Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Porec za en tedn, pol pa se london avgusta za en tedn Potem pa se 5 izpitov avgusta in septembra
Hello, 911. I''m on fire!
- _tejcha
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
- Kraj: Gorenjska
Midva sva bla pa od prvega maja naprej skor vsak vikend v Umagu na vikendu, pol začetk junija na Pagu 3 dni, pol konc junija spet 10dni v Umagu, 25.julija pa spet šibava v Umag za ene 14dni alpa tri tedne...tko da bo to en tak "glavni dopust"
-
PuPa_xx - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Murska Sobota
Mi2 pa grema kmal na Djerbo... a gre še kdo? mi2 grema 24.julija, hotel Sidi Mansour****...če gre še kdo piš... A ma kdo kašne izkušnje slabe-dobre na djerbi...mogoče ta hotel...je že kdo bil? mi2 namreč greva prvič na Djerbo...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Midva sva pa že nazaj (Sv. Petar, Biograd, Sv. Filip i Jakov, Sukošan... malce sva se selila sem pa tja, nastanjena sva bla pa v Sv. Petru). Avgusta sledi še ena runda, s tem da bova vejretno vmes skočila še malo na otoke (Pašman in Ugljan).
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst sm tud glih dans zjutri pršla nazaj iz Komiže na Visu,
bilo je prekrasno, lahko rečem, da je bil dopust kot celota verjetno najlepši izmed vseh do sedaj, ker je bilo res vse krasno - super kul apartma, blizu mestnega jedra in plaže, lepa plaža, senčke na pretek, voda kristalno čista, ma ni da ni, res!
Kopala sva se na najlepši Srebrni plaži, kar sm jih kdaj vidla , dost sva si privoščila, jedla same dobrote in res odklopila;
edina napaka je bila, da sva šla samo za 1 teden in odločila sem se, da si drugo leto vzamem 2 tedna glavnega dopusta naenkrat, in me boli za vse. Možno, da greva tudi nazaj v Komižo.
bilo je prekrasno, lahko rečem, da je bil dopust kot celota verjetno najlepši izmed vseh do sedaj, ker je bilo res vse krasno - super kul apartma, blizu mestnega jedra in plaže, lepa plaža, senčke na pretek, voda kristalno čista, ma ni da ni, res!
Kopala sva se na najlepši Srebrni plaži, kar sm jih kdaj vidla , dost sva si privoščila, jedla same dobrote in res odklopila;
edina napaka je bila, da sva šla samo za 1 teden in odločila sem se, da si drugo leto vzamem 2 tedna glavnega dopusta naenkrat, in me boli za vse. Možno, da greva tudi nazaj v Komižo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
^^Srebrno je res najlepša plaža, sam hudiča ker sm se tam dvakrat opekla a morksih veternicah ker ji je kar nekej, sploh v tistih "bazenčkih" bolj na levi strani..drugače pa ah ja Mimi, Vissss najlepše....drugo leto grem tud jst tja...
Letos pa na Hvar, čez celih pet dni ki se bodo vlekli v nedogled, tko kot zmeri.kumi čakaaaam
Letos pa na Hvar, čez celih pet dni ki se bodo vlekli v nedogled, tko kot zmeri.kumi čakaaaam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov