Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sarita
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
čokoholičarka napisal/-a:A je že kdo šel za 1. maj preko interneta - potovanje.si- , pač rezervirala to*
Jst sem tud rezervirala. Ampak letos prvič, tko da ti izkušenj še ne morem povedat. So pa baje potovanje.si samo posredniki, da v bistvu druge (različne) agencije organizirajo potovanja. Nama je npr. šele ob rezervaciji napisalo, s katero agencijo naj bi šla. Tko da je vse skupi najbrž bolj odvisno od agencije, s katero greš.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Domov, na hrib, na kres, pa se ga mal napit, pa nazaj domov kej pojest, pa sexat celo noč, ker ne bo nobenga doma.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
SSarchy napisal/-a:Domov, na hrib, na kres, pa se ga mal napit, pa nazaj domov kej pojest, pa sexat celo noč, ker ne bo nobenga doma.
Midva ne bova mogla nikamor tko it, ker moj dela , ampak tole kar si pa ti predlagala pa ni tolk slabo, sam midva ne bova mogla bit sama doma...edin če 1. maj narediva mogoče 28. aprila
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Najprej sem mislila da bom šla z mojim v Bosno (se najest burekov in v šoping ) tko za ene 2-3 dni.Zdej sem pa ugotovila da mi ne bo niti to uspelo, ker bodo prvomajski prazniki delovni kot še nikoli (treningi, knjige in služba) :unknown: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
nenanena napisal/-a:Js bi tudi šla kam pa nimam kam peseka dat :S
Pasji hotel?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
mi2 nič spešl, ker 1. maja on še dela dopoldne. ima pa 3. maja cimra poroko na primorskem, pa se bomo po obredu še zapeljali do morja... upam, da bo lepo vreme, držte pesti, vsi kje je poletje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov