grem na Hvar, ampak zdej mi boste mogle pa mal pomagat: zanima me namrec kako je kej voznja z avtom do tja, do kje se gre s avtom, pa pol na trajekt, koliko so kej cene ... in vse kar pase zraven.
Res nimam pojma
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
ANSAF napisal/-a:grem na Hvar, ampak zdej mi boste mogle pa mal pomagat: zanima me namrec kako je kej voznja z avtom do tja, do kje se gre s avtom, pa pol na trajekt, koliko so kej cene ... in vse kar pase zraven. Res nimam pojma
do splita z avtom pol pa na trajket,vozis se eno urco pa pol.
hvar je ful doer meni. pač odvisno ma gfes...cene pa niso nic kaj drugacne ko po ostali hrvaskih otokih
ANSAF napisal/-a:grem na Hvar, ampak zdej mi boste mogle pa mal pomagat: zanima me namrec kako je kej voznja z avtom do tja, do kje se gre s avtom, pa pol na trajekt, koliko so kej cene ... in vse kar pase zraven. Res nimam pojma
do splita z avtom pol pa na trajket,vozis se eno urco pa pol. hvar je ful doer meni. pač odvisno ma gfes...cene pa niso nic kaj drugacne ko po ostali hrvaskih otokih
uf , a trajekt od rijeke pa naprej pa ne vozi ?
koliko pa je kej trajekt?
pa hvala ti!
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
Jaz bom tudi doma ker imam 3 maja izpit. Drugega maja pa imam rojstni dan in bom mogla praznovanje prestavit. No bom pa zato pol še bolj uživala če mi bo izpit šel.