Kam za 1.maj...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
MsN napisal/-a:Ok, razumem dopust poleti, ampak, da je tako 'in' odditi na ne le mini izlet ali oddih, ampak na prave pocitnice sredi leta, pa nisem vedela Ne vem, kako vam znese financno in casovno veckrat na leto dalec stran, ampak ok...
Teh prvomajskih praznikov ne dojemam kot nic posebnega, prosti dnevi pac, da se spocijem, naredim veliko obveznosti za faks in to je to... Da bi kam sla mi na kraj pameti ne pade, ker mi nikakor ne znese.
če se kaj želi, si vzameš čas in splaniraš... Pa večina ljudi, ma poklic ki ni tok zahteven, da bi jim še prosti čas pokvaril
-
peter - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2007
1.maj
--------------------------------------------------------------------------------
Dragi prijatelji in prijateljice, kaj boste počeli za prvomajske praznike...?
Upam, da bomo imeli lepo sončno vreme...!
Pohod na pečke, na pijačo in jedačo, pol pa nazaj dol.... ( na pohorje...!).
--------------------------------------------------------------------------------
Dragi prijatelji in prijateljice, kaj boste počeli za prvomajske praznike...?
Upam, da bomo imeli lepo sončno vreme...!
Pohod na pečke, na pijačo in jedačo, pol pa nazaj dol.... ( na pohorje...!).
-
ta_miška - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Cerknica
Verjetno bova šla že v nedeljo v toplece pol pa če bo lepo vreme pa mal na kakšn izlet....nč posebnga. Izleti na sončku so pa itak z mojim fantastični.
Če bo pa slabo vreme pa kakšn filmček pogledava pa bo minil tako kot vedno.
Če bo pa slabo vreme pa kakšn filmček pogledava pa bo minil tako kot vedno.
-
bigboi - Debatorica
- Na forumu od: 5. 5. 2005
chiqqa napisal/-a:a 1. maja v portorožu kej dogaja? ker smo bli prejšn vikend in je blo bl tko neki v pergoli..tm je dost folka pa muska..sma drugo kot ej heiniken pa to..pa bl slabo.. a pol med počitncma se to bl nafila, gdo ve?
no mi gremo pa od 28. pa do 30. aprila v portorož v en apartmajčič..pit žurat se sončt
nafila, da nemoreš dihat... Sploh zdaj ko je sonce... Tivoli je nabit, tam maš house, heiniken kak r'n'b, pergola balkan, pa mešano vmes, pa zj maš alaya koktejlbar...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ja zdej bo super, ko bo nekaj več prostih dni, v ponedeljek imamo kolektivni dopust , v četrtek pa moram potem spet delat.
Ma pomoje da bova bolj na izi, več ali manj doma,
kakšen dan definitivno morje, pa še kakšen izletek morda kam bolj v SZ kot Slovenije,
en dan sem si rezervirala za prijateljico in njeno tamalo, bomo šle tud verjetn kam na Obalo pogledat,
drugače pa jaz za prvomajske praznike nikoli nisem imela navade kam odhajat kao na dopust, je pa res to postalo vedno bolj IN.
Midva sva že delno vplačala poletni dopust v juniju, tako da ta mesec tud finančno ne bi zneslo.
Bo pa potem lepše, ko dobimo regres, jst bom imela pa sam še netolkvelik morčka za plačat
Ma pomoje da bova bolj na izi, več ali manj doma,
kakšen dan definitivno morje, pa še kakšen izletek morda kam bolj v SZ kot Slovenije,
en dan sem si rezervirala za prijateljico in njeno tamalo, bomo šle tud verjetn kam na Obalo pogledat,
drugače pa jaz za prvomajske praznike nikoli nisem imela navade kam odhajat kao na dopust, je pa res to postalo vedno bolj IN.
Midva sva že delno vplačala poletni dopust v juniju, tako da ta mesec tud finančno ne bi zneslo.
Bo pa potem lepše, ko dobimo regres, jst bom imela pa sam še netolkvelik morčka za plačat
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Še itak čakam če mi kdo lahko pove kje se dogaja kaj v Kopru. Vem za mladinski klub v kerega grem v petek na koncert. Kaj pa kaj drugo? Greva s fantom od petka do ponedeljka...pa kakšne dobre picerije kje so itd. Vsaka info je dobrodošla
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz bom tudi gotovo doma
Za mojega sumim, da ima sam svoje načrte...
Če ne bom šla pa sama do njegovih na morje...k njegova mami rekla, da nej kej dol pridemo...če ne grem pa sama do nje...doma ne mislim biti
Za mojega sumim, da ima sam svoje načrte...
Če ne bom šla pa sama do njegovih na morje...k njegova mami rekla, da nej kej dol pridemo...če ne grem pa sama do nje...doma ne mislim biti
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Bulma napisal/-a:Še itak čakam če mi kdo lahko pove kje se dogaja kaj v Kopru. Vem za mladinski klub v kerega grem v petek na koncert. Kaj pa kaj drugo? Greva s fantom od petka do ponedeljka...pa kakšne dobre picerije kje so itd. Vsaka info je dobrodošla
Picerija je dobra pri Žusterni, če nimaš predaleč do tja. Sicer se pa da lepo peš tudi priti ...
Čisto zraven Žusterne; na levi strani, če stojiš pred Ž.
- anchy_ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2006
js mam pa eno vlko težavo....danes grem na potovanje v italijo nato korziko in še sicilijo...vendar sem danes ugotovila da mi je 28.1.07 potekel potni list. Mogoče katera ve če se da dobiti kakšno nadomestilo? Ali pa bo najbolje da ostanem doma.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jst grem pa kr v Grčijo, s sošolkami!! Tko da komi čakam!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov