Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
najverjetnje budva!!
Just dance!
-
_kocka_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
- Kraj: Dolenjska
Glede na to, da bom vecino svojga kupcka denarcka, ki sem ga celo leto sparala kot cricek namenila ceglom, malti in podobnim stvarem, upam, da mi bo letos uspelo jit saj na ksno Mallorco. In pa seveda vikend-zuri na morju...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
-na krk
-s druzbo se nevemo kam,se se odločamo med juzno italijo ali hrvasko
-turčija (konc avgusta). Vse je seveda odvisn od mojga izpita k ga mam zdj.Če slučajno ne naredim, turčija odpade.Drugač pa kraj v turčiji je-antalija Skor ceu avgust bom na morju
-s druzbo se nevemo kam,se se odločamo med juzno italijo ali hrvasko
-turčija (konc avgusta). Vse je seveda odvisn od mojga izpita k ga mam zdj.Če slučajno ne naredim, turčija odpade.Drugač pa kraj v turčiji je-antalija Skor ceu avgust bom na morju
-
mikena77 - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
tiasha napisal/-a:Hm ja na koncu sem pristala na Ibizi ... sicer ne cisto pocitnisko, ampak vseeno bom en mesec tuki!
Raje placano delo en mesec na Ibizi, kot bluzenje v Ljubljani. Tko, da to bo nekako moj glavni dopust ... v jeseni pa nujjnooo se nekam z mojo driskico ... destinacija je pa za enkrat se neznana, neko hudo varjantico bova sigurno usekale!
Ta je pa dobra, z driskico Sory, sam mi je smešen
Drgač grem pa jst na morje blizu Šibenika.
Fight for your right!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
odvisno s kje greš in kdaj greš...
mi smo šli ob 4h zjutraj, mal smo vozil ponoč, mal podnev, nekej malega smo se ustavljal in smo do trajekta rabl 7 ur je bla pa tud sobota in menjave, tko da je blo kar folka na cesti, pa še glavna sezona...
drgač pa mislm da je cerka 5 ur če ni res nč gužve...aja, pa jst za magistralko govorim.
mi smo šli ob 4h zjutraj, mal smo vozil ponoč, mal podnev, nekej malega smo se ustavljal in smo do trajekta rabl 7 ur je bla pa tud sobota in menjave, tko da je blo kar folka na cesti, pa še glavna sezona...
drgač pa mislm da je cerka 5 ur če ni res nč gužve...aja, pa jst za magistralko govorim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov