Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Sej ne da sem že miljavžnt krat pisala v to temo in vedno drugače napisala.Ampak zdej pa je 1000% (glede na to da sem prejšnič napisala da je 100% ).Julija gremo z ljubijem za ene 10 dni na Korčulo, kjer bodo doli že mama in njen tipček in res komaj čakam ker bom po 4 letih spet vidla vse tiste ljudi, res smo že kot doma tam.In potem začetek septembra še za 8 dni v Španijo.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Julija za 10 dni na Lošinj (Nerezine). Najrajš mam ta kraj . No ja najbrž grem tud zato letos še sedmič dol. Aia gremo pa jst pa moj pa kolegi, prbližno ista klapa kot lani (no ja dva smo odžagal ker sta bla preveč sitna )
Pol enkrat julija al pa avgusta gremo še s frendicam u Portorož za par dni.
Pol konc avgusta greva pa z mojim še enkrat na Lošinj za ene 7dni..tokrat sama .
Neki sva sanjala o Grčiji septembra, sam se mi dozdeva, da takrat ne bo več €.
Pol enkrat julija al pa avgusta gremo še s frendicam u Portorož za par dni.
Pol konc avgusta greva pa z mojim še enkrat na Lošinj za ene 7dni..tokrat sama .
Neki sva sanjala o Grčiji septembra, sam se mi dozdeva, da takrat ne bo več €.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Letos sm se odločla, da bom od 21. junija (ko končam ustni del mature) do konc avgusta cel čas delala... Ker mi res primankuje evrčku... Začetek septembra pa greva s fantom na kakšno izmenjavo (če bo s šolo vse po sreči), konec septembra pa na kšno last minute varianto... Nekako mi ful odgovarja zadnje čase Španija, in sm uspela tudi mojega fanta prepričat za to, zato bova po moje šla kar tja Komi čaaakaaam!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
~NIA~ napisal/-a:Žuža: a niso kao ukinl Bučanje, kr nej nebi blo po nekih standardih al neki, kao da letos nebo sezone dol?
Sej nerezine niso samo bučanje... z družino smo hodili v nerezine dolga leta, vsako leto, pa dolgo časa sploh nisem vedela za bučanje malo stran od naselja bučanje je - tak ene par minut stran od centra nerezin - simpatičen kamp z lušno plažo.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
_patchouli_ napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:Žuža: a niso kao ukinl Bučanje, kr nej nebi blo po nekih standardih al neki, kao da letos nebo sezone dol?
Sej nerezine niso samo bučanje... z družino smo hodili v nerezine dolga leta, vsako leto, pa dolgo časa sploh nisem vedela za bučanje malo stran od naselja bučanje je - tak ene par minut stran od centra nerezin - simpatičen kamp z lušno plažo.
Ne jst mislm prov Bučanje. In bojo odprte, tok sem vesela res Ker tm mi je res najbolš. Drgač je to pisal v Delu pred parimi dnevi, da bodo odprte, pa tud od mojga fanta brat pa stric so bli že med prvomajskimi dol. Tko da je, jutri se odpre uradno dol
-
BaLoNcEk.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: LjuBLjaNa
theNinna napisal/-a:v juliju na Pag - Novalja, v avgustu pa na Pašman
omg mi naj bi šli isto!! v juliju na pag (2 tedna). pašman pa smo odpovedal pa gremo zato v tunizijo(2 tedna). JuuuHu, komi čakam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov