Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Prov nč me ne vleče na Mallorco. Sam na tujih straneh sem najdla ponudbe za ene 200 evrov za hotel z zajtrkom (250 še z večerjo), kar se mi zdi ful pocen. Tunizija/ Turčija/ itd... so pa takoj 400 evrov, ki jih pa takrat ne bom mela, ker grem Aprila v London, Julija pa na Pag za 10 dni (ali pa Korzika/Sardinija če teta ne dobi pri firmi).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Cene za Tunizijo, Egipt in to se septembra ful znižajo, greš pač na last minute pa daš velik manj. Jz sm dala 350 za Tunizijo dve let nazaj, se mi ne zdi velik.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej js sm lani dala 270 za Tunizijo, samo me ne mika jit nazaj. Egipt je fantova velika želja- že bil in čist navdušen, samo je vsaj 100 evrov dražji kot Tunizija, Turčija isto.
No, sej bova itak počakala do zadnjega trenutka na kake last minute ponudbe (in vidla če bo zadost financ).
No, sej bova itak počakala do zadnjega trenutka na kake last minute ponudbe (in vidla če bo zadost financ).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst sm sel sam v NY za 1 teden. Za prespat sm imel hostel, 5 oseb v sobi. Letel sm v Washington potem pa avtobus do NY in nazaj.*mala* napisal/-a:^^ Sm upala da je kako potovanje na lastno pest. Ne maram preveč agencij- večinoma ceneje prideš če sam organiziraš. Še posebi če tako kot jaz, ful rada načrtuješ potovanja, iščeš najcenejše datume/letalske družbe/hotele,...
No, katera letalska družba leti v NY, pa da ma kakor tolk ugodne ponudbe?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
~NIA~ napisal/-a:softTouch napisal/-a:ne, sploh ne poslušam tega. bo kr iz mojga žepa
in kolk te bo stalo??
jst bi ful šla v tunizijo alpa turčijo, pa mi je moj reku da on ne gre in nj grem sama
Pa pejt sama al pa s kakšno prjatelco! A na Hrvaško bi pa šel?
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
La_Stella - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2009
S starši grem verjetno spet v Grčijo (po mojem kar v isti kraj na otoku Kosu - Mastichari, le v drug hotel), vendar še nič ni dorečeno oz. rezervirano, ker me do poletja čaka še matura in mora biti vse tipi topi zaključeno, da bo potem lahko prišla na vrsto rezervacija. Edino, kar je za ziher, je Pag - Novalja, kamor greva s kolegico za teden dni. Na Pagu sem že bla 2x, ampak ne z družbo, poleg tega je na otoku še dosti lepih (in neodkritih) plažic. Zrće so pa "rezervirane" za žur. Bi šla še kam, ker imam letos pred sabo dolge počitnice, ampak je vse odvisno od financ, saj že ta dva dopusta dosti staneta.
Resnica ni plenica, vendar marsikomu smrdi.
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js bom v NY čez poletje kot varuška.. bo še kdo slučajno tm ??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov