Kam greste letos na glavne počitnice?

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Jul. 2008 21:57

A se ne reče Srebrena tisti plaži? Meni je tudi Vis super, sem bila že 4x tam, pa se sploh ne naveličam komiške rive. Edini minus je bil izlet s tisto staro barkačo na Biševo, to pa ne grem nikoli več :)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 14. Jul. 2008 6:15

^ Verjetno je "po domače" Srebrena... :)

Ma ja, Komiža je res krasno mestece, sicer majhno, ampak ima čisto svoj utip, svojo zgodovino...men je tud ful všeč.

Men je bla Modra Špilja na Biševo sicer lepa, mi je pa blo brezveze potem it še v Porat, kjer sem pa komaj čakala, da gremo nazaj, ker mi ful ni blo všeč... Umazano, zanemarjeno, skratka, komaj sem čakala, da se lahko vrnem na Srebrno plažo
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jul. 2008 7:18

jullia_ napisal/-a:A se ne reče Srebrena tisti plaži? Meni je tudi Vis super, sem bila že 4x tam, pa se sploh ne naveličam komiške rive. Edini minus je bil izlet s tisto staro barkačo na Biševo, to pa ne grem nikoli več :)

ne, domačini pravijo tej plaži Srebrno :wink: drugače je moja babica z Visa pa tko..

biševo ti ni blo všeč?zakaj, prevelki valovi do tja :lach: Mi smo šli zjutraj in je bila taka bonaca da je "kapitan" reku, da tkole mirno morje se redkokdaj zgodi in da danes ne bodo taki valovi.Ouje, sej dvometrski valovi pa niso vredno omembe, a ne:? :D skratka usrala sem se skor takrat, sam nazaj je blo pa zabavno.še bi šla :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 14. Jul. 2008 7:26

Midva se meniva, da greva septembra na Mallorco... Dnarja bo zadosti, ker zdej delava ku živali, tko da se ni za sekirat... :D Komi čakam! (in upam, da bo takrat kšna pametna last minute ponudba)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Jul. 2008 8:03

*purple* napisal/-a:
biševo ti ni blo všeč?zakaj, prevelki valovi do tja :lach:

Za nazaj :) . Nisem fen valovitega morja, sploh kadar začne kapitan živčno gledat okrog sebe in otroke v podpalubje pošiljat. Pa itak mi je dovolj tisto Modro špiljo enkrat v lajfu videt, mivkaste plaže me pa ne navdušujejo. Zato mi je v Srebrnem (evo, zdej znam :) ) veliko lepše.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jul. 2008 8:52

hehe, sej jst tud neki nism fen tega da ne veš al boš ob naslednjem valu ostal v čolnu al te bo vrglo ven.Sam tja je bla kriza pa sem se navadla že pol za nazaj.vseeno pa se mi zdi, da je mal premajhna tista ladjica za take valove.
Moja mati in njena druščina ko so šli v mladih letih prav s to ladjico, "pruga" se ji reče po njihovo, so se skor obrnil sred morja in zavil nazaj na biševo, kumi preživeli vse skupaj in ostali na Biševu dva dni dokler se niso valovi umirili... :? Ni lih zajebancije z odprtim morjem. :? mene je tud kr stiskal.
srebrno je pa res lepa plaža ja.Pa še ni tok folka, kot recimo na Komiški plaži al pa na Viški. Drugač pa je fajn met kšno ladico za naokoli, ker so še ful lepe plaže po Visu sam nedostopne ne z avtom ne peš..Se pa da tud kšne domačine poprosit za sto kun, da te zapelje naokoli pa kakšne ribice kje speče.Mi smo se ful dobro znajdl pa nas je en gospod vsake dva dni naokol vozu.ko si omenu sto kun pa kar skoču do stropa. :D
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 14. Jul. 2008 10:52

amsterdam-bruselj-london, glavne destinacije, čez dobr tedn. komi čakam...
pol pa še za tedn na brač...septembra pa mogoče še kam, če bo le fax dovolil :?
Uporabniški avatar
roxy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a roxy* » 16. Jul. 2008 10:55

Že bla. V Hammametu, Tunizija.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 16. Jul. 2008 11:27

midva sva bila letos že na dopustu, v maslenici. če gre kdo tja, mu priporočam kopanje v posedarju, približno 7 km vstran. ful lepa plaža, drobni kamenčki z mivko. lep zalivček, senca, sonce, kar pač želiš. primerno tudi za otroke.

imava pa še v planu izolo, ko bova šla za dva/tri dni za njegovimi. ampak tokrat obvezno z bombardierom, ker nama je že v malenici manjkal. :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jul. 2008 11:35

V Sirijo čez 10 dni. Sploh si ne morete predstavljat, kako se že veselim :) Nakupila sem si že cel kup konzervativne garderobe, malo spalko, naštudirala Lonely planet in Wikipedio, jeeej še malo pa bom tam
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 16. Jul. 2008 14:42

^^ Waw Sirija, kako pa da gres tja?
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 16. Jul. 2008 14:56

V Egipt čez 2 dni.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jul. 2008 16:37

Josephina napisal/-a:^^ Waw Sirija, kako pa da gres tja?

Oba s fantom sva taka, da naju vleče po svetu in tekom enega zgolj napol resnega pogovora pozimi je padla ideja. Pa jo bova uresničila :)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 16. Jul. 2008 18:46

^^ Hudo, kok pa bosta dala ce smem vprasat? (pa bosta sla v hotel, motel, al kamor vaju bodo nesle noge?)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jul. 2008 22:00

Takole je, Sirija načeloma ni draga država. Solidno prenočišče za dva komot dobiš pod 10 evrov, hrana je poceni, avtobusni prevozi so pa sploh zastonj (2-3 evre za par sto kilometrov).
Tako da sem nekako prekalkulirala enih 20 evrov na dan + avionske karte. Dalo bi se še precej ceneje, če bi recimo spala v skupnih spalnicah, jedla v trgovinah kupljeno hrano... Ampak meni se zdi neumno it na potovanje pa tam živet kot puščavnik in niti ene vodne pipe ne skadit :)

Ampak res ti ne znam povedat cifre, ker imam zaenkrat plačano samo karto do Istambula (100 evrov, zrihtano po vezah) in rezervirano Istambul - Damask.
Vse skupaj računam, da naju bo prišlo 800 - 1000 evrov po osebi za cca 20 dni, kar se mi ne zdi drago. Osnovni stroški verjetno še manj, ampak za ziher bom imela pa itak še rezervo s seboj, če se kaj zalomi.

Spala bova večinoma v hostlih in hotelih nižje kategorije, tiste bolj luksuzne imajo itak samo v prestolnici, zunaj je pa bolj preprosto vse skupaj. :)

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov