Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*hox* napisal/-a:^^ Mi2 s fantom sva lani bila v hotelu s 3* na Zakintosu. Sicer hotel ni biu bog ve kej, ampak za prespat je blo dost, pa tut zajtrk je biu užiten. Itak sva cele dneve lutala okrog, jedla zunaj, tko da kej več ne bi rabila.
Je pa res, da recimo na Djerbo, Tunizijo, Egipt ne bi šla nikoli v manj kot 4*.
ja grčija je baje nekaj drugega...ampak sva midva sedaj vseeno vzela 4* oziroma njihovo A kategorijo...v egiptu in turčiji pa hvala bogu, da sva imela 4...ker nižje kategorije niso bile ravno simpatične...ali pa morda tudi obstajajo svetle izjeme...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Js sem bila na Djerbi v 4* in so se tisti, ki so bili v 3* ful pritoževali.
Hm.. Letos pa še ne vem kam bova šla. Mogoče ne bi bilo slabo počakat na kakšno last minute ponudbo, glede na to, da moj stric že ene 3 leta uspešno dobiva ful hude hotele po zelo ugodnih cenah. Če pa ne bo nič, potem pa Hrvaška. No ja, sam da bo morje! Čeprou priznam, da bi ful rada šla v Sharm el Sheikh, pa pol na kakšn izletek v Gizo pogledat piramide.
Hm.. Letos pa še ne vem kam bova šla. Mogoče ne bi bilo slabo počakat na kakšno last minute ponudbo, glede na to, da moj stric že ene 3 leta uspešno dobiva ful hude hotele po zelo ugodnih cenah. Če pa ne bo nič, potem pa Hrvaška. No ja, sam da bo morje! Čeprou priznam, da bi ful rada šla v Sharm el Sheikh, pa pol na kakšn izletek v Gizo pogledat piramide.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Grčija je tud tko no, odvisn kam greš. Midva sva bla na Krfu in na Samosu. Na Krfu sva mela 3 zvezdice in je blo ful skromno, tud zajtrk je bil bolj švoh. Na Samosu sva mela pa 4 zvezdice in je bil mal bolš hotel, sam še zmer ni blo kšnga razkošja, zajtrk je bil tud mal bolš, mal več izbire, za večerjo si dobu pa prov postrežen, sam eno jed in si mogu tist pojest, al pa bit lačn. In včasih so ble ful čudne kombinacije Ampak ok, je blo za najest se, nama je blo kjub temu fajn.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
To pa zanimivo! Mi smo pa prav tako v Grčiji v hotelu 4 zvezdice imeli tak samopostrežni bife, da stoj in glej! Ni, da ni! Tako za zajtrk kot tudi za večerjo. Je pa tega že nekaj let nazaj, tako da se ne spomnim več dobro, katere jedi vse so bile.
Se pa mi zdi, da sem tisto leto prišla nazaj s kakšnim kg več.
Se pa mi zdi, da sem tisto leto prišla nazaj s kakšnim kg več.
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
astra_mb napisal/-a:...pa najbolje je hotele zmeraj preverit na http://www.tripadvisor.com...vsaj jaz tako delam in sem zmeraj zelo dobro prišla skozi..
enako ... vedno obvezno tam prečekiram hotel preden ga bukiramo
The secret of success is consistency of purpose.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
^^ Jst tud. Pa fotke tistih, ki so bli tam...sam na subjektivne ocene se pa ne zanašam tok, k sem letos za najlepši, najboljši in oh in sploh hotel, kjer sva bla z dragim, na tripadvisorju prebrala komentar od enga tipa, da je s kemikom označu rjuho in vidu, da mu je sobarica ni zamenjala naslednji dan...mislm....kva?! A si prfu*njen mal...??
- andrejka2x
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2006
*mala* NY naju pride pribl 1000e na osebo( preko največje slo agencije - brez reklame:))...avstralija pa okol 2500e...
že dve leti intenzivno varčujeva samo za to...
že dve leti intenzivno varčujeva samo za to...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Sm upala da je kako potovanje na lastno pest. Ne maram preveč agencij- večinoma ceneje prideš če sam organiziraš. Še posebi če tako kot jaz, ful rada načrtuješ potovanja, iščeš najcenejše datume/letalske družbe/hotele,...
No, katera letalska družba leti v NY, pa da ma kakor tolk ugodne ponudbe?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kaj je to ugodno?*mala* napisal/-a:^^ Sm upala da je kako potovanje na lastno pest. Ne maram preveč agencij- večinoma ceneje prideš če sam organiziraš. Še posebi če tako kot jaz, ful rada načrtuješ potovanja, iščeš najcenejše datume/letalske družbe/hotele,...
Ne, resno, ker pač ne potujem na takih relacijah, ne vem kaj se smatra pod "ugodno" za čezoceanske lete?
Sem pa, tkole na hitr, evo najdla pot+bivanje za cca. 740€
lj-london(povratna) 100€
lon-ny(povratna) 560€
bivanje v hostlu 80€ <-- vprašanje kok je kej udobno in čisto.
Se pa strinjam, jz tud velik rajš sama raziskujem med ponudbami in kombiniram in...zakompliciram, na koncu, ampak je pa doživetje.
Sicer mam pa za letos željo en "train trip", z vlakom do Lizbone - in pol tud dam mal ostat, valda.
Ampak je odvisno od ful reči, mogoče kakšno drugo leto..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, to je zame ugodno :-)
Ko sem gledala po netu, so ble vse letalske povratne okol 1300 evrov.
Ja, vem da NY ni poceni, sam da bi se vsaj tja čim ceneje prišlo :-) Katero družbo si to gledala iz Londona do NY?
Ja, vem da NY ni poceni, sam da bi se vsaj tja čim ceneje prišlo :-) Katero družbo si to gledala iz Londona do NY?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Aerlingus Tud irska kao low-budget družba, ampak rahlo dražja (osebno mnenje na podlagi izkušenj). Ampak ma pa dost ugodne povezave z ZDA.*mala* napisal/-a:No, to je zame ugodno :-)
Za primerjavo, ful ful FUL cenejša je povezava Dublin-NY - sam je pa mal dražje do Dublina prit. Pa velik časa traja.
*edit: hehe, evo preverila še eno kombinacijo, "purple_rain style":
lj - ben (vlak, povratna 40€)
ben - dub (let., povratna 60€)
dub - ny (let., povratna 366€)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov