Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yummylicious - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
3 tedne Grčije, konec avgusta
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*zverinica* napisal/-a:renatka_ napisal/-a:*zverinica* napisal/-a:jeeeej, its ofišl: 3 tedne Tenerifov (je že plačano)
Kdaj, kako, kje, za kolk denarja?
Neckermann reisen, hotel El Medano (polpenzion), let iz Minhna, 22.7.-12.8. = 1800€ za 2 osebi
600€ na osebo za tri tedne? Ooo to je ful dobr! Pa to je že čist končna cena al je tu še kaj zraven? Avionska karta in use?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
renatka_ napisal/-a:
600€ na osebo za tri tedne? Ooo to je ful dobr! Pa to je že čist končna cena al je tu še kaj zraven? Avionska karta in use?
sj sm napisala:
*zverinica* napisal/-a:
Neckermann reisen, hotel El Medano (polpenzion), let iz Minhna, 22.7.-12.8. = 1800€ za 2 osebi :D
to je čist končna cena
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Mi se zdaj nekaj dogovarjamo, da bi 1.maja šli za 3-4 dni v London. Baje, da so eni znanci od mojega fanta šli pred kratkim tja in to z letalom iz Trsta,kjer so dali 5€ za povratno karto (!!!). Sicer nisi pristal točno v Londonu, ampak malo zunaj in so potem z vlakom šli v mesto, prespali v hostlu 3 dni in plačali 25€+ 30€ so dali še za nekaj ko se zdaj ne morem spomnit. A je katera že slišala za tak poceni let in to? Jaz temu ne zaupam najbolj ...ampak baje, da so oni šli in bo en kolega poskusil še nam zrihtat.
No razen tega bova s fantom najbrž za kak teden sama šla v Biograd na morje, ker so njegovi lani kupili stanovanje ob morju, ki bi naj konec maja bilo dokončano. Potem pa še kak teden s kolegi tja na morje, septembra pa planirava kakšno Španijo(Ibiza),Turčijo, Egipt ali pa Tunizijo. To se še morava odločit.
Aja pa s kolegicami smo se nekaj pogovarjale še kak teden Zrč...če bo to šlo letos vse časovno skozi ?
No razen tega bova s fantom najbrž za kak teden sama šla v Biograd na morje, ker so njegovi lani kupili stanovanje ob morju, ki bi naj konec maja bilo dokončano. Potem pa še kak teden s kolegi tja na morje, septembra pa planirava kakšno Španijo(Ibiza),Turčijo, Egipt ali pa Tunizijo. To se še morava odločit.
Aja pa s kolegicami smo se nekaj pogovarjale še kak teden Zrč...če bo to šlo letos vse časovno skozi ?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Maya19 napisal/-a:Mi se zdaj nekaj dogovarjamo, da bi 1.maja šli za 3-4 dni v London. Baje, da so eni znanci od mojega fanta šli pred kratkim tja in to z letalom iz Trsta,kjer so dali 5€ za povratno karto (!!!). Sicer nisi pristal točno v Londonu, ampak malo zunaj in so potem z vlakom šli v mesto, prespali v hostlu 3 dni in plačali 25€+ 30€ so dali še za nekaj ko se zdaj ne morem spomnit. A je katera že slišala za tak poceni let in to? Jaz temu ne zaupam najbolj ...ampak baje, da so oni šli in bo en kolega poskusil še nam zrihtat.
To je čist odvisno kako trofiš. Se mi zdi pa 5 evrov povratno nerealno. Že zaradi letaliških taks. Leteli so pa verjetno na Gatwick (no, al pa Stanstead).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa ko rezerviraš karte preko spleta ti na večini straneh takoj izpiše celoten znesek za plačilo. Sama vem za Easyjet, Ryanair.
EDIT: Ajy, Maya19 se mi zdi pa da si malce pozna pri rezervaciji nizke cene za let maja, saj cene le rastejo. Prej ko rezerviraš, ceneje je. Razen če so kakšne posebne ponudbe zadnje dni.
EDIT: Ajy, Maya19 se mi zdi pa da si malce pozna pri rezervaciji nizke cene za let maja, saj cene le rastejo. Prej ko rezerviraš, ceneje je. Razen če so kakšne posebne ponudbe zadnje dni.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Maya19 napisal/-a:Mi se zdaj nekaj dogovarjamo, da bi 1.maja šli za 3-4 dni v London. Baje, da so eni znanci od mojega fanta šli pred kratkim tja in to z letalom iz Trsta,kjer so dali 5€ za povratno karto (!!!). Sicer nisi pristal točno v Londonu, ampak malo zunaj in so potem z vlakom šli v mesto, prespali v hostlu 3 dni in plačali 25€+ 30€ so dali še za nekaj ko se zdaj ne morem spomnit. A je katera že slišala za tak poceni let in to? Jaz temu ne zaupam najbolj ...ampak baje, da so oni šli in bo en kolega poskusil še nam zrihtat.
Verjeli al ne, se dobi tudi tako poceni lete . Jez sm šla u Maroko iz Francije (sm bla lih tam) za 10 al 12€ s taksami in usem, povratna!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov