Kam greste letos na glavne počitnice?

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 28. Jun. 2007 12:18

Ja to je res...En znanec je šel s punco in starši v Turčijo. Starša sta po vsakem obroku skrnla :D en štamprle in sta bla kul, kolega in punca sta se pa tok zastrupla da sta bla pol še neki časa v bolnici dol. :? Pa mi na Djerbi smo tut pili borovničke in smo bli ok...
Sicer pa še ne vem kam grem. :( Najbrž v Grčijo...
Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 11. Nov. 2007 14:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 28. Jun. 2007 12:54

Midva sva bila lani na Djerbi, pila jegra po vsakem obroku, pa vseeno ni slo gladko skozi :lol: Fanta je zadnje dni tako zvilo, da je se doma par dni zivel na skoljki, ampak pozabimo vse hudo :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 28. Jun. 2007 13:02

Eh, na Djerbi (in verjetno tudi povsod drugod) se da čist lepo preživet brez zastrupitev (in brez jegra, viskija in šnopca). :) Ko sem bla js na Djerbi sva z mami skos pazili, da si zob ne umivava z vodo s pipe, da mečeva led s kozarcev stran (verjetno ga ne delajo z ustekleničeno vodo), itn. pa je blo vse super. Je bila pa tam v hotelu tut ena družina, ki so si samo zobe umivali z vodo s pipe, pa so imeli vsi par dni drisko.

Pa sej te pomembne stvari itak ponavadi povejo že v agenciji, pa potem še njihov predstavnik v hotelu. Zelo pomemben pa je tudi izbor hotela. Pri njih so recimo 4 zvezdice to, kar so pri nas 3.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 28. Jun. 2007 16:48

*hox* napisal/-a:Eh, na Djerbi (in verjetno tudi povsod drugod) se da čist lepo preživet brez zastrupitev (in brez jegra, viskija in šnopca). :) Ko sem bla js na Djerbi sva z mami skos pazili, da si zob ne umivava z vodo s pipe, da mečeva led s kozarcev stran (verjetno ga ne delajo z ustekleničeno vodo), itn. pa je blo vse super. Je bila pa tam v hotelu tut ena družina, ki so si samo zobe umivali z vodo s pipe, pa so imeli vsi par dni drisko.

Pa sej te pomembne stvari itak ponavadi povejo že v agenciji, pa potem še njihov predstavnik v hotelu. Zelo pomemben pa je tudi izbor hotela. Pri njih so recimo 4 zvezdice to, kar so pri nas 3.

Jah lej, tut mi smo si zobe umivali z ustekleničeno vodo, pili samo ustekleničeno vodo, vse brez leda in nič tistih njihovih sokov (ker jih mešajo z vodo), pa nič sadja (razen banan, ker imajo pač olupek) in tistih njihovih čorb. Pa je ena vseeno drisko fasala (ni pila borovničk).
Seveda se ne boš lih zastrupu, sam... :nixweiss: ;)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 28. Jun. 2007 16:49

Ja pol je blo pa verjetno kej s hotelsko hrano narobe?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 28. Jun. 2007 17:27

Mah, nevem, ker če bi blo kaj prav narobe bi najbrž tudi mi kej zboleli... Pomojem je blo bolj to, da majo oni pač recej različno hrano, začimbe,...In če si bolj občutljiv, ti prej pride do živega.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 28. Jun. 2007 18:47

Je bla katera u hotelu Mariqueen na Djerbi? Kaj pa u Diar Yassinu?
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 28. Jun. 2007 18:48

normalno, da je to sprememba za želodec, ker je to eksotika...mi smo v egiptu tudi spili litre viskija( imajo takega bolj blagega, ampak zelo dobrega :D ), vodo pa obvezno v steklenici..samo tuširala sem se s tisto iz pipe..pa nič drugega...jaz nisem imela težav...ker smo res dosledno razkuževali:)
v turčiji pa ni take panike...voda iz pipe pač ni za pit..ker je preveč klorirana..sem pa si zobe umivala...jedla zelenjavo pa sadje..pa nisem imela niti male težave...smo pa tudi tukaj pridno razkuževali..:D
tunizija pa je itak podobno kot egipt...
v teh državah je baje problem, ker imajo cevi speljane nad zemljo...
jagermeistra pa jaz v teh primerih ravno ne bi pila...ker se mi zdi, da ima odvajalni učinek...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Zoey » 29. Jun. 2007 18:28

Avgusta gremo s kolegicami na Pag - Zrče :tanz:
Uporabniški avatar
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a buffy-ann » 29. Jun. 2007 18:56

Jaz pa septembra na Korčulo. Komaj čakam. :cool:

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 29. Jun. 2007 21:04

Ha haaaaaaaa uspelo nama je (po neskončnih mukah in buljenju u računalnik)! Sva danes rezervirala in že u pondeljk ob 11.40 bova u Tuniziji (no razn, če letalo dol pade :wink: - črni humor). Joj sm vesela! Ta je bla pa res last minute! :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 30. Jun. 2007 0:26

OT:
Yazmeen napisal/-a:Jst grem pa destination Calabria (a je že kdo slišu ta komad?)

Joj, od lanskega poletja sem iskala tole melodijo, sm jo lih kaka dva tedn nazaj zbrskala. :) /OT

Pri meni je tut mal do spremembe plana prišlo - glavni dopust bo Španija za dva tedna, surfanje v Franciji se bo pa za eno leto prestavilo ..
Poleg Španije pa še ne vem, en plan s prjatlco k njenim sorodnikom v Frankfurt, drug plan z isto prjatlco septembra na last minute varianto na kak Krf al pa kej takega .. Vmes pa morje in podobno. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
le@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a le@ » 01. Jul. 2007 16:42

Jaz pa odhajam na Teneriffe, že čez slaba 2 tedna, tam bom pa cela 2 tedna, pa bova z mojim sončkom sama uživala... :love:

Kent uejt!!! :flehan: :jump:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 01. Jul. 2007 20:30

%..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 0:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 02. Jul. 2007 7:04

Zgleda da na Češko :) Komaj čakam!!!

Vrni se na Potovanja

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov