Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
renatka_ napisal/-a:Midva mava pa letos Grčjo in Hrvaško. Če bo kej viška cekinov pa še kam.
Čeprov je men dost 1 tedn Grčije pa minimalno ene 14dni/tri tedne Hrvaške. Komaj čakam.
Kako skromno
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
kolk sm fovš enim! jaz nisem bila nikjer lani, ker sem ravno dobila službo in kot zgleda, ne bom šla nikamor letos, ker bom pa brez službe. no mogoče bo padel saj kakšen vikend na Slo obali na račun mami.
A moment on your lips, forever on your hips!
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Letos prvič ne bom šla na morje s starši, ampak samo s fantom, tako da se nama obeta kakih 20 dni Novigrada (seveda s presledki). Za septembra sva se pa nekej menila o Egiptu, ampak je to še u luftu. Mi je pa teta nekej omenjala, da mi časti Španijo en teden (kao za 18. rd in bomo vidl kaj bo iz tega).
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
moj je bil zelo navdušen nad tunizijo, ampak se je zdej malo ustrašu (ker so ugrabli 2 avstrijska turista) in najverjetneje ne greva tja...zdej se meniva za španijo, pa sva zadovoljna oba s to idejo (i love spain )...sam je problem, k je španija zelo draga...zato sva mislila it u septembru, ko cene malo padejo, pa še kšn last minute vzet...
-->zdej je pa problem, ker nikoli nism še vidla last minute za v španijo a so sploh take ponudbe?
-->zdej je pa problem, ker nikoli nism še vidla last minute za v španijo a so sploh take ponudbe?
-
le@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
- Kraj: Domžale
^^ Poglej mal po Odklopu, vem da na Mallorco greš lahko na pol zastonj. Midva sva šla lani na Tenerife prek odklopa, pa se mi tud še dons smeji, ker sva tok pocen čez pršla. Morš pa vedet, da se leti večinoma iz tujine - Muenchen, Salzburg, Dunaj, Graz ipd. Sicer se pa tud ob tem strošku prevoza do letališča najdejo zeloooooo ugodni aranžmaji. Mallorco za 2 tedna s polpenzionom sem lani zasledila za 400 Eur, je pa res da je imel hotel sam 3*. Če te to ne mot - go for it!
Da ne bom čisto OT, za letošnji dopust še ne vem, mika me Portugalska, mogoče Grčija... Sigurno pa za 2 tedna, manj zame ni dopust....
Da ne bom čisto OT, za letošnji dopust še ne vem, mika me Portugalska, mogoče Grčija... Sigurno pa za 2 tedna, manj zame ni dopust....
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
MilkyWay napisal/-a:moj je bil zelo navdušen nad tunizijo, ampak se je zdej malo ustrašu (ker so ugrabli 2 avstrijska turista) in najverjetneje ne greva tja..
Tisto sta bila dva avanturista, ki sta sama skakala po puščavi. Sredi obljudenih turističnih krajev vaju ne bo nihče ugrabil
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
MsN napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Midva mava pa letos Grčjo in Hrvaško. Če bo kej viška cekinov pa še kam.
Čeprov je men dost 1 tedn Grčije pa minimalno ene 14dni/tri tedne Hrvaške. Komaj čakam.
Kako skromno
Ajd, to sem mela u mislih, da pač ne bo ravno Bali al pa kej podobnega.
Drugač pa sva mela letos v planu Kanarske, sam si to poletje ne morva prvoščit 1teden dopusta za 1600 €.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
potrjeno 10 dni kube...že odštevam dneve...bom lažje preživela prvomajske..ker takoj junija odpeketam..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Jst pa najprej 1.tedn na Pag,pa pol mau počivat na Brač,pa na sosedn otok na Hvar mau požurat,na konc pa pade še Budva,če bo vse po sreči.Pol septembra pa kakšen ogled Španije. Noro,komi čakam.Pa valda na otvoritev Biblosa v Poreč se gre tud.Bosta Guetta pa Morales
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
jullia_ napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:moj je bil zelo navdušen nad tunizijo, ampak se je zdej malo ustrašu (ker so ugrabli 2 avstrijska turista) in najverjetneje ne greva tja..
Tisto sta bila dva avanturista, ki sta sama skakala po puščavi. Sredi obljudenih turističnih krajev vaju ne bo nihče ugrabil
o pole tega moj tip ne sme zvedet, ker če ne bo spet silu u tunizijo
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov