Kam na dopust na Hrvaškem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Josee Phine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2013
Hej vsi
Še malo pa bo čas za dopust. Zanima me če ve kdo za kakšno lepo destinacijo na Hrvaškem, kjer se kaj večer dogaja in so lepe plaže? hvala že vnaprej za odgovore
Aja, gremo pa dva mlada para
Še malo pa bo čas za dopust. Zanima me če ve kdo za kakšno lepo destinacijo na Hrvaškem, kjer se kaj večer dogaja in so lepe plaže? hvala že vnaprej za odgovore
Aja, gremo pa dva mlada para
Take me as i am, or watch me as i go.
- Josee Phine
- Sramežljivka
*Abby** napisal/-a:^^ Ti se hecaš? Saj pa vsi mladi Slovenci hodijo na Pag, v Baško, na Krk ... in potem se nekako neha, se mi zdi.
Ja saj vem samo me bolj zanima kak so kaj apartmaji pa cene hrane pa te "finančne zadevice":)
Kaj pa Biograd? To sem tudi čula da je kao OK?
-
Captain - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2012
"Bol na Braču, kot doma!" ... se je glasilo geslo Brač (Bol) se mi zdi super destinacija, Hvar pa prav tako!
Poglejte si malo tu. Ne vem pa kako je s cenami, ker je bilo tega že uff kar nekaj časa, pa še takrat je kolega rihtal ker je poznal domače, tako da ne vem kakšno je trenutno/realno stanje.
Poglejte si malo tu. Ne vem pa kako je s cenami, ker je bilo tega že uff kar nekaj časa, pa še takrat je kolega rihtal ker je poznal domače, tako da ne vem kakšno je trenutno/realno stanje.
- Josee Phine
- Sramežljivka
Captain napisal/-a:"Bol na Braču, kot doma!" ... se je glasilo geslo Brač (Bol) se mi zdi super destinacija, Hvar pa prav tako!
Hvala, bom preverila
- Josee Phine
- Sramežljivka
kikyca napisal/-a:Biograd je tud menda kul, sem jih že par slišala pravit. Pa tud moja frendica zdaj že par let hodi s fantom in še s kakim parom zraven.
Mogoče veš kak je finančno tam? so dragi apartmaji? kak je hrana?
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Nekaj boš pa tud sama mogla naredit - na netu pogledat mal pogooglat po spletnih straneh in boš dobila odgovor. Cene so najbrž itak kot povsod drugje na hrvaški obali v kakem takem kraju. Odvisno al je apartma tud bolj fensi šmensi al bolj simpl ... Kar se hrane tiče pa tud odvisno al misliš ven hodit jest al si boš sama kuhala.
Yada, yada, yada...
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Jaz sem bila lani v Biogradu. Ni to neko mrtvo mesto, ampak kr dogaja, tud plaža je super.
Glede apartmajev pa je tak ... maš ful zasoljene cene ali pa nekaj normalnega. Lahko poskusiš tako, da greš dol na vrat na nos, pa tam poskušaš najti apartma... sem lani odšla na tak način in v roku ene ure našla super apartma, pa še ceno je lastnica spustila
Sama cena hrane v trgovinah pa je višja kot pri nas, to pa definitivno. Zato, če je možnost, je boljše, da se pri nas kupi kar največ, doli pa samo za sproti (če se ti gre, da čimbolj poceni skozi prideš)
Glede apartmajev pa je tak ... maš ful zasoljene cene ali pa nekaj normalnega. Lahko poskusiš tako, da greš dol na vrat na nos, pa tam poskušaš najti apartma... sem lani odšla na tak način in v roku ene ure našla super apartma, pa še ceno je lastnica spustila
Sama cena hrane v trgovinah pa je višja kot pri nas, to pa definitivno. Zato, če je možnost, je boljše, da se pri nas kupi kar največ, doli pa samo za sproti (če se ti gre, da čimbolj poceni skozi prideš)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
- Josee Phine
- Sramežljivka
Najlepša hvala vsem, resno jutri mamo en mini sestanek, pa sem vesela, da ste mi dali super ideje
hvala hvala res
pa uživajte vse na morju
hvala hvala res
pa uživajte vse na morju
- Josee Phine
- Sramežljivka
Zdaj smo trenutno prišli do sklepa ali vodice ali biograd? kaki predlogi, izkušnje?
hvala hvala že vnaprej
hvala hvala že vnaprej
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov