kam v dvoje v lj??
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Purple bitch ampak ti prav se res ne bi zadržala pa ne komentirala zadeve, ki ste jo že razčistili. Vsak pove svoj poseben plac, pa če kdo reče, da je to Dolgi most, Fužine, park pred faksom ali pa parkirišče, je to pač to. Če je pa kdo tam seksal je pa to čist njuna stvar. In ni vse povezano s seksom, da mora bit nek plac poseben.
Če misliš komentirat moj post daj raje na ZS ker s tem postom se zaključuje OT o razlagah zakaj je nekomu določen plac poseben!
Pišejo se predlogi in ne razlage.
In ZADNJIČ vama polagam, če najdeta z NIO konflikt ga rešita na ZS.
Če misliš komentirat moj post daj raje na ZS ker s tem postom se zaključuje OT o razlagah zakaj je nekomu določen plac poseben!
Pišejo se predlogi in ne razlage.
In ZADNJIČ vama polagam, če najdeta z NIO konflikt ga rešita na ZS.
- just me
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2005
Ojla!!
Hej punce pa ne se prepirat pa napadat. Ženske pa res tega ne rabimo, no, a ni bolje da smo lepo prijatle med seboj, pa se imamo tako bolj fajn...
No saj v bistvu je lako tudi kaj takega kjer se da kaj zanimivega delati,... (vem da je nekaj v areni pa aquparku je bolj tko, a je mogoče še kaj?)
hvala vam za odgovore
uživajte
Hej punce pa ne se prepirat pa napadat. Ženske pa res tega ne rabimo, no, a ni bolje da smo lepo prijatle med seboj, pa se imamo tako bolj fajn...
No saj v bistvu je lako tudi kaj takega kjer se da kaj zanimivega delati,... (vem da je nekaj v areni pa aquparku je bolj tko, a je mogoče še kaj?)
hvala vam za odgovore
uživajte
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]