Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Black Kitty
Avgusta greva za 10 dni v staro Baško, prej pa še za kake dva-tri dni v Poreč (žurat) & vikend v Baški, da vidim kak je kej dol
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
vrjetn bom šla konec avgusta u tunizijo, španijo alpa grčijo..pač tist kr bo pametnga v last minute
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
^ Joooo za to Kubo pa sem ti jaz tak fauš . Ampak sem 100%, da čez par let tud sama grem za kaki mesec tja-ali pa na Jamajko ... Delam na tem hehe
Jaz grem pa začetek julija v kamp v Biograd, ker imajo starši od kolega doli prikolico in ga gremo en teden malo na izi bluzit dol.
Konc julija grem še za 14 dni 'delovno' na morje- v Poreč. To nas gre več kolegic kot vzgojiteljice dol in tam pač otroke pazimo pa to.
Septembra ali pa konec avgusta bomo pa najbrž šli še na last minute varianto v tunizijo, bolgarijo ali pa grčijo. Nekam 100%.
Jaz grem pa začetek julija v kamp v Biograd, ker imajo starši od kolega doli prikolico in ga gremo en teden malo na izi bluzit dol.
Konc julija grem še za 14 dni 'delovno' na morje- v Poreč. To nas gre več kolegic kot vzgojiteljice dol in tam pač otroke pazimo pa to.
Septembra ali pa konec avgusta bomo pa najbrž šli še na last minute varianto v tunizijo, bolgarijo ali pa grčijo. Nekam 100%.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MIGRENA napisal/-a:Uf, sam mene bi kr pobral, da moram čakat do avgusta, da grem na dopust. Jest se že kuj konc junija zapodim pa pol še vse kar se vmes ponudi izkoristim
uf ja hvala enako.No sicer na kej boljšem nisem, ker grem zadnji teden v juliju, pa samo iz razloga ker ma moj takrat kolektivca
itak pa se prej in potem obvezno zapeljeva za kakšen vikend ali podaljšan vikend do kampa Škrila na krku.Ni lih v centru civilizacije, je pa idealen kraj za pomirit živce, spečt kakšne čivape pred šotorom, podit ovce okol šotora in uživat v miru in tišini. pa kakšen dan našega morja, potem kakšen dan ali dva bohinja, bovec....Mislm da bodo vikendi kr zasedeni, da bom lohk preživela do julija.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov