Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
midva greva tudi na morej..jupiiiiiiiiiiiiiii Lani sva šla v Umag v Sol Koralj, ful dober hotel, dobra hrana, sobe, ambient, okolica, letos pa greva v Rabac, tam je ful zeleno, na kvarnerju še nisem bla, ampak kolegica pravi da je lepo. Obe obožujeva borovce, ta čudovit vonj, meni najljubši. Mogoče gresta tudi kolegica in njen fant. V vsakem primeru bo lušno, tudi če greva sama. Sicer sva nameravala v hribe, ampak meni je morje bolj pri srcu, sem kr zaljubljena vanj.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaaaaaaaau znorela bom...en kup sprememb...zdej kao nebi šli v Maredo oz. Kanegro...
Potem mi je reku, da bi ša midva dol pa dva najina frenda...k sta par...sam nevem ane...pol mi je omenju toplice 3000...
Mah kr neki...
Sploh nevem kam bi šla zdej...
Potem mi je reku, da bi ša midva dol pa dva najina frenda...k sta par...sam nevem ane...pol mi je omenju toplice 3000...
Mah kr neki...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
GoldenSoul - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: lj
Midva pa greva skupi še z enim parom v Umag. yeeeeeeeeeeee, komi čakam!!!!!!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Tigi napisal/-a:Jaaaaaaaau znorela bom...en kup sprememb...zdej kao nebi šli v Maredo oz. Kanegro...
Mah kr neki...
V tej Kanegri ima Collegium neke f-- kampe baje.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Lastovica napisal/-a:Tigi napisal/-a:Jaaaaaaaau znorela bom...en kup sprememb...zdej kao nebi šli v Maredo oz. Kanegro...
Mah kr neki...
V tej Kanegri ima Collegium neke f-- kampe baje.
jst sm bla lani v kanegri za prvomajske pa nismo nč sexal
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
blondygirl - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
jst bom pa ostala na nasi Obali in posedala po okoliskih lokalckih
drgac pa ja bomo v Portorožu..medte,.ko je prva klapa odlsa v Sharm El Sheik ravno danes
drgac pa ja bomo v Portorožu..medte,.ko je prva klapa odlsa v Sharm El Sheik ravno danes
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz bom pa doma in mi je čisto OK, ker ne maram gužve (ki bo vsepovsod).
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
cReAmY napisal/-a:jst pa grem na spring break..krf
Aaa jz tud, že komi čakam
- Angel18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
Tut jz grem na KRF-SPRING BREAK... fajn bi blo da se zmenimo nekak,se dobimo pa se mal spoznamo ane sam kaj k sm že mal pozna..jutr potujemo pa to...haha...drugač pa ja...6 dni na Krf pol 3.5. ko se vrnemo pa v Italijo v diskač Il Muretto kjer rola Marco Carola in Giuliano Veronese party people nimaš kaj
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
tamaragro napisal/-a:midva greva tudi na morej..jupiiiiiiiiiiiiiii Lani sva šla v Umag v Sol Koralj, ful dober hotel, dobra hrana, sobe, ambient, okolica, letos pa greva v Rabac, tam je ful zeleno, na kvarnerju še nisem bla, ampak kolegica pravi da je lepo. Obe obožujeva borovce, ta čudovit vonj, meni najljubši. Mogoče gresta tudi kolegica in njen fant. V vsakem primeru bo lušno, tudi če greva sama. Sicer sva nameravala v hribe, ampak meni je morje bolj pri srcu, sem kr zaljubljena vanj.
midva sva tud učeri rezerverala rabac
najprej naj nebi šla nikamor, no zdj pa greva za par dni stran od usega
can't wait
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov