Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
LARIKA napisal/-a:Midva se pa še nisva odočila kam in kako. Če bova šla kam, bo to verjetno last minute varjanta, kakšno Tunizija, Grčija, planirala pa ne bova. Mogoče pa kakšen otok na Hrvaškem. Bova vidla.
haha, sm se zdejle spomnila ene glupe pripombe moje še bolj glupoglupe sodelavke, na besede druge sodelavke, da bo šla na počitnice verjetno s kako "Last minute" varianto
in to je bilo: "Kako pa veš, da boš šla Last minute??"
Ženska očitno nima pojma in tale pojem jemlje malo preveč dobesedno češ, da to pa ja ne moreš vedet mesece prej, ker te ponudbe so na voljo le "par dni pred samim začetkom"
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Včeraj smo se vrnili iz Zadra,kamor gremo vsako leto,če ne drugače za kak dan,dva,ker imamo tam vikend in je treba odpret/zapret vodo in ostale stvari uredit.
Poleti gremo v Dubai,ne v center ampak nekje 30km ven iz mesta,v "naselje" ob peščeni plaži Jumeriah.Resnično komaj čakam,bivali bomo pa v bungalovih tik ob morju.Pa še ena pozitivna stvar,psička gre lahko (spet) z nami.
Poleti gremo v Dubai,ne v center ampak nekje 30km ven iz mesta,v "naselje" ob peščeni plaži Jumeriah.Resnično komaj čakam,bivali bomo pa v bungalovih tik ob morju.Pa še ena pozitivna stvar,psička gre lahko (spet) z nami.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
rezerviran zakintos od 2.8 do 9.8 ...drgač pa še kej umes..kumi čakam sončk
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
_Petra_ napisal/-a:Za zacetek v avgustu standardno Porec, konec septembra pa se kam. Mozne variante so Pariz, London, Rim.
Jaz navijam za Pariz, itaaaak. Waaaaw. Prelepo.
Drugače pa se mi še dogovarjamo za morje ... morajo študentje fajn izpite narediti, maturant maturo, jaz pa letnik in pičimo. Najverjetneje na HR, drugi teden septembra pa 100% Koper (Žusterna) z dragim.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Skor stoprocentno na otok Ugljan za glavne počitnice
Prej in potem pa verjetno še za kak vikend/podaljšan vikend na Krk v extra poceni in lep kemp Škrila..
Pa mejčken se bova še do Bovca zapeljala in verjetno skor sigurno še kam, za kakšen dan na našo obalo, čateške...
Nekje septembra pa planirava it ali v Rim, ali pa v Minhen v tehniški muzej..
Aja, vmes pa pade verjetno (če bodo finance) še kakšen gardalend, obisk Plitvičkih jezer in zagrebškega živalskega vrta
Prej in potem pa verjetno še za kak vikend/podaljšan vikend na Krk v extra poceni in lep kemp Škrila..
Pa mejčken se bova še do Bovca zapeljala in verjetno skor sigurno še kam, za kakšen dan na našo obalo, čateške...
Nekje septembra pa planirava it ali v Rim, ali pa v Minhen v tehniški muzej..
Aja, vmes pa pade verjetno (če bodo finance) še kakšen gardalend, obisk Plitvičkih jezer in zagrebškega živalskega vrta
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
laram napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Za zacetek v avgustu standardno Porec, konec septembra pa se kam. Mozne variante so Pariz, London, Rim.
Jaz navijam za Pariz, itaaaak. Waaaaw. Prelepo.
Drugače pa se mi še dogovarjamo za morje ... morajo študentje fajn izpite narediti, maturant maturo, jaz pa letnik in pičimo. Najverjetneje na HR, drugi teden septembra pa 100% Koper (Žusterna) z dragim.
Jaz sem tud najbolj za Pariz, sem hotela ze lani it avgusta pa takrat nobena turisticna agencija ne organizira nic, ker je folk vecinoma na morju. V lastni reziji pa bi blo vse skupaj tezko. Pol septembra pa je zmanjkalo casa. Tak da letos pa grem ziher nekam.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
KIKA nene...gremo s kažipotom..smo najel apartma za 4osebe (Laganas-Venus)..sicr smo šli po agencijah pa imajo usi isto ponudbo s tem..ne vem kako je to možno..sam vrjetno majo tko da kira agencija prej rezrvira od tistih je dubiček ...me pa zlo zanima kako to gre..
-
Anxious - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 2. 2007
- Kraj: Bela Ljubljana
V London vrjetn za 10 dni s kolegicami. Sam ne vem če bo ratal.
En mesec bom delala, sam najdt morm še službico
Pa s starši vrjetno za 1 tedn. To še ne vem kaj ker se zadn cajt odločmo.
Pa na vikendu tm pr umagu bom neki cajta.
Letos bo 3 mesce počitnic. YAY
En mesec bom delala, sam najdt morm še službico
Pa s starši vrjetno za 1 tedn. To še ne vem kaj ker se zadn cajt odločmo.
Pa na vikendu tm pr umagu bom neki cajta.
Letos bo 3 mesce počitnic. YAY
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
2leti nazaj sem bla v Parizu avgusta z agencijo.._Petra_ napisal/-a:Jaz sem tud najbolj za Pariz, sem hotela ze lani it avgusta pa takrat nobena turisticna agencija ne organizira nic..
Seveda je ponudbe velik.
To je pač najbolj pogost način prodaje turističnih programov..ena "velika" agencija zorganizira počitnice/potovanje in potem stvar prodaja prek "manjših" agencij(pač, na več lokacijah dosegljivo, več možnost za večjo prodajo, ane).Damyanchyka napisal/-a:..sicr smo šli po agencijah pa imajo usi isto ponudbo s tem..ne vem kako je to možno..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov