prepričevat, da se lahko vseen nardimo, da ni noben nč vidu itd. Pa spet začne, da naju je prjavu predsednik ribiške družine, ki naju je vidu s čolna... No, vglavnem, nazadnje, smo se zmenili, da gre moj lubi po karto in da bo on sporoču predsedniku, da sva čist legalna in tko sva se rešila kazni... Ful je bil faca ta čuvaj, nazadnje smo še eno pivo skupaj spili in to je blo to...Potem sva pa cel dan lovila ribe ko nora in ulovila ful velik manjših rib (ki sem jih jaz seveda veselo spuščala nazaj v jezero), postrv pa sva odnesla domov in bo danes za kosilo...
Evo, tuki je ulovljena postrv...
Tukaj pa midva veselo nazdravljala....
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Jst sm pa delala, tako da nisva mogla bit skupaj ... sva šla pa včeraj na veliko planino in je bilo čudovito ... sonček, žafran je cvetel, da je bilo vse vijolčno, sem pa tja še kaka flikca snega ... mmmm kok je blo lepo res sva uživala.
@ ful sta luškana
@ ful sta luškana
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
bubyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
@ napisal/-a:Hvala, hvala... Ko bo izvedel, da sem dala fotke gor na forum bo joj... Ne, sej vem, da ne bo hud... Ja, res sva se imela super!
@, kje imas pa zarocni prstan? js use opazim:)
drugac pa lepe fotke in oba sta full lustna!
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
bubyka napisal/-a:@ napisal/-a:Hvala, hvala... Ko bo izvedel, da sem dala fotke gor na forum bo joj... Ne, sej vem, da ne bo hud... Ja, res sva se imela super!
@, kje imas pa zarocni prstan? js use opazim:)
drugac pa lepe fotke in oba sta full lustna!
Vedno, ko ga greva tako bluzit, snamem ves nakit, ker nočem, da se karkoli poškoduje ali izgubi... Ves nakit je bil varno spravljen v škatlici za nakit v toaletni torbici....
Sicer, pa še dobrih 14 dni in zaročnega bo nadomestil poročni...Ravno sva prišla iz NM, kamor sva dala delati prstane in res so prečudoviti!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov