Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*purple* napisal/-a:tri ure hja, ot jst polsušam, folk sam tri ure čaka na avtocesti v koloni midva greva dons po magistralki...poznava pot,ne bo zaspal za volanom ker so ovinki, pa še ko grem na morje tud vožnja po obmorskih vasicah spada zraven
nič ni bilo čakanja...vse je šlo gladko skozi...edino kaj sva stala sva zato, ker sem morala jaz dvakrat jest vmes ..za vikend pa je tja dol druga pesem ja...upam samo, da imata klimo..ker brez nje pa zdaj res ni fajn it na pot...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
mi bomo pa kr u rodni Sloveniji ostali .. in sicer Terme Olimie..
Pa.. starci so nekak mahnjeni na toplice.. sokz hodijo gor..pa grem še jz mau..tipčke počekirat
Drugače pa hodimo na morje tko z busom al pa za vikend.. in sicer na Baško
Pa.. starci so nekak mahnjeni na toplice.. sokz hodijo gor..pa grem še jz mau..tipčke počekirat
Drugače pa hodimo na morje tko z busom al pa za vikend.. in sicer na Baško
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
astra_mb napisal/-a:*purple* napisal/-a:tri ure hja, ot jst polsušam, folk sam tri ure čaka na avtocesti v koloni midva greva dons po magistralki...poznava pot,ne bo zaspal za volanom ker so ovinki, pa še ko grem na morje tud vožnja po obmorskih vasicah spada zraven
nič ni bilo čakanja...vse je šlo gladko skozi...edino kaj sva stala sva zato, ker sem morala jaz dvakrat jest vmes ..za vikend pa je tja dol druga pesem ja...upam samo, da imata klimo..ker brez nje pa zdaj res ni fajn it na pot...
ja pri meni je vikend in lani je bil pri vseh vikend (izmenjave na soboto)
klima?ne zato geva pa ob dveh zjutri da se ja nouva po vročini vozila sicer bova verjetn zlo prej pršla, ampak ni panike..brisače pa na plažo počakat dokler ne greva lohk v apartma
-
mikeylove* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2007
hm..moje glavne počitnice bodo šele v začetku septembra..ker zdaj celo poletje delam..ubistvu je šolska ekskurzija..ene tedn bomo lutali po Grčiji .. komi čakam..!!!! pol takoj naslednji vikend pa gremo še na dunaj..tud šolska ekskurzija, ki jo morm opravt..sej ne, da se mi da..
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
jaz pa spet odhajam na pag, v novaljo in sicer naslednjo soboto
komaj že čakaaam zrčeeee
komaj že čakaaam zrčeeee
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
*rose* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: on the rainbow
*purple* napisal/-a:*rose* napisal/-a:podaljšani vikend v zadar. če bo pa ratal pa konc avgusta še nekam s kolegicam.
do Zadra na podaljšan vikend? A ni mal delč do dol, sam za vikend?
sj to podaljšan vikend pomen ubitvu 5 dni - od četrtka do ponedeljka. je pa res kar je astra rekla; avtocesta, avto s klimo pa lažje preživiš teh par uric.
- There are 3 things in life every girl needs:
LOVE – to make her weak,
ALCOHOL – to make her strong and
BEST FRIENDS – when both things make her hit the floor.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov