No, da še jaz napišem kako sva preživela prvomajske praznike... Skratka, v soboto dopoldne sva se odpeljala proti Bohinju. Zakaj Bohinj? Zato, ker sva tu preživela najin prvi skupni vikend, ker sva oba tu preživljala počitnice v otroštvu in ker je Bohinj enostavno pravljičen kraj. Najela sva si apartmajček s pogledom na jezero. Soboto sva malo kolesarila, se sprehajala in se ga jasno malo tudi napila. Nedeljsko dopoldne sva preživela pred najinim apartmajem, kjer sva spoznala še eno klapo Štajercev -skratka začeli smo z zajtrkom in kavicami, končali s slivovko...

Popoldne sva šla v kamp in poiskala najin standardni kotiček. Jaz sem poležavala na sončku in brala, moj lubi pa se je igral z ribiško palico (beri:lovil ribe). Zvečer pa spet mala pijanka in namakanje v banji - njami...
Včeraj sva šla takoj po zajtrku spet v kamp in lovila ribe. Pa pride kontrola (čuvaj) in naju vpraša za ribiško karto...Khm, khm...Ja nimava, sva hotla najprej vidt, če kej prijemajo in it pol po karto, sem začela nakladati. Čuvaj je začel takoj preračunavati kakšna kazen naju čaka...

No, in ker jaz nikoli ne obupam, sem ga začela prepričevat, da se lahko vseen nardimo, da ni noben nč vidu itd. Pa spet začne, da naju je prjavu predsednik ribiške družine, ki naju je vidu s čolna...

No, vglavnem, nazadnje, smo se zmenili, da gre moj lubi po karto in da bo on sporoču predsedniku, da sva čist legalna in tko sva se rešila kazni...

Ful je bil faca ta čuvaj, nazadnje smo še eno pivo skupaj spili in to je blo to...Potem sva pa cel dan lovila ribe ko nora in ulovila ful velik manjših rib (ki sem jih jaz seveda veselo spuščala nazaj v jezero), postrv pa sva odnesla domov in bo danes za kosilo...
Evo, tuki je ulovljena postrv...
Tukaj pa midva veselo nazdravljala....