Kam naj greva? (Maribor in okolica)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
malecka07 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2005
Pozdravljeni!
Z dragim poznava in sva tudi obiskala ze veliko lepih krajev pa imava kljub temu majhen problem.. Pozna mogoce kdo kaksen dober kraj v blizini Maribora za piknike... Taksni bolj mirni kraji. En dober je na pohorju pri sumiku samo tam je poleti vedno full guzva....
Vsi predlogi so dobrodosli...
Hvala,
LP
Z dragim poznava in sva tudi obiskala ze veliko lepih krajev pa imava kljub temu majhen problem.. Pozna mogoce kdo kaksen dober kraj v blizini Maribora za piknike... Taksni bolj mirni kraji. En dober je na pohorju pri sumiku samo tam je poleti vedno full guzva....
Vsi predlogi so dobrodosli...
Hvala,
LP
...vsak dan je nekaj posebnega...
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ok, sam neki... zakaj je ta tema pod Ljubezen in seks? A mislta sexat na pikniku?
Drugač smo mi enkrat mel piknik na RIBIČIJI (cca. 2km izven MB) v meljskem hribu
Drugač smo mi enkrat mel piknik na RIBIČIJI (cca. 2km izven MB) v meljskem hribu
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
and like the stars
you try to sing with me baby
-
malecka07 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2005
Enschede napisal/-a:Ok, sam neki... zakaj je ta tema pod Ljubezen in seks? A mislta sexat na pikniku?
Za informacijo...ne misliva sexat na pikniku...
Sej bi sla na sumik pa ni vec zanimivo ker je vedno vec ljudi...eni so pac cudni pa jim je tezko v kos odnest smeti in pospravit za sabo. Je pac nek zgled kako imajo doma...
...vsak dan je nekaj posebnega...
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
zakaj pa glih v okolici maribora?.... ita kam bolj dlje....
ko bom jaz mela izpit, grema z lubijem v portorož na kafe, pa čeglih sma iz ok. ptuja
ko bom jaz mela izpit, grema z lubijem v portorož na kafe, pa čeglih sma iz ok. ptuja
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Prvi neprebran prispevek • 10 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov