Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sexy_back - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2007
No bom dala kr pod tole temo da ne bom odpirala nove Res se mi zdej ne da brat useh odgovorov bom raje kr vprašala
Gre kdo na dopust v Umag pa kdaj?
S best frendico greva ta vikend pa me zanima če še kdo gre da bi se lohk mal spoznal... Več nas je - lepš se lohk mamo
S best frendico greva ta vikend pa me zanima če še kdo gre da bi se lohk mal spoznal... Več nas je - lepš se lohk mamo
Blondes have more fun
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
v bližini Suhe punte? Meni je tud ful fajnTaniyia napisal/-a:pa obožujem Rab...sploh fkk plažico...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Vprašanje:
Imate kake predloge za približno en teden konec septembra s fantom?
Pa naj bo bolj poceni, pa da so plaže. Hrvaška odpade. Cene naj bi bile za en teden približno maksimalno 600 evrov na osebo.
Prosim za predloge
Imate kake predloge za približno en teden konec septembra s fantom?
Pa naj bo bolj poceni, pa da so plaže. Hrvaška odpade. Cene naj bi bile za en teden približno maksimalno 600 evrov na osebo.
Prosim za predloge
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Lahko prebrskaš spletne kataloge (npr. na www.sonchek.com), pa lahko v ponudbi primerjaš destinacije, termine, nastanitve in cene.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Težko pričakovani Shaaaaaaarm...še 24 dni
- Razlagalka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2008
- Kraj: Štajerski konec
Hurgada, Egipt-nepozabno, a že mimo.
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
Sexy_back napisal/-a:No bom dala kr pod tole temo da ne bom odpirala nove Res se mi zdej ne da brat useh odgovorov bom raje kr vprašala
tudi jaz sem bila v tem času v Umagu s kolegicami, škoda res da nisem prej opazla!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov