Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kle je bolj mama razvajena, nič nebi Pejte brez nje, bo več izbire.
Okol prvega maja enkrat grem v Ikeo, drgač mi pa tud na misel ne pade, da bi se šla med vse turiste lih zdej gužvat (grem rajš teden pozneje ). Za prvi maj pa upam da kako kresovanje.
Okol prvega maja enkrat grem v Ikeo, drgač mi pa tud na misel ne pade, da bi se šla med vse turiste lih zdej gužvat (grem rajš teden pozneje ). Za prvi maj pa upam da kako kresovanje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Jochie napisal/-a:po pizdi ji dat, smrklja razvajena...
ja ej, to je pomenil, da recimo rim odpade, ker bi ji pri tej starosti bil nezanimiv, doh.
sirova štručka napisal/-a:Sej ni ona kriva, poglej kolk ji ponujajo, ni čudn, da je razvajena.
kaj pa opcija, da je fotr deloholik in dela po cele dneve in so prazniki edini dnevi v letu, ko on lahko nardi neki zase + ta čas preživi z družino [torej, potovanje z družino]? -.-
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
^^ predlagam Capri Palace hotel in sicer Penthouse suito....na otoku Capri...
sem si že lani pasel učke...ko sem gledal, si je lani tole moj najljubši pevec privoščil za veliko noč....
4600€ nočitev z zajtrkom na noč....mislim, da bo mama plavala do otoka, ne samo da bi se s trajektom peljala...pa sestrci bo tut luštno...
sem si že lani pasel učke...ko sem gledal, si je lani tole moj najljubši pevec privoščil za veliko noč....
4600€ nočitev z zajtrkom na noč....mislim, da bo mama plavala do otoka, ne samo da bi se s trajektom peljala...pa sestrci bo tut luštno...
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Jochie napisal/-a:^^ predlagam Capri Palace hotel in sicer Penthouse suito....na otoku Capri...
hmmm, mogoče bi raje dal kakšen konstruktiven nasvet, namesto da zabijaš čas z branjem tračev in njihove povzetke uporabljati v offtopic sarkastičnih komentarjih. najlažje je pa bit pameten, doh.
sirova štručka napisal/-a:drgač pa hvala bogu za praznike, s čim se vama pa med letom odkupuje?
no sej to sm mislila; k eni že ustvarite sliko, pa tumbate svoje, tudi, če je sfaljena.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov