Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
samomojca napisal/-a:Jaz bom pa letos kar doma uživala. Mogoče kakšen piknik al pa tudi ne. Prosto po prešernu
enako... razen da bom namest piknika raj šla na kakšen konkreten izlet... upam... je treba mal krake raztegnt
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
No, midva sva se pa končno odločila za Bohinj. Jutri zjutraj se odpravljava v naravo, daleč stran od vseh stvari in priprav na poroko. Morava si vzeti malo časa samo za naju, ker se nama bo drugače v teh treh tednih, kolikor je še do poroke, preprosto zmešalo...
Komaj čakam, da se spokava v avto in odpeljeva...
Komaj čakam, da se spokava v avto in odpeljeva...
- kimmy02
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 4. 2005
Inanna napisal/-a:uf, jaz grem pa cez 2 uri na jadranje... se vrnem naslednjo nedeljo...mhm, upam da bo fajn... Punce, uzivajte
Kako je faj tistim k si to lahk privoščijo.
Zadnjič spremenil kimmy02, dne 29. Apr. 2005 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
(s)mejte se
-
baby girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: ko bi biu vsaj los angeles
hm ja 30.apr. je bla nora zurka na trski....drugac sm pa prvi maj vecinoma prespala pol
je biv mucek na obisku....sam jao 1.maja je konc jutr pa sql
baaad
nc se mi ne da vec
upam d ste se mel vsi fajn tk k js za praznke
je biv mucek na obisku....sam jao 1.maja je konc jutr pa sql
baaad
nc se mi ne da vec
upam d ste se mel vsi fajn tk k js za praznke
can you keep up
baby boy
baby boy
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Jojojojoj, KDO MI PRODA POČITNICE???
(Sorry, Davorin, mogla sem se zadrt .)
Zakaj so bli prazniki tako kratki???
Naj mi nekdo obrazloži!
Drugače je blo pa specialno!
V petek sem plesala na disco muziko (seveda, dokler nisem dovolj spila, ni šlo-so ble noge lesene ), pa skrivalnice sem se igrala , v soboto sem bla predolgo na soncu, pa belega vina je zmanjkalo , ampak je bla tako fajna družba, da je blo prav vseeno... nedelja je spet prehitro minila, včeraj sem se mogla pa že tolažit, da bo treba dons spet vstat...
pa smo spet tam.
(Sorry, Davorin, mogla sem se zadrt .)
Zakaj so bli prazniki tako kratki???
Naj mi nekdo obrazloži!
Drugače je blo pa specialno!
V petek sem plesala na disco muziko (seveda, dokler nisem dovolj spila, ni šlo-so ble noge lesene ), pa skrivalnice sem se igrala , v soboto sem bla predolgo na soncu, pa belega vina je zmanjkalo , ampak je bla tako fajna družba, da je blo prav vseeno... nedelja je spet prehitro minila, včeraj sem se mogla pa že tolažit, da bo treba dons spet vstat...
pa smo spet tam.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]