Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
anchy_ka napisal/-a:js mam pa eno vlko težavo....danes grem na potovanje v italijo nato korziko in še sicilijo...vendar sem danes ugotovila da mi je 28.1.07 potekel potni list. Mogoče katera ve če se da dobiti kakšno nadomestilo? Ali pa bo najbolje da ostanem doma.
Imaš vsaj osebno izkaznico?
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Js sm bla za prvomajske na Bavarskih gradovih in sm si jih (koncno) ogledala tudi od znotraj. Niso nc posebnega, instant turizem. Ceski gradovi so mi bli fuuuul bl usec. Je pa Bavarska ful lepa, pa se soncek je biv
Ta vikend pa sem se razvajala v Piranu, v hotelu Piran v sobi s pogledam na morje - priporocam, ni ga lepsga od tega, da te zjutraj zbudi šum valov... Šla sem tudi na masažo Ayuverda, v Grand hotel Palace, tud to fuuul priporocam, ker se ti ljudje res posvetijo...
Zdej pa novim podvigom naproti
Ta vikend pa sem se razvajala v Piranu, v hotelu Piran v sobi s pogledam na morje - priporocam, ni ga lepsga od tega, da te zjutraj zbudi šum valov... Šla sem tudi na masažo Ayuverda, v Grand hotel Palace, tud to fuuul priporocam, ker se ti ljudje res posvetijo...
Zdej pa novim podvigom naproti
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
_kocka_ napisal/-a:
Ta vikend pa sem se razvajala v Piranu, v hotelu Piran v sobi s pogledam na morje - priporocam, ni ga lepsga od tega, da te zjutraj zbudi šum valov... Šla sem tudi na masažo Ayuverda, v Grand hotel Palace,
Kakšne pa so kaj cene?
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Uuu jz grem pa na Krf, že komi čakam
-
babygirl22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Mi gremo pa vsako leto za 1 maj na Krk,..fulll dobr,...lansko leto je blo že tok toplo da smo se kopal
upam da bo letos še bolj
upam da bo letos še bolj
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js bom šla najverjetneje v Bosno z tipčkom h njegovim, ampak sam tko za ene 2 al pa 3 dni k potm mi tam rata dolgčas k nimam kej počet.Važno da grem malo po pijaci in se najest najboljših burekov od njegove tetke .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov