Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
moj dopust pa je letos kr odpadel zaradi faxa pa to.. ko sem mela pa čas, pa ni blo nobene zanimive ponudbe. ahja. sem pa prišparala kar nekaj keša, tak da se bo šlo pomojem pozimi kam na ornk
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kakšno prestolnico si izber- London, Pariz.
Je pa odvisno kolk denarja nameravaš nament za to.
Je pa odvisno kolk denarja nameravaš nament za to.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Js sm bla 2× v Londonu, prvič za 3 tedne avgusta, drugič pa za 1 teden februarja. Nameravam jit pa naslednje leto spet.
Božiča pa žal še nisem bla. Pravjo, da je ful lepo vse- vse v lučkah
Božiča pa žal še nisem bla. Pravjo, da je ful lepo vse- vse v lučkah
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Definitivno lastna režija!
Poglej za letalo na EasyJet, za hotele je pa tud ogromno strani na netu (jih pa prej preveri na Trip Advisor).
Poglej za letalo na EasyJet, za hotele je pa tud ogromno strani na netu (jih pa prej preveri na Trip Advisor).
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
^^ jaz pa v Madrid al pa Barco
Če bi šla pa mau bl severno pa London al pa Berlin.
Drgač moji dopusti bojo pa en tedn Poljske oktobra, 1 mesec Maroka čez novo leto (+ dva dni Londona in mogoče par dni Milana prej). Pa pol še kako bordanje (upam, da bo Francija šla čez).
Če bi šla pa mau bl severno pa London al pa Berlin.
Drgač moji dopusti bojo pa en tedn Poljske oktobra, 1 mesec Maroka čez novo leto (+ dva dni Londona in mogoče par dni Milana prej). Pa pol še kako bordanje (upam, da bo Francija šla čez).
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*mala* - Cosmopsiho
No, a imate že za letos kakšne načrte?
Js že nekaj tednov sanjam kam vse bi šla letos. Rezerviran imam že London aprila, julija verjetno Hrvaška (če bo dobila teta preko firme), mogoče še kak road trip s stricem, pa še en teden septembra (kakšna Turčija, Egipt, Grčija- ne veva še). Me pa mikajo še Madrid, Barcelona, Pariz- skoz preverjam na netu cene letov, samo bodo prišli v poštev bolj naslednja leta.
Js že nekaj tednov sanjam kam vse bi šla letos. Rezerviran imam že London aprila, julija verjetno Hrvaška (če bo dobila teta preko firme), mogoče še kak road trip s stricem, pa še en teden septembra (kakšna Turčija, Egipt, Grčija- ne veva še). Me pa mikajo še Madrid, Barcelona, Pariz- skoz preverjam na netu cene letov, samo bodo prišli v poštev bolj naslednja leta.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
joj, jaz bi tudi že sonček pa poletje pa morje pa ... komaj čakam, da moj pride domov in bova načela resno debato o najinem dopustu, da nadoknadiva telih 6 mesecev.
verjetno bova šla malo na bavarsko na lastno pest.
verjetno bova šla malo na bavarsko na lastno pest.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov