Kam greste letos na glavne počitnice?

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Yummylicious » 11. Mar. 2009 22:56

3 tedne Grčije, konec avgusta
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 12. Mar. 2009 7:59

*zverinica* napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:
*zverinica* napisal/-a:jeeeej, its ofišl: 3 tedne Tenerifov (je že plačano) :cool: :tanz:

Kdaj, kako, kje, za kolk denarja? :D

Neckermann reisen, hotel El Medano (polpenzion), let iz Minhna, 22.7.-12.8. = 1800€ za 2 osebi :D

600€ na osebo za tri tedne? Ooo to je ful dobr! Pa to je že čist končna cena al je tu še kaj zraven? Avionska karta in use?
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Mar. 2009 8:02

900 evrov na osebo :D

Sam je res ugodna ponudba.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *zverinica* » 12. Mar. 2009 18:45

renatka_ napisal/-a:
600€ na osebo za tri tedne? Ooo to je ful dobr! Pa to je že čist končna cena al je tu še kaj zraven? Avionska karta in use?

sj sm napisala:

*zverinica* napisal/-a:
Neckermann reisen, hotel El Medano (polpenzion), let iz Minhna, 22.7.-12.8. = 1800€ za 2 osebi :D

to je čist končna cena :)
gingin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 2. 2009
Kraj: Fredrikstad-Norway

Neprebrana objavaNapisal/-a gingin » 12. Mar. 2009 18:47

domov v Slovenijo :D
Kjer koli se trenutno nahajaš
na lestvici tvojih
izkoriščenih ustvarjalnih zmogljivostih,
vedno lahko potolčeš tvoj
že doseženi osebni rekord.
teaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a teaaa » 13. Mar. 2009 0:05

...
Zadnjič spremenil teaaa, dne 30. Jan. 2010 16:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 13. Mar. 2009 20:54

*mala* napisal/-a:900 evrov na osebo :D

Sam je res ugodna ponudba.

Ups, nevem od kod mi je 1200€ prletelo na misel. :) Narobe prebrala. :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Pauline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pauline » 14. Mar. 2009 10:45

kam gremo?
anglija anglija anglija :D :D :D tut na morje-cornwall :P
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 15. Mar. 2009 14:00

Pojma nimam kam bi šla. Nekako se odločam med Ibizo in Turčijo. Če nič ne uspe grem proti koncu leta na Dominikano mal pogledat (je še realtivno poceni vse skupaj).
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 15. Mar. 2009 15:21

Mi se zdaj nekaj dogovarjamo, da bi 1.maja šli za 3-4 dni v London. Baje, da so eni znanci od mojega fanta šli pred kratkim tja in to z letalom iz Trsta,kjer so dali 5€ za povratno karto (!!!). Sicer nisi pristal točno v Londonu, ampak malo zunaj in so potem z vlakom šli v mesto, prespali v hostlu 3 dni in plačali 25€+ 30€ so dali še za nekaj ko se zdaj ne morem spomnit. A je katera že slišala za tak poceni let in to? Jaz temu ne zaupam najbolj :? ...ampak baje, da so oni šli in bo en kolega poskusil še nam zrihtat.

No razen tega bova s fantom najbrž za kak teden sama šla v Biograd na morje, ker so njegovi lani kupili stanovanje ob morju, ki bi naj konec maja bilo dokončano. Potem pa še kak teden s kolegi tja na morje, septembra pa planirava kakšno Španijo(Ibiza),Turčijo, Egipt ali pa Tunizijo. To se še morava odločit.

Aja pa s kolegicami smo se nekaj pogovarjale še kak teden Zrč...če bo to šlo letos vse časovno skozi :eek: ?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Mar. 2009 15:26

Maya19 napisal/-a:Mi se zdaj nekaj dogovarjamo, da bi 1.maja šli za 3-4 dni v London. Baje, da so eni znanci od mojega fanta šli pred kratkim tja in to z letalom iz Trsta,kjer so dali 5€ za povratno karto (!!!). Sicer nisi pristal točno v Londonu, ampak malo zunaj in so potem z vlakom šli v mesto, prespali v hostlu 3 dni in plačali 25€+ 30€ so dali še za nekaj ko se zdaj ne morem spomnit. A je katera že slišala za tak poceni let in to? Jaz temu ne zaupam najbolj :? ...ampak baje, da so oni šli in bo en kolega poskusil še nam zrihtat.

To je čist odvisno kako trofiš. Se mi zdi pa 5 evrov povratno nerealno. Že zaradi letaliških taks. Leteli so pa verjetno na Gatwick (no, al pa Stanstead).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Mar. 2009 15:31

sej ponavad se vedno pove cena brez letaliških taks.Tko, da se temu letu prišteje še nekje +100€.Če je pa to s takso, pa močno močno dvomim, ker to sploh ne more bit mogoče.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Mar. 2009 15:32

Pa ko rezerviraš karte preko spleta ti na večini straneh takoj izpiše celoten znesek za plačilo. Sama vem za Easyjet, Ryanair.

EDIT: Ajy, Maya19 se mi zdi pa da si malce pozna pri rezervaciji nizke cene za let maja, saj cene le rastejo. Prej ko rezerviraš, ceneje je. Razen če so kakšne posebne ponudbe zadnje dni.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 15. Mar. 2009 15:40

14 dni taborjenja v nasih prelepih slovenskih gozdovih, dva tedna morja z mojo druzino nekje na Istri & min.en tedn tujine z mojim fantom :)

letos nekam malo potovanj, ponavadi me cela poletja ni doma :(
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 15. Mar. 2009 17:37

Maya19 napisal/-a:Mi se zdaj nekaj dogovarjamo, da bi 1.maja šli za 3-4 dni v London. Baje, da so eni znanci od mojega fanta šli pred kratkim tja in to z letalom iz Trsta,kjer so dali 5€ za povratno karto (!!!). Sicer nisi pristal točno v Londonu, ampak malo zunaj in so potem z vlakom šli v mesto, prespali v hostlu 3 dni in plačali 25€+ 30€ so dali še za nekaj ko se zdaj ne morem spomnit. A je katera že slišala za tak poceni let in to? Jaz temu ne zaupam najbolj :? ...ampak baje, da so oni šli in bo en kolega poskusil še nam zrihtat.

No razen tega bova s fantom najbrž za kak teden sama šla v Biograd na morje, ker so njegovi lani kupili stanovanje ob morju, ki bi naj konec maja bilo dokončano. Potem pa še kak teden s kolegi tja na morje, septembra pa planirava kakšno Španijo(Ibiza),Turčijo, Egipt ali pa Tunizijo. To se še morava odločit.

Aja pa s kolegicami smo se nekaj pogovarjale še kak teden Zrč...če bo to šlo letos vse časovno skozi :eek: ?

Verjeli al ne, se dobi tudi tako poceni lete :wink:. Jez sm šla u Maroko iz Francije (sm bla lih tam) za 10 al 12€ s taksami in usem, povratna!
Just dance and everything it´s gonna be ok!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov