Kam greste letos na glavne počitnice?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
polly-polly napisal/-a:Upam, da na Portugalsko - backpacking.
Uuaaa, kul! Pošlji mi kakšno razglednico
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
letos je use pod vprašajem...
1. zarad faksa
2. ker so vsi moji frendi k majo interes d bi šli skupi na morje, poparčkani kar pa men ni za gledat tak da bom verjetno kr doma delala da se bom iz minusa skopala...
3. verjetno bom šla sam na Krk u Baško delat kot vzgojiteljica in to bo to ...
drugač pa sm se lani mela u Strunjanu s šotori pa mojimi frendi ful fain...ampak letos pa pač tega ne bo ...
1. zarad faksa
2. ker so vsi moji frendi k majo interes d bi šli skupi na morje, poparčkani kar pa men ni za gledat tak da bom verjetno kr doma delala da se bom iz minusa skopala...
3. verjetno bom šla sam na Krk u Baško delat kot vzgojiteljica in to bo to ...
drugač pa sm se lani mela u Strunjanu s šotori pa mojimi frendi ful fain...ampak letos pa pač tega ne bo ...
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
jemina napisal/-a:Djte mi prosim povedat kje je za mlade bolje na Visu, Cresu ali Krku
na krku zvečer greš lepo vn, na sprehod al pa v lokal. samo niso dolgo odprti. največ se še dogaja, če je kakšna njihova nogometna tekma, tej je vse na ulici.
drugač pa majo vsak večer živo glasbo tam med nekimi borami, boriči. pa lahko tam sediš, poslušaš, naročiš pijačo, plešeš, samo to je bolj za stare
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
- ~ClaUdyKa~
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
- Kraj: Idrija
Pomoje d na Krku, zto ker Cres je itak sam en doug otok brez žice duše, razen Osorja, Vis pa tut..maš tri mal večja mesta, v katerih pa ni nočni lajf tak kot je recimo v mestu Korčula na Korčuli ali pa Novalja na Pagu al celo Portorož. Vis je ubistu res prou namenjen za počitek, za oddih od vsega hrupa in šuma. Drgač pa je Vis od teh treh najlepši
Drgač pa moje počitnce bodo letos se začele že čez 10 dni, k grem v New York,Washington pa Richmond za 10 dni, pol avgusta na morje zopet za kšnih 10dni in še na maturanca v Grčijo začetk septembra oz. konc avgusta.
Can't wait
Drgač pa moje počitnce bodo letos se začele že čez 10 dni, k grem v New York,Washington pa Richmond za 10 dni, pol avgusta na morje zopet za kšnih 10dni in še na maturanca v Grčijo začetk septembra oz. konc avgusta.
Can't wait
-
Enschede - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jz lansko leto sploh nism bil nikjer na dopustu, sm pač skoz delu - se splačalo Prvo treba še kaj spacat iz faksa, potem pa uživat. Starci majo rezerviran apartma nekje na Hrvaški obali, kolegica ma apartma v Budvi, tko da še lahko izbiram
Itak pa tko k vsako leto mal turneje po Bosni.
Itak pa tko k vsako leto mal turneje po Bosni.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
sofia83 napisal/-a:je pa ful odvisn od tega, kako bom nardila izpite, pa seveda kok bo keša
Pr men isto. Najbrž pade kak dopust komi septembra Upam
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz upam, da bom na faxu spravila skupaj pogoje do konca julija ali začetka avgusta, da si lahko pol v miru privoščim kakšnih 10 dni na morju - kje, pa še ni znano.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
sofia83 napisal/-a:I hope da letos res KONČNO Ibiza (za minimalno en mesec!), ker pol bo počas konc študija in bo treba začet zares delat, kak vikend v Londonu pa septembra s prjatlcami Hrvaška. To je to zaenkrat kar se tiče planov, je pa ful odvisn od tega, kako bom nardila izpite, pa seveda kok bo keša
No pol pa upam, da se tm kej vidimo, če se že v Londonu nismo ...
Drugač grem pa letos julija spet, kot že milijaužnt let zaporedoma za 14 dni v Novaljo na Pag, pol avgusta pa mislm, da bom usekala en trip po Španiji ... (Ibiza, Barcelona pa še kej mogoče ) ... itak je pa vse to odvisno od dinarčkov ja
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov