Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
midwa se bova pa še točno zmenila, takoj, ko pride s službene poti. bo pa najin dopust tam konec julija, začetek avgusta. komaj čakam!
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Pr men so se pa plani spremenil tko, da bo nekak tko... Nasledn tedn Portorož (k da nism že ceu let kle haha), ker mam lih še stanovanje na voljo. Konc mesca za en teden obvezno nekam sam še ne vem kam, julija grem u Pulo, potem avgusta sledi Split, Baške vode, Vrsar (use po en teden) kasnej še en vikend na Rabac in na koncu absolvent na Kreti ijaa, pestro bo .
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Čez 10 dni grem na Pag, pol za en tedn verjetno v Italijo in avgusta mogoče še enkrat na Pag
Si pa ful želim it v London al Pariz, kr že vidim da mi bo dolgčas
Si pa ful želim it v London al Pariz, kr že vidim da mi bo dolgčas
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Midva greva na Pag malo na obisk, potem pa v Črno Goro, sice nevema še kako, v lastni režiji ali z agencijo, slišala sem da zelo radi kradejo avtomobile, in midva glih nebi rada da se nama to zgodi, ker noben nima svojega avtomobila, tja bi seveda sla z očetovim, da pa tega okradejo bo pa tak joj...majo zavarovane parkinge če si v hotelu al kako???
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
na pag v šimune nasledn dan po rezultatih mature, pol pa ostaneva tm dva, tri tedne.pol greva še septembra tja (mamo apartma).pa septembra bi še v london skočila...pa v aqualand pa mal plitvička jezera pogledat pa tko pol še uni dnevni izletki
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
+ res bi lahko bil cosmo meeting na pagu v novalji recimo....v eni gostilni...ne vem, vsak petek ob šestih zvečer use cosmopolitanke tja pa se pol itk srečajo kere so =) jz vem d je u novalji na vogalu gostilna maun in tm bi se dal ker zuni na vrtu itk use vidš...pa kdor govori slovensko je že sumljiv d je kozmopolitanc
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Ah lani je bil tako cel Pag slovenski.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Imam evo vprašanje
je mogoče katera že bila na Mljetu? Zanima me, če je možen dostop z avtom na otok?
Ali pa Mali Lošinj ... kako je kaj z gnečo tam? Je veliko ljudi ali je tako, da imaš dovolj prostora okoli sebe na plaži?
Hvala za vsakršen odgovor
je mogoče katera že bila na Mljetu? Zanima me, če je možen dostop z avtom na otok?
Ali pa Mali Lošinj ... kako je kaj z gnečo tam? Je veliko ljudi ali je tako, da imaš dovolj prostora okoli sebe na plaži?
- katja_rozica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2008
jst grem 25.julija za 10 dni na Vir ze tretje leto zepored ker mi je res noro fain dol......pol za 1 teden s kolegicami v Ankaran....hehe noro po mojem.......septembra pa vrjetno neki last minute se kaka spanija al pa grčija mogoče črna gora....nevemo še......
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Snow flake napisal/-a:Imam evo vprašanje
midva hodva sicer na Lošinj sam med prvomajskimi, za glavni dopust greva v eksotiko...mislm da kakšne hude gneče na plaži ni, bolj naj te skrbi gneča za na trajekt, ki je baje v glavni sezoni prav svinjska...midva sva se letos vračala 2.5. pa sva 1,5h čakala v koloni, da sva pršla na trajekt..
Drugač mi je pa Lošinj lušten otok...maš nekaj možnosti za kolesarjenje, lahko tečeš ob obali do mesta, zvečer se sprehodiš do mesta na kakšno sladoledno kupo (ki so btw. zelo dobre,ker so lastniki slaščičarn albanci ), če te zanima windsurfing, maš na voljo tud tečaj in izposojo srfov pod hotelom Belvi, letos so komplet prenovili hotel Aurora..., potem maš tud teniška igrišča...men je luštno tm, sva že kr domača
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov