Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ne grem nikamor najbrz.. Bo treba cez pocitnice fajn delat da si bom lahko spet solo placala! Sej to je prav zalostno!
Hello, 911. I''m on fire!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
no angel napisal/-a:Em... tam skor čist zravn hotela Padova, če veš kje je to? Mislim da se tistemu delu reče Banjol, nism pa čist zihr ... Kje boš pa ti?
Jest bom prov v mestu Rab, sej to je sam par kilometrov stran od Banjolov.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- guadalajara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2007
- Kraj: celje
zanimivi dopusti..js grem u španijo.
usput me pa še neki zanima (pa brez zamere tisti k greste na slovensko obalo na dopust) kaj je tok special na naši obali da se folk odloča za tak dopust? js sm na obali zdle že več ko pol leta in mi gre na bruhanje ko vse to opazujem. plaža nikakva, voda umazana-fuul umazana, lokalov je enih par sam dobrih. to je zdej letel na portorož. in glede na to da je dopustovanje na hrvaškem cenovno ugodneje in itak boljše v vseh pogledih, zakaj se folk odloča za dopust na naši obali?
usput me pa še neki zanima (pa brez zamere tisti k greste na slovensko obalo na dopust) kaj je tok special na naši obali da se folk odloča za tak dopust? js sm na obali zdle že več ko pol leta in mi gre na bruhanje ko vse to opazujem. plaža nikakva, voda umazana-fuul umazana, lokalov je enih par sam dobrih. to je zdej letel na portorož. in glede na to da je dopustovanje na hrvaškem cenovno ugodneje in itak boljše v vseh pogledih, zakaj se folk odloča za dopust na naši obali?
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Trenutno se kaže najslabši možni scenarij Močno, močnoooo upam, da se spremeni in se mi ne zaserje ceu poletje 2007.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
u egipt jst zlo priporočam.sm glih bla tm.sam mi smo šli samo za 4 dni (tak je bil aranžma) in smo mel čist natrpan urnik, tud pet minut nismo bli frej, razen zvečer po večerji.pa obvezno s sabo vzemta ful žganja pa te zadeve proti trebušnim težavam. nam je zmanjkalo žganja in smo kuj dobil težave, na srečo pa zadnji dan
-
bella_ - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2006
- Kraj: lj
js tut ful priporocam egipt (in zganje za dezinfikacijo). js nism cist nc tazga jedla (npr. ksne solate al pa sadja), pa smo vseen bli vsi doma na wcju ampak se definitivno splaca it - js komi cakam da bom sla spet! drgac bom sla pa poteli v grcijo (kot vsako leto) in v barcelono, septembra pa cuuuuuuubaaaaaa
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov