Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UTRINEK - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 8. 2007
- Kraj: primorska
mogoče je malo prezgodaj ampak razmišljam o počitnicah v grčiji!to bi blo zame prvič in nikakor ne vem za kateri otok naj se odločim!blo bi fajn če bi mi mal svetovale, glede na to da vas je bilo že veliko v Grčiji!ubistvu nebi šla rada nekam kjer je zlo hrupno in natrpano s turisti, sam tudi preveč pusto ne sme bit...tako nekje umes!kaj priporočate?
-
monika11 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
letos greva z mojim mal bl daleč..do zdj sva zmer hodila na hrvaško obalo (otok Krk, Pašman), letos sva se pa odločila za Tunizijo!
bova videla..sicer je do 16.julija še deleč, ampak..verjetno mi ni treba dodat, da že komi čakava
bova videla..sicer je do 16.julija še deleč, ampak..verjetno mi ni treba dodat, da že komi čakava
Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
UTRINEK napisal/-a:mogoče je malo prezgodaj ampak razmišljam o počitnicah v grčiji!to bi blo zame prvič in nikakor ne vem za kateri otok naj se odločim!blo bi fajn če bi mi mal svetovale, glede na to da vas je bilo že veliko v Grčiji!ubistvu nebi šla rada nekam kjer je zlo hrupno in natrpano s turisti, sam tudi preveč pusto ne sme bit...tako nekje umes!kaj priporočate?
probi pogledt kšne teme o grških otokih al pa o grčiji nasploh...k je še kr dosti tem o grčiji
midva pa še ne veve kam greva...šla pa bova u septembru, ko bova oba cel mesec fraj (upam)...najprej grem za 1 tedn na neko izmenjavo (kraja še nevem, ma sm rekla nej mi sporočijo takoj ko bo kšna ponudba), pole pa greva s fantom verjetno na djerbo...ma sej bomo vidli ku bo z njegovimi izpiti in mojo maturo
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Purple, ti si pa čist nora na Hrvaško, kaj? Sm nek zasledila, da dlje od Hrvaške obale še nisi bla...? Mislm, da je cajt za kšno spremembico, hm...? (da me ne boš narobe razumela, nimam nč proti če maš rada dopust na cro)
Jst sm do lani (?!) tut dopustovala sam na Hrvaškem...pol sva si lani prvošla Tunizijo in letos bo najbrž Turčija...tko, da mislm da hrvaška odpate k knof od gat! Je na svet še toooolk lepih krajev za dopust...k pa hrvaška obala no...
Jst sm do lani (?!) tut dopustovala sam na Hrvaškem...pol sva si lani prvošla Tunizijo in letos bo najbrž Turčija...tko, da mislm da hrvaška odpate k knof od gat! Je na svet še toooolk lepih krajev za dopust...k pa hrvaška obala no...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Js se pa ne bi mogla strinjat. Ne zamenjam srednje, južne dalmacije, prodnatih plaž, bujnega rastlinja, samotnih uval, kristalne vode, nažiganja čričkou in občutka domačnosti za žgoče puščave raznih Tunizij, Turčij, Egiptov, peska u očeh, nerazgibanosti obale in oskubljenga rastlinja ...
Drgač je tut men še velik lepših (predusm drugačnih) krajeu, ampak tele aktualne in popularne "bližnje" destinacije mi pa sploh niso ušeč.
Drgač je tut men še velik lepših (predusm drugačnih) krajeu, ampak tele aktualne in popularne "bližnje" destinacije mi pa sploh niso ušeč.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Aloha napisal/-a:Ne zamenjam srednje, južne dalmacije, prodnatih plaž, bujnega rastlinja, samotnih uval, kristalne vode, nažiganja čričkou in občutka domačnosti ...
ku si to lepo povedla... se ti vidi d ti je tm res ušeč...
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
Jaz in moj in še dva (fant+punca) gremo pa na Krk. Na Šilo. Sem danes rezervirala apartma Mmmmmmmm,...peščena plaža, morje, jaz in moj lubi,... Komaj čakam
Pa sigurno bova šla še kam za kakšen vikend. To se bova pa bolj v zadnjem trenutku odločila.
Komaj čakam poletje... Ampak najprej je treba počakat konec šole, potem delat, da malo dinarčkov zaslužim, potem pa uživaaat
Pa sigurno bova šla še kam za kakšen vikend. To se bova pa bolj v zadnjem trenutku odločila.
Komaj čakam poletje... Ampak najprej je treba počakat konec šole, potem delat, da malo dinarčkov zaslužim, potem pa uživaaat
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Aloha napisal/-a:Js se pa ne bi mogla strinjat. Ne zamenjam srednje, južne dalmacije, prodnatih plaž, bujnega rastlinja, samotnih uval, kristalne vode, nažiganja čričkou in občutka domačnosti za žgoče puščave raznih Tunizij, Turčij, Egiptov, peska u očeh, nerazgibanosti obale in oskubljenga rastlinja ...
nebi se mogla bolj strinjat jst tud ne menjam dalmacije za nobeno puščavsko tunizijo, ni šans!meni je hrvaška glede morja res bomba, tud v Dalmaciji so ful prijazni ljudje, jezik obvladam, domačo se počutim, lepo mi je, pa še ni tisoč kilometrov daleč.
drgač pa če bi šla v eksotične dežele, bi šla pa izrecno na ogled in raziskovanje.Ležat na plaži v egiptu se mi zdi popolnoma brezveze.
In ja, zaenkrat še ostakam na hrvaški, dokler ne izkusim do zadnjega otočka
in pa vsi kraji, tiste stare hiše, ulice.Mislim, nevem, ni lepšega no.prodnate plaže (peščenih ne maram!), školjke, borovci...A rabim še kej dodat?
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
purple...bo že držalo kar praviš... v bistvu smo z našim in hrvaškim primorjem odraščali...vsaj jaz osebno imam zelo lepe spomine...
in vsako leto še za kakšna dva ali tri dni skočim tudi sem pogledat..da se malo naužijem borovcev in škržatov..
je pa tako..ne bi menjala za egipt, turčijo, ipd...ampak,ko pa sem prišla na karibsko morje..sem imela pa jezik do tal...ker ne moreš verjet kako je lahko narava tako lepa...pa barva morja...pesek...karibsko morje je res krasno...še lepše kot na razglednicah
in vsako leto še za kakšna dva ali tri dni skočim tudi sem pogledat..da se malo naužijem borovcev in škržatov..
je pa tako..ne bi menjala za egipt, turčijo, ipd...ampak,ko pa sem prišla na karibsko morje..sem imela pa jezik do tal...ker ne moreš verjet kako je lahko narava tako lepa...pa barva morja...pesek...karibsko morje je res krasno...še lepše kot na razglednicah
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
villa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Se čisto strinjam z Astro. Sicer ne samo karibsko morje, večinoma celi tropi, pa tudi Avstralija in še marsikateri bolj skriti otoček...uh, me že kar vleče nazaj.
Ko enkrat doživiš turkizno modro morje, ponekod smaragdno zeleno, samotne plaže obdane s palmami, snorklanje med jatami živobarvnih ribic, lomljenje kokosovih orehov za malico in predvsem topel sprejem domačinov, še ne pokvarjenih s kapitalizmom in ne obremenjenih s politično preteklostjo...Potem je hrvaško morje super za vikend izlet, da lahko medtem, ko ležiš pod borovcem razmišljaš o tem kolko mesecev še te loči do nove pustolovščine tem nekje daleč...
Ko enkrat doživiš turkizno modro morje, ponekod smaragdno zeleno, samotne plaže obdane s palmami, snorklanje med jatami živobarvnih ribic, lomljenje kokosovih orehov za malico in predvsem topel sprejem domačinov, še ne pokvarjenih s kapitalizmom in ne obremenjenih s politično preteklostjo...Potem je hrvaško morje super za vikend izlet, da lahko medtem, ko ležiš pod borovcem razmišljaš o tem kolko mesecev še te loči do nove pustolovščine tem nekje daleč...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ah, karibsko morje gor ali dol.Jst se na hrvaškem-v dalmaciji najbolj domače počutim kot se na nekih karibih daleč stran, nikoli nebi.mene pač bolj kot palme in kokosi, pritegnejo hrvaška stara mesteca in vse ostalo.
če bi pa šla nekam daleč in s tem odštela kar nekej denarja, bi šla pa izključno na oglede, ker se mi zdi škoda dajat tolk denarja za ležanje na plaži.
če bi pa šla nekam daleč in s tem odštela kar nekej denarja, bi šla pa izključno na oglede, ker se mi zdi škoda dajat tolk denarja za ležanje na plaži.
-
villa - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Sej to je normalno *purple*. Verjetno nihče ne gre 10.000 kilometrov stran zato, da bo samo ležal na plaži. Pač združiš par dni raziskovanja mest, par dni poležavanja, pa spet malo raziskovanja...
Pa verjemi, včasih prideš na drug konec sveta, med domačine s katerimi se komajda sporazumevaš in se počutiš še bolje kot doma.
Sicer pa ljudje smo si različni in prav je tako. Vsak pač uživa v drugačnih stvareh, sej tudi hrane, glasbe, oblačil ne maramo vsi enakih...
Pa verjemi, včasih prideš na drug konec sveta, med domačine s katerimi se komajda sporazumevaš in se počutiš še bolje kot doma.
Sicer pa ljudje smo si različni in prav je tako. Vsak pač uživa v drugačnih stvareh, sej tudi hrane, glasbe, oblačil ne maramo vsi enakih...
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
kamis napisal/-a:Ja pag pa moto muzik festival(bo tiesto rolu-preverjeno) tega se ne zamudi.Pol pa zihr kakšna grčija zna padt,pa budva.Bo še 10krat bolš k lansko leto,pa že lansk let je blo noro!
kje bo tiesto rolu? a na pagu???
kdaj pa?
....sm že zvedla, hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov