Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No midva greva jutri v Kanegro
Če gre še katera naj mi piše na PM...lahko se dobimo
Če gre še katera naj mi piše na PM...lahko se dobimo
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No ravnokar prišla iz Kanegre
jaz sem bila v campu in je blo kar nekaj folka kki sem ga poznala dol in je blo kr lušno...ampak najbl so zamoril z Naberjem...
Ja pizdarije so se pa kr delale...
jaz sem bila v campu in je blo kar nekaj folka kki sem ga poznala dol in je blo kr lušno...ampak najbl so zamoril z Naberjem...
Ja pizdarije so se pa kr delale...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Midva sva šla drugega maja do Vrsarja, na kavico k enim kolegom in se malo namočit v bazen ...
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
La_Stella napisal/-a:Midve s kolegico greva v Gardaland ali Mirabilandijo (nekaj od tega ziher). Sicer sem pa itak vsako leto v Gardalandu ta čas, tako da je to že del tradicije.
Midva z bratrancem greva tudi. Sicer naju letos bolj vleče v Mirabilandio, ker je nek nov vlak smrti, drugače gremo pa vsako leto v Gardaland, par let nazaj smo bli pa tudi v Mirabilandii.
Potem grem s familjo za en teden v Bohinj, verjetno enkrat julija.
In avgusta s teto in stricem za en teden na Hrvaško - Šibenik.
Taki so plani zaenkrat
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
joy23 napisal/-a:Tiste, ki hodite za 1. maj v Gardaland - a je ful gužva takrat? Najbrž je, a ne?
Dvomim. Sej mamo samo mi praznik takrat in frej, ali pač?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov