Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
- Kraj: ...home...
barby* napisal/-a:Hotty napisal/-a:miss_kitty napisal/-a:Da ne bom nove teme odpirala, vprašam kar tu. Zanima me če katera ve za kako dobro ponudbo do kakšnih 300€ na slovenski obali? 7 dni polpenzion-hotel, al pa apartma? Ker smo neki gledal pri relaxu, in je vse ful drago ok 400, 500€. Tko da prosim za nasvet,.... Lahk prek kake druge agnecije, al če katera ve za kak apartma bi bla zlo vesela!
Pri nas na morje? Silom prilike, ali pa mogoče za kak dan... Kot je napisal že nekdo obupno... Tudi hrvaška meni osebno ne diši preveč... V ponedeljek sem se vrnila iz dvo tedenskih počitnic na Santoriniju, pa če verjameš ali ne sva z fantom dala za dva tedna na osebo 320€ (letalo+nočitev z zajtrkom+coriss zavarovanje) last minute. Bilo je čudovito, najlepši sončni zahodi kar sem jih videla.
S katero agencijo si pa šla?
Našla sva na spletni strani Odklop.com, daš zahtevo, če je še termin prost, pa če je jih pokličeš, malo moraš bit vstrajen, ker imajo gnečo, pol pa so zelo prijazni uslužbenci, ki ti pomagajo kar koli potrebuješ. Midva sva našla ponudbo v četrtek popoldan, smo vse uredili, v ponedeljek sva bila že na letalu za Santorini.
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
^hvala vsem, ki ste pomagal,...smo našli eno fajn ponudbo prek agencije, tko da je vse urejeno!
aja,..drugače pa gremo v portorož, kot sem želela
aja,..drugače pa gremo v portorož, kot sem želela
Just dance!
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
Zvoncica napisal/-a:Na Hrvaško greš 100%no lahko z osebno, ker jaz hodim ksoz čez z osebno.
ampak men je prjatlca rekla da bojo avgusta spremenil in da ne bos mogu it vec na hrvasko z osebno (zard sengenske meje) tko da vm predlagam da se pozanimate
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
glede na to, da bo avgust lih kar tlele in nihče še ni nč reku, jst močno dvomim, da bo t zdej..sploh pa sredi poletja je nekak nemogoče kej tazga narest, ker pol praktično noben ne bo šel na morje na hrvaško ker polovica folka sploh pasušov nima...poleg tega, me zanima kaj pa bo s tistimi kateri so na svojih vikendih in bodo recimo še kakšen mesec tam?nazaj morji it z osebno če nimajo pasuša ane.
sicer pa kukr jst vem mata slovenija pa hrvaška sklenjen dogovor glede prehoda skozi mejo z osebnimi izkaznicami in da bo tako tudi ostalo ko bo uradna šengenska meja.tko kot je blo z italijo in avstrijo.če se bodo pa kej druzga spomnl, pa to sigurno ne bo avgusta v glavni sezoni, tko da so to samo prazne govorice po mojem mnenju
sicer pa kukr jst vem mata slovenija pa hrvaška sklenjen dogovor glede prehoda skozi mejo z osebnimi izkaznicami in da bo tako tudi ostalo ko bo uradna šengenska meja.tko kot je blo z italijo in avstrijo.če se bodo pa kej druzga spomnl, pa to sigurno ne bo avgusta v glavni sezoni, tko da so to samo prazne govorice po mojem mnenju
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
bella_ napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Na Hrvaško greš 100%no lahko z osebno, ker jaz hodim ksoz čez z osebno.
ampak men je prjatlca rekla da bojo avgusta spremenil in da ne bos mogu it vec na hrvasko z osebno (zard sengenske meje) tko da vm predlagam da se pozanimate
moj fant dela na meji s hrvaško pa zaenkrat še nič ne vem o tem...sploh pa tega ne bodo naredili v največji sezoni..če že sploh bodo...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Hotty - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2006
- Kraj: ...home...
icewoman napisal/-a:Naj mi kdo kaj več pove o Budvi....!!!
Hrana, namestitev, cene...
lp
www.budva.com Upam, da pomaga žal ti jaz ne znam kaj več povedati
LP
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Jas pa pičim na Pag kot ponavadi Povljana here i come again
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
icewoman napisal/-a:Naj mi kdo kaj več pove o Budvi....!!!
Hrana, namestitev, cene...
lp
Hrana v hotelih zanič, pleskavice dobre. Izogibaj se Slovenske obale, ker je usrana ko prasica in nagužvana do amena. Policaje se da podkupit (itak bi Črnogorci še mater prodali za dnar), v večernih urah pa ne veš, ali si prišel v amsterdamsko rdečo četrt - vsepovsod se sprehajajo skoraj nage od sonca hrustljavo zapečene turistke. Tipi oblajajo vsako kiklo, ki gre mimo. Čez dan cca 40 stopinj. Cene nekaj srednjega, lahko bi bilo manj za tako ponudbo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov