Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
MIGRENA napisal/-a:Se pravi, če greš v Egipt si v vsakem primeru obsojen na wc školjko (edin,če se ga ne natločeš z žganjem) al kako?
ojej, mislm pol bom jest mela sigurn same težave s tole prebavo..a pa to ve k ste ble ste jedle v hotelu, al kje zunej?Če lahk še prašam kje točn ste to ble?
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
js sm sla na turo od kaira do asuana z agencijo. spal smo samo v najbolsih moznih kategorijah hotelov, tko da hrana zihr ni okuzena al pa kej tazga. js nism nc viskija pila (ker ga ne maram), moji so pa ga, ampak smo bli useen na wcju vsi pa res smo pazl kaj jemo. ful mi je blo smesn k so ksni govoril ah to je kr eno nabijanje js bom jedu kar bom hotu in pol ns je slo zadn dan na izlet samo ene pou
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
blue eye napisal/-a:ojej, mislm pol bom jest mela sigurn same težave s tole prebavo..a pa to ve k ste ble ste jedle v hotelu, al kje zunej?Če lahk še prašam kje točn ste to ble?
mi smo bli v kairu, v nekem hotelu k je bil sicer dost vredu, samo hrana ni bla prov kakovostna.drgač pa vedno ko kam greš jim morš obvezno rečt da hočeš pijačo samo v steklenicah, pa bognedaj s kakšnim ledom.
mi smo drugač pomoje te težave dobil na ladji k smo šli na večerjo pa križarjenje po nilu za tist večer.
tko da resno, če bosta šla, vzemi v zakup da se ti lahko zgodi da boš mela težave. so nam rekli da vsaj 75%folka dobi trebušne težave.
žal je tko če greš v tako državo, sam še zmer se pa splača it. vidiš piramide, v eno piramido greš lahko še clo noter, vidiš egiptovski muzej kjer so sami originali, kar pomeni da maš pred sabo stvari neprecenljive vrednosti, hodili smo po bazarjih, videli njihov promet, ko se vse zmenijo brez semaforjev. ne moreš verjet če ne vidiš
in verjemite vse to odtehta.
-
Tr|n|ty - Debatorica
- Na forumu od: 17. 2. 2006
- Kraj: soncna dolina
Finska
Pol pa še ne vem, zna se zgodit tud kak teden srfanja na Hrvaškem ...
Pol pa še ne vem, zna se zgodit tud kak teden srfanja na Hrvaškem ...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
blue eye napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Se pravi, če greš v Egipt si v vsakem primeru obsojen na wc školjko (edin,če se ga ne natločeš z žganjem) al kako?
ojej, mislm pol bom jest mela sigurn same težave s tole prebavo..a pa to ve k ste ble ste jedle v hotelu, al kje zunej?Če lahk še prašam kje točn ste to ble?
Mi2 sva bila v hotelu s 5* pa vseeno sva imela take prebavne motnje, da ajoj, boh se naju usmili to je bila dogodivščina in pol . Se splača it kljub težavam s prebavo. In jej VSE, pa žganje pij, ker če veš da boš imela težave se ne šparaj, se ne splača, ker imajo toooooook dobro hrano da adijo pamet. Aja mi2 sva bila v sharmu, hotel Domina
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Mater, pa kaj dajejo tm v Egiptu v hrano, da je tok folka pol na wc-ju ?!?
Drgač pa midva tud mislva v Egipt, sam me pa skrbi, da bo takrat tm čist nevzdržno ( 14.7.), zarad vročine. A je kdo bil tm ob tem cajtu???
Pa še kej informacij o Sharmu na splošno bi mi tud prov pršlo
Drgač pa midva tud mislva v Egipt, sam me pa skrbi, da bo takrat tm čist nevzdržno ( 14.7.), zarad vročine. A je kdo bil tm ob tem cajtu???
Pa še kej informacij o Sharmu na splošno bi mi tud prov pršlo
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
letos mi pomojem obveznosti ne bodo dopuščale nekih daljših počitnic v tujini. planiram pa ppar krajših izletov, na slovenko obalo, na dunaj na en festival....pa na en tabor grem mogoče.
sanjam pa peščene plaže...al...jebiga.
sanjam pa peščene plaže...al...jebiga.
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če bo vse po sreči, na Karpatos ...
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Yazmeen se bojim da bosta umrla tam dol od vročine resno. Če vama lahko predlagam, pejta v Egipt oktobra. Jst sm bla sredi oktobra in je blo svetovno res. Čez dan super ornk toplo za kopat vse normalno, zvečer pa tudi toplo tko vse je blo super. Sam zdele pa mislm da ni ravno najboljši čas za obisk Egipta. Kar se pa tiče driske in vsega - mi tri z mami in sestro smo ble edine tam od naših, ki nismo imele driske. Čist vsi so mel ornk težave s tem. Kadarkol smo šli na izlet je eden laufu nekam. Je pa res, da smo pred vsakim obrokom ruknle en zamašek viskija. Pribor in podobne zadeve razkuževale z alkoholnimi robčki, pile izključno samo ustekleničeno vodo, kjerkoli karkoli brez ledu-ker delajo led iz njihove vode, nismo jedle solat ker jih perejo z njihovo vodo in sadja itd. Če se paziš se imaš lahko super odlično, kot smo se me imele
Midva greva 14. julija na Brač - Bol, komaj čakam
Midva greva 14. julija na Brač - Bol, komaj čakam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov