Kam greste letos na glavne počitnice?

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 29. Jan. 2009 11:43

Mimi_M napisal/-a:Ja no, kakor komu paše pač... ni trebe zviška gledat na folk, ki gre nekam na dopust, da si odpočije, naužije morja & sonca in mu ni do stalnega tekanja sem in tja...
jst tud priznam, da mi ni preveč do tega, da bi morla vsak dan na dopustu nekam drugam laufat; OK, en izlet že mogoče, drugače pa mi je čist kul, če najdem svoj kotiček pod soncem v nekem senčnem :D delu plaže, in da lenarim, berem, spim, kolikor mi srce poželi, se od časa do časa vržem v kristalno čisto vodo (tega pač v Portorožu ni), drugač pa se stiskam z mojim :love:
Midva dava poudarek na dopustu vedno na počitek (no, moj ima sicer zraven bicikel, če ga občasno kaj prime) in na dobro hrano, ki si jo privoščiva po mestnih konobah, zato sva raje v apartmaju. :wink:

ja no sej ni noben nč reku,zarad mene pač naj gredo a ne, povedala sem samo da se meni zdi škoda dnarja,ki ga ponavad za določena potovanja ni malo, da potem tam ne vidiš nič...Ena moja znanka je bla v Indoneziji, se je prevozila nevem kolk do tja, plačala nevemkolk, zato da mi je prnesla pokazat slike vseh možnih kotou hotela in se hvalila v smislu "jst sm bla pa v Indoneziji"...super, ampak jst nikol nebi plačala 1500 eurou za kej tazga.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 29. Jan. 2009 11:51

Mimi_M napisal/-a:Ja no, kakor komu paše pač... ni trebe zviška gledat na folk, ki gre nekam na dopust, da si odpočije, naužije morja & sonca in mu ni do stalnega tekanja sem in tja...
jst tud priznam, da mi ni preveč do tega, da bi morla vsak dan na dopustu nekam drugam laufat; OK, en izlet že mogoče, drugače pa mi je čist kul, če najdem svoj kotiček pod soncem v nekem senčnem :D delu plaže, in da lenarim, berem, spim, kolikor mi srce poželi, se od časa do časa vržem v kristalno čisto vodo (tega pač v Portorožu ni), drugač pa se stiskam z mojim :love:
Midva dava poudarek na dopustu vedno na počitek (no, moj ima sicer zraven bicikel, če ga občasno kaj prime) in na dobro hrano, ki si jo privoščiva po mestnih konobah, zato sva raje v apartmaju. :wink:

Ne, sj jst nč zviška ne gledam, pač kakor komu paše :) Sam nekak težko razumem, da greš v Kalabrijo na dopust, kjer maš ful lepga za videt, če se pač kam odpravš in pol ne greš nikmor drgam kokr iz hotela, do plaže, pa nazaj. Ampak ok, vsakmu svoje.

*purple*, ja turisti so dol res 'sveti', ker se zavedajo, da prinašajo denar, sam folk sliš po TV-ju neki o kalabrijski mafiji in se koj ustraš in mu ne pade na pamet, da bi šu dol na dopust...in povpraševanje pade. Znaš pa naletet tud na kšno nevarno sceno dol, en tedn prej, predn sva bla midva dol, so se sred mesta strelal (mafija). Pa 'N drangeta' (mafijska familija, ne vem točn, kako se napiše) ma sedež sam par kilometrov stran od Trope-e, tam kjer sva bla midva.
Uporabniški avatar
Jaqueline
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jaqueline » 29. Jan. 2009 12:24

Jst bi pa šla pa na Sardinijo v nek uber fajni hotel, pa zapravla veliko denarja zase in prijatelje, ter se razvajala ves čas. Vrjetno se ne bo izšlo, zato bom mogla vzet kako cenejšo varianto :D.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 29. Jan. 2009 12:29

midva pa letos morva it nekam kamor se da z avtom in ni predalec..ker mava psa in ne morma it kam brez njega...sploh pa bi js ful rada da se tut on zabava in da bo lahko plavu in se bomo meli fajn wiiwiii :D tk da bomo sli nekam na hrvasko obalo, v kak psom prijazen kamp/hotel...komaj cakam :P v nadalje pa upam da si bova lahko privoscla kje v bolj oddaljenih krajih minimalno dva tedna dopusta, da bo lahko sel kuza z nama..za samo en teden se mi zdi voznja z letalm za psa cist prevec stresna...

sla bova pa se k nam na vikend kjer so cist blizu toplice, pa se v kake kampe po sloveniji za kak vikend...za novoleto sva bla u bohinju in sigurno bova sla se poleti :P pa sploh k bo kuza ze vecji in bomo lahko sli v hribe...wiii komi cakam poletje :D
aneša
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a aneša » 29. Jan. 2009 15:02

Sej sm napisala, da sva do zdej mela zmer aktivne počitnice, za letos sva se pa odločila, da bova bolj lenarla in šla nekam mal dalj, kjer je čist x folk. Bližina plaže in da je še ful lepa, nama pa že itak ful pomeni. Lahko greš tudi zvečer mal posedat ob obali... Česar v Portorožu res ni. Pa še če primerjam cene hotela v Portotožu al pa recmo v Tuniziji, ni razlike al pa je celo tukaj dražje. Mene sploh ne skrbi, da bi se dolgočasla, ker se znava dobr zabavat in nama ni nikol dolgčas.

Hvala za predloge, nagibam se za Rodos ali mogoče Djerba.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jan. 2009 15:37

g;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 8:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 29. Jan. 2009 15:47

Glavne počitnce bojo kr Poreč,spet :roll:
drgač pa se za prvi maj dogovarjava da bi šla v Amsterdam,upam da nama rata...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Jan. 2009 18:42

Lejla86 napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Hm.. Če ti ni škoda dat od cca. 700 € naprej samo zato, da bosta lenarla, potem si mal poglej Kompasove kataloge. Vsekakor pa priporočam kakšn izlet, ker če že nekam greš in tok plačaš, se splača kej it pogledat. :P

O jej, jst bi pa lih kontra rekla...sam Kompasovih katalogov ne...ker je vse velik dražji pa slabši hoteli so v ponudbi kot pa npr. pri agenciji Tui, ki sicer ni naša, jo pa pri nas ponuja agencija Airpass v Lj. Hoteli so čist drugi kot v slovenskih ponudbah, predvsem pa dobiš več za isto ceno...jst mam same dobre izkušnje z njimi... :D

Sej to sem čist tko rekla, ker mam glih en katalog doma in so cene res ful nabite, pa skor nič hotelou s 3* nimajo, samo 4, 5. :)
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 29. Jan. 2009 19:34

tud letos bova s pikijem verjetno precej na jadrnici, ki ima privez v portorožu, torej bolj ko ne bova na slo obali, mogoče kam odjadrava, če bo motor ok... :sport:
za kakšne bolj konkretne destinacije, verjetn ne bo keša,
če pa mi rata kej našparat bi šla še enkrat v turčijo.

drugač pa kje obstaja tist seznam tur. agencij ki so na black listi?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
andrejka2x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejka2x » 29. Jan. 2009 19:46

midva greva pa s taščo in tastom v Avstralijo( tast ma sorodnike tam, in se nama ful splača jit njima, da ma prihraniva, pada nama mal razkažeta, ker gresta že tretjič tja..)...za tri tedne...tko da bo to glavni dopust...
konec aprila pa še v New York..za pet dni:)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Jan. 2009 20:00

Waw. New York? Kak sta pa zorganizirala vse skup? Pa kolk vaju pride?
Lahko malo več poveš, prosim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 30. Jan. 2009 10:23

*hox* napisal/-a:
Lejla86 napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Hm.. Če ti ni škoda dat od cca. 700 € naprej samo zato, da bosta lenarla, potem si mal poglej Kompasove kataloge. Vsekakor pa priporočam kakšn izlet, ker če že nekam greš in tok plačaš, se splača kej it pogledat. :P

O jej, jst bi pa lih kontra rekla...sam Kompasovih katalogov ne...ker je vse velik dražji pa slabši hoteli so v ponudbi kot pa npr. pri agenciji Tui, ki sicer ni naša, jo pa pri nas ponuja agencija Airpass v Lj. Hoteli so čist drugi kot v slovenskih ponudbah, predvsem pa dobiš več za isto ceno...jst mam same dobre izkušnje z njimi... :D

Sej to sem čist tko rekla, ker mam glih en katalog doma in so cene res ful nabite, pa skor nič hotelou s 3* nimajo, samo 4, 5. :)

3 zvezdic jaz zunaj nikoli nisem upala jemat...ker sem videla hotele v živo in je res razlika...sploh pa kot sem že zgoraj povedala, ne potujte preko katalogov, ampak poglejte malo na straneh tujih agencij pa polno je teh last/first minute rezervacijskih sistemov...pa najbolje je hotele zmeraj preverit na http://www.tripadvisor.com...vsaj jaz tako delam in sem zmeraj zelo dobro prišla skozi..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 30. Jan. 2009 10:28

^^ Mi2 s fantom sva lani bila v hotelu s 3* na Zakintosu. Sicer hotel ni biu bog ve kej, ampak za prespat je blo dost, pa tut zajtrk je biu užiten. :P Itak sva cele dneve lutala okrog, jedla zunaj, tko da kej več ne bi rabila.

Je pa res, da recimo na Djerbo, Tunizijo, Egipt ne bi šla nikoli v manj kot 4*.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 30. Jan. 2009 10:56

Sharm el Sheikh...komaj čakam :cool:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Jan. 2009 11:24

mi2 imava več možnosti odprtih, s tem da se zaenkrat nagibava k egiptu-sharm el sheikh.možnost je pa tudi grčija.bomo videli:)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov