Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
Tamala_mrha napisal/-a:^^ Dva tedna sem bila na praksi v turistični agenciji in vem za en starejši zakonski par, ki sta se odločila odpotovati tja. Bi pa te na nekaj opozorila, če mogoče še ne veš: v Jordanijo in Sirijo ne moreš potovati, če si že kdaj prej bila v Egiptu ali Izraelu in imaš štampiljko od mejnega prehoda. Če imaš to štampiljko v potnem listu (vizum), ne moreš potovati tja, ker oblasti ne dovolijo. Potem je edina možnost, da si narediš nov potni list. Tole je samo toliko v vednost.
Hvala ti za informacije! To za vize vem, zdj so spremenil in ne smes met samo Izraelske
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Glede na to da sem glihkar prispel iz Tajske bodo poletne pocitnice nekam na izi s kolegicami (predvidevam), verjetno Tunizija.
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
jowko napisal/-a:Glede na to da sem glihkar prispel iz Tajske bodo poletne pocitnice nekam na izi s kolegicami (predvidevam), verjetno Tunizija.
na izi pa greš v Tunizijo! ja ful dobro! jaz pa grem na izi s sestrično pa kolegico, tak malo podalšan vikend nekam kam nas bo avtek pelo! sam da bo dobra volja in alkohol! mogoče kak hrvaška obala! bomo vidle! kolk bo denarnica dopuščala!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
lolitaa napisal/-a:^^Sej Tunizija sploh ni tko draga.Mene je pršlo 1 teden Djerbe z letalom ceneje kot pa da bi šla na Hrvaško.
Drgač pa js komi čakam "moj" Pariz letos poleti .
Koliko pa te je prišel 1 teden Djerbe? S katero agencijo? S kje je bil polet? In, ali si šla to poleti-kateri mesec??
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
jowko napisal/-a:Glede na to da sem glihkar prispel iz Tajske bodo poletne pocitnice nekam na izi s kolegicami (predvidevam), verjetno Tunizija.
na izi? dobr si pole...je pa res d lhko Tunizijo dobiš ful poceni za to, kar nudijo...samo srečo morš met pri iskanju...če pa dobiš kšn last-minute varjanto pa še boljš
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
MilkyWay napisal/-a:jowko napisal/-a:Glede na to da sem glihkar prispel iz Tajske bodo poletne pocitnice nekam na izi s kolegicami (predvidevam), verjetno Tunizija.
na izi? dobr si pole...je pa res d lhko Tunizijo dobiš ful poceni za to, kar nudijo...samo srečo morš met pri iskanju...če pa dobiš kšn last-minute varjanto pa še boljš
Ma Tunizija je đabe =) Smo šli lani s prjatli za slab mesec čez Italijo do Tunizije, pol smo se pa počas gor vračal. V Tuniziji smo bli en teden, spal smo v centru Tunisa v nekem ful prijetnem malem hotelčku za 5e na noč, hrana je pa tud ful pocen, na ulci so ful dobre ''250ke'', to je nek mini sendviček, tak topu kruhek/štručka, notr pa tuna, zelenjava pa tko, stane pa sam četrt njihovga dinarja, to je samo 0,13e Kebabi pa palačinke so cca 1e pa tko...Ful je pocen no, mi smo za 1 tedn vse skupi dal cca 100e, za hrano, prenočišče, šoping, Kartagina, par muzejev, ...
Letos pa ne vem, no, za zihr je edin tura Švica-Belgija s starši, pol pa najverjetneje 1mesec Tajske ali 1 mesec Madrida (delat). Odprti sta tud možnosti S Evropa ali Indija, sam to pomoje bl ne. Pa kakšno morje bo verjetno padlo... Bomo vidl =)
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
missT* napisal/-a:lolitaa napisal/-a:^^Sej Tunizija sploh ni tko draga.Mene je pršlo 1 teden Djerbe z letalom ceneje kot pa da bi šla na Hrvaško.
Drgač pa js komi čakam "moj" Pariz letos poleti .
Koliko pa te je prišel 1 teden Djerbe? S katero agencijo? S kje je bil polet? In, ali si šla to poleti-kateri mesec??
Šla sem z Intelekto konec julija in sem dala (takratnih) 100.000 SIT.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov