Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, pogooglala- Italjani majo res praznik takrat. Tak da ja, zna bit gužva.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
A je potrebno it kam takrat?
Jaz bom doma z dečkom, oba se bova pripravljala na maturo in to je to
It was forever..but it didnt last long..
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Sej sploh ni nujno, da kam greš. Samo meni je ta praznik zelo ljub, ker so takrat prvi tisti bolj topli dnevi, narava je že vsa lepa zelena ... Ga imam zelo rada že od malega in tudi vedno smo kam šli in me na to vežejo razni spomini Tako da jst rada kam grem. Pa magar samo nekam v naravo, na piknik itd.
Use your head and follow your heart.
-
La_Stella - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
..Evelyn.. napisal/-a:A je potrebno it kam takrat?
Ni potrebno. Pač kako je kdo navajen... jaz vsako leto grem vsaj za kakšen dan nekam med prvomajskimi prazniki oz. počitnicami. Na dopust pa samo poleti.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
jz grem med prvomajskimi prazniki na Finsko, komeeeej čakam
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jaz bom šla na kakšen enodnevni izlet.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Jaz bom po vsej vrjetnosti šla s starši na hrib tu pri nas. Hodimo že od nekdaj. To bo seveda, če moj prost in bo šel s starši na morje na vikend delat. Žal ni prostora za spat, da bi šla zraven. 4 odrasli se že tiščijo (šli bojo moj fant, brat njegov, mama in ate). Če pa bo delal, bo itak popoldan pa bom vrjetn šla k njemu.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
La_Stella - Sramežljivka
joy23 napisal/-a:Tiste, ki hodite za 1. maj v Gardaland - a je ful gužva takrat? Najbrž je, a ne?
V bistvu se ne spomnim kaj dosti kako je takrat. Poleti je itak gneča, ker imajo oni tudi počitnice (mladi), za 1. maj pa kolikor mi je ostalo v spominu, ni take gneče, je pa kar dosti Slovencev, ker jih takrat večina drvi z otroci tja.
-
La_Stella - Sramežljivka
No, kolikor se jaz spomnim, za 1. maj do zdaj še nikoli ni bilo tako hudo kot recimo poleti. Je pa dosti Slovencev takrat tam, kot sem že zgoraj napisala. Ampak midve s kolegico sva odločeni iti (bolj se nagibava k Mirabilandiji).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov